ClickUp arvostelu

ClickUp logo

ClickUp on eri ominaisuuksia yhdistävä pilvipohjainen projektinhallintatyökalu, jolla voi koota yrityksen tai yhteisön eri osa-alueiden prosessit yhteen paikkaan helposti hallinnoitavaksi.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen, maksullinen versio alkaen 5 $/kk käyttäjää kohden
Kenelle : Monipuolista projektinhallintatyökalua tarvitseville, niin freelancereille kuin suuremmille tiimeille
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä ClickUp on?

ClickUp on eri ominaisuuksia yhdistävä pilvipohjainen projektinhallintatyökalu, jolla voi koota yrityksen tai yhteisön eri osa-alueiden prosessit yhteen paikkaan helposti hallinnoitavaksi. ClickUp mahdollistaa tehtävien jakamisen tiimien jäsenille, projektin seuraamisen asiakkaille ja kommunikoinnin saman projektin tai tehtävän parissa työskenteleville kollegoille keskenään. Sovellus on nostanut suosiotaan erityisesti korona-aikana, kun etätyö on yleistynyt huomattavasti. ClickUp mahdollistaa projektien hallinnan ja kokonaisuuksien tarkastelun järkevästi myös etänä.

Mainos:

Kenelle ja mihin ongelmaan ClickUp tuo ratkaisun?

Projektintyönhallintatyökaluna ClickUp soveltuu käytännössä niin isoille kuin pienillekin yrityksille ja yhteisöille. Tässä työkalussa on otettu huomioon uudella tavalla myös yksin projektia pyörittävät henkilöt, jotka ovat jääneet monen työkalun kohdalla taka-alalle. Kaikki yksin työskentelevän projektikokonaisuudesta löytyy yksinkertaisesti yhdestä paikkaa ja yhteensopivuus eri sovellusten kanssa helpottaa työskentelyä. ClickUp sopii käyttäjille, jotka etsivät helposti erilaisiin tarpeisiin muovautuvaa projektinhallintatyökalua. Etänä toteutettaville projekteille ClickUp tarjoaa erityisen hyvän kokonaisuuden.

ClickUp on selkeä työkalu projektinhallintaan.

Ominaisuudet

Useita erilaisia näkymiä

ClickUpilla asioiden järjestely on tehokasta ja helppoa. Työkalu mahdollistaa oman työpöydän näkymän muuttamisen sellaiseksi, kun se on kulloinkin tarkoituksen mukaista.

ClickUpin avulla on helppo tehdä kanban-tauluja.
Kanban-tyylisen näkymän tekeminen on ClickUpin avulla helppoa

Näkymistä voi valita esimerkiksi kalenterinäkymän, jolla voit seurata projektiin liittyviä aikamääreitä ja aikarajoja tai listanäkymän, josta voit määrittää esimerkiksi projektin tehtävien tekojärjestyksen.

ClickUpin kalenterinäkymä.
Kalenterinäkymä on yksi ClickUp-sovelluksen projektinäkymistä

Myös projektiin liittyvät henkilöt voivat kommunikoida työkalun kautta niin, että kommentit tai ehdotukset pystyy kohdistamaan tiettyyn haluttuun projektin osaan.

Hallitse projektia tehokkaasti

Projektinhallintatyökalu on myös loistava kokonaisuus, jos yritys on joutunut esimerkiksi koronarajoitteiden vuoksi siirtymään etätyömalliin. Työ voi jatkua normaalisti ja kaikki projektiin liittyvät dokumentit, tehtävät ja muut osat pystyy lähettämään koko projektin jäsenistölle kerralla, ja ne ovat löydettävissä yhdestä ohjelmasta. Työkalun kautta myös tehtävien jako tiimille ja selkeiden prosessien hahmottelu projektityöläisiä varten käy helposti. Projektipäällikölle työkalun kautta on helppo seurata projektin edistymistä ilman erillistä yhteydenottoa tekijöihin.

ClickUpin avulla työtehtävien hallinasta tulee helppoa.
Lista-näkymä mahdollistaa tehokkaan organisoinnin

ClickUp pystyy myös helpottamaan työmäärää myös yhteensopivien ohjelmien kautta. Voit esimerkiksi lisätä ohjelmaan Google Sheetsin, jota voi muokata suoraan ClickUpissa siirtymättä työkalusta mihinkään. Työkalun kautta onnistuu myös esimerkiksi dokumenttien luominen, joiden kautta esimerkiksi tiedon jakaminen projektin osasta muille käy helposti. ClickUp on luonut työkalua varten myös työtä helpottavat komennot (Slash Commands), jotka ovat eräänlaisia pikakomentoja, joiden avulla pystyt hyödyntämään työkalun tarjoamia ominaisuuksia nopeasti.

Hinta

ClickUp on tarjolla ilmaisversiona, jolla saa käyttöönsä suurimman osan projektinhallintatyökalun ominaisuuksista. Näissä kuitenkin pilveen tallennettavien tiedostojen kokoa on rajoitettu (yhteensä maksimissaan 100 MB) ja esimerkiksi asiakkaita ei saa liittää mukaan projektiin ulkopuolelta. Kaikki ominaisuudet saa käyttöönsä tilauksella, joka maksaa tällä hetkellä 5 dollaria kuukaudessa per jäsen (maksu vuodeksi kerrallaan). Tämän lisäksi ohjelmisto tarjoaa vaihtoehdot keskikokoisille tiimeille hintaan 12 $/kk, moniosaisille tiimeille 19 $/kk ja Entreprise-paketti sopii suurille tiimeille ja hinta mukautuu yrityksen tarpeiden mukaan.

Tarkemmat hintatiedot löydät ClikUpin omilta sivuilta Pricing-osiosta.

ClickUp arvostelu

ClickUpista tekee poikkeuksellisen käytännössä sen yhteensopivuusulottuvuudet. Joskus projektiin saattaa tarvita useamman työkalun, jotta kokonaisuuden saa kasattua järkevästi. ClickUp mahdollistaa useiden yhteensopivuuksien ja fiksusti luotujen ratkaisujen kautta suurimman osan projektin osa-alueiden informaation jakamisesta ja toteuttamisesta ilman, että käyttäjän tarvitsee missään vaiheessa poistua työkalun näkymästä. Projektinhallintatyökalun erilaiset näkymät takaavat, että asioiden löytäminen ja järjesteleminen on helppoa. ClickUp arvostelu on siis ominaisuuksien osalta poikkeuksellisen hyvä.

Monet projektinhallintatyökalut ovat suunniteltu erityisesti isompia yrityksiä silmällä pitäen, mutta ClickUp on soveltuva myös yksin työskentelevälle henkilölle. Positiivista on se, että tällaisissa tilanteissa usein riittää myös lähes kaikki ominaisuudet kattava ilmaisversio, eikä yksin työskentelijän tarvitse pulittaa pussistaan euroakaan projektiin tarvittavaan työkaluun. ClickUp on toki soveltuva myös isommille kokonaisuuksille, kuten yrityksien useamman kymmenen ihmisen projekteille. Kokonaisuutena ClickUp on toiminnoiltaan ja visuaalisuudeltaan onnistunut projektinhallintatyökalu.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.