Asana arvostelu

asana-sovelluksen logo

Asana on yksi parhaista sovelluksista tehtävien, työnkulkujen ja tietyn tyyppisten projektien hallintaan. Viime vuosina se on lisännyt uusia rakenteita ja malleja tiimeille jotka haluavat enemmän ohjeita sovelluksen perustamiseen ja käyttöön.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10,99 € kuukaudessa henkilöltä. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Ketterää projektityökalua kaipaaville
4.4/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Asana on?

Asana on erinomainen yhteistyöväline, joka auttaa tiimejä hallitsemaan kaikenlaisia ​​tehtäviä. Vaikka työkalu saattaa tuntua aluksi hämmentävältä, sen joustavuus ja laajat mahdollisuudet ovat aloitusponnistelujen arvoisia.

Jos tuottavuus on sinulle tärkeää, tulet arvostamaan Asanaa. Se on yhteistyötyökalu, joka auttaa tiimejä seuraamaan työtehtäviä, työn edistymistä ja projekteja. Se eroaa projektinhallinta-alustoista, koska siinä ei ole resurssienhallintatyökaluja, budjetointia tai kulujen seurantamahdollisuutta.

Kenelle ja mihin ongelmaan Asana tuo ratkaisun?

Asana on yksi parhaista sovelluksista tehtävien, työnkulkujen ja tietyn tyyppisten projektien hallintaan. Viime vuosina se on lisännyt uusia rakenteita ja malleja tiimeille, jotka haluavat enemmän ohjeita sovelluksen perustamiseen ja käyttöön. Se on joustava ja tyylikäs ja voi taipua mihin vain. Asana on erinomainen yhteistyö- ja tuottavuussovellus, joka seuraa kuka on vastuussa tehtävästä, siihen liittyviä tietoja, mukaan lukien kaikki tarvittavat vaiheet, eräpäivät jne.

Mainos:

Ominaisuudet

Yksi Asanan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen joustavuus, mikä tarkoittaa, että on itse päätettävä, millaista työtä seurataan ja miten sovellusta käytetään tarkalleen. Asana on lisännyt uusia vaihtoehtoja ja malleja valmiin rakenteen tarjoamiseksi tiimeille, jotka eivät halua täydellistä joustavuutta. Asiakkaalla on mahdollisuus käyttää Asanaa täysin ainutlaatuisella tavalla tai opastetummin käyttämällä valmiiksi tarjottuja vaihtoehtoja. Asana on suunniteltu käsittelemään meneillään olevaa työtä ja tietyntyyppisiä projektipohjaisia ​​töitä.

Yksi uusimmista Asanan toiminnoista on projektin yleiskatsaus -välilehti. Se on aloitussivu, jossa on yhteenveto Asanassa luotujen projektien tiedoista. Se näyttää kaikki projektin ryhmän jäsenet ja heidän roolinsa, virstanpylväät sekä työhön liittyvät tärkeät asiakirjat tai tiedostot. Sovellusintegraatioiden avulla voidaan upottaa videoita ja muuta mediaa myös yleiskatsaussivulle. Toinen uusi ominaisuus, Asana Goals (vain yritystileille), auttaa tiimejä ja organisaatioita asettamaan tavoitteita ja seuraamaan niiden saavuttamista.

Asanan yleiskatsaus-näkymä on selkeä ja kattava
Asanan yleiskatsausnäkymä on selkeä ja kattava.

Muita ominaisuuksia on mukautettu sääntöjen luoja rakennusautomaatioihin. Muutokset näkyvät luettelonäkymässä, mikä helpottaa työskentelyä. Hallintakonsolin päivitykset puolestaan antavat johtajille nopean käsityksen siitä, ketkä tiimin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia tai vaikuttavimpia projekteissa. Työmäärä ja salkut (vain yritys- ja yritystilille) ovat myös hyviä ominaisuuksia. Työmäärä on toinen näkymä, joka on suunniteltu korkean tason tiimin jäsenille, esimerkiksi esimiehille. Se auttaa heitä näkemään työn jakautumisen ja säilyttämään työmäärät tasapainossa.

Kuvakaappaus Asanan käyttöliittymästä
Kuvakaappaus Asanan käyttöliittymästä

Hinta

Asanalla on neljä palvelutasoa: Perus (ilmainen), Premium (10,99 euroa per henkilö kuukaudessa), Liiketoiminta (24,99 euroa per henkilö kuukaudessa) ja Yritys (tarjouspyynnöllä). Saat lisäksi alennuksen, jos maksat vuosittain. Asanan alkuaikoina ilmainen Basic-tili tarjosi melkein kaikki sovelluksen ominaisuudet. Kuitenkin nykyisin ilmaisesta tilistä puuttuu muutama hyödyllinen ominaisuus, kuten aikajananäkymä, mukautetut kentät, lomakkeet, säännöt, virstanpylväät, aloituspäivät ja edistymisnäkymät. Siitä huolimatta ilmainenkin tili on aivan pätevä.

Arvostelu

Asana on joustava, nopea ja moderni työkalu sekä erinomainen yhteistyösovellus, joka auttaa tiimejä organisoimaan kaikenlaisia ​​tehtäviä. Vaikka se saattaa aluksi tuntua sekavalta, sen joustavuus ja laajat kyvyt ovat alkupanostuksen arvoisia. Sovellus ei kuitenkaan ole ihanteellinen paljon grafiikkaa vaativiin työprojekteihin. Vaikka jotkut yhteistyövälineet mainostavat yksinkertaisuutta, Asana on poikkeus. Alku vaatiikin hieman kärsivällisyyttä ja totuttelua, jotta tiimit saavat työkalun toimimaan saumattomasti.

Asana-sovelluksessa on hyvin helppo navigoida. Vasen valikko, joka näyttää luettelosi projekteista, työtiloista, raporteista ja niin edelleen, on aina ulottuvilla, ja voit pienentää sen saadaksesi enemmän tilaa. Asana on saatavana verkossa Android- ja iOS-sovelluksina, mutta ei kuitenkaan työpöytäsovelluksena. Asanan verkkokäyttöliittymä on tehokas ja reagoiva, ja siinä on riittävästi värejä ja muotoilua, jotta se pysyy mielenkiintoisena ja hyödyllisenä näyttämättä kuitenkaan liian sekavalta.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.