Trello arvostelu

Trello logo.

Trello sopii jokaiseen yritykseen ja jokaiseen yrityksen osa-alueeseen kuten markkinointiin, asiakaspalveluun ja taloushallintoon.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10 $ kuukaudessa henkilöltä. Ilmaisversio saatavilla.
Kenelle : Kaikille yrityksille ja kaikille niiden osa-alueille.
4.5/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Trello on?

Trello on uudenlainen sovellus ajanhallintaan ja projektinhallintaan, ja se kehittää sinun liiketoimintaasi oikeaan suuntaan. Trello sopii tiimityöskentelyyn, projektityöskentelyyn, yrittäjille, oppilaitoksille tai miksei perheen yhteiseen ajanhallintaankin. Trellossa voit luoda boardeja eli tauluja, joihin pystyt kutsumaan ihmisiä. Trellossa taulut ovat ikään kuin työlistoja, joihin merkitään hoidettavat asiat, tehdyt asiat ja tulevat asiat. Trello taipuu myös moniin muihin asioihin kuin vain ajanhallintaan. Trellon avulla pysyy hyvin ajan tasalla meneillään olevista asioista.

Kenelle ja mihin ongelmaan Trello tuo ratkaisun?

Trello sopii jokaiseen yritykseen ja jokaisen yrityksen osa-alueeseen, kuten markkinointiin, asiakaspalveluun ja taloushallintoon. Yrityksissä asiat saattavat välillä jäädä roikkumaan, ja silloin kukaan ei oikein hoida niitä. Trellon avulla pystytte merkitsemään tehtävälistalla olevat asiat ja nimetä vastuuhenkilöt. Trellossa pystytte kommunikoimaan näistä asioista ja merkitsemään ne hoidetuiksi. Trello siis auttaa yrityksiä järkeistämään ajan hallintaa ja saamaan asiat maaliin.

Ominaisuudet

Trellon tärkeimmät ominaisuudet ovat taulut, listat ja tehtäväkortit. Niiden avulla saadaan yrityksen projektit ja tehtävät hoidetuiksi. Voitte merkitä projekteihin ja tehtäviin eräpäivät, jolloin tehtävät on saatava valmiiksi. Jokainen osallistuja pystyy tarkistamaan, mitä olikaan tehtävänä ja milloin pitää olla valmista. Projektin kaikki tärkeät asiat löytyvät siis jatkossa yhdestä paikkaa ja ne ovat jokaisen saatavilla. Näin jokainen henkilö on myös ajan tasalla meneillään olevista asioista.

Tauluja, listoja ja erillisiä tehtäviä voi myös muokata projektin tarpeen mukaan. Voitte esimerkiksi jättää deadline-osion täyttämättä, jos sellaista ei juuri siinä projektissa tarvita. Voitte luoda erilliset taulut esimerkiksi tuleville tehtäville, tehdyille asioille ja meneillään oleville asioille. Trellossa on hyvää myös se, että se on tarpeeksi yksinkertainen ja sopiva jokaiseen yrityksen toimialueeseen, kuten esimerkiksi asiakaspalveluun, taloushallintoon ja markkinointiin. Voitte luoda itseä parhaiten palvelevat taulut ja listat.

Trellon tärkeimmät ominaisuudet ovat taulut, listat ja tehtäväkortit.
Trellon tärkeimmät ominaisuudet ovat taulut, listat ja tehtäväkortit.

Trellossa on vielä yksi ja paras ominaisuus, nimittäin liitteet. Liitteitä ei enää tarvitse etsiä kenenkään sähköposteista ja ties mistä muista paikoista, vaan jokainen voi tallentaa tarvittavat liitteet Trelloon. Tämä ominaisuus on ehkä maailman kätevin, sillä jokainen voi tunnustaa etsineensä jotain tiettyä liitettä sähköpostista, ja aikaa on tällöin kulunut paljon. Tämä ominaisuus siis todellakin säästää aikaa, ja sen ajan voi nyt käyttää paremmin.

Trello hinta

Trello on kaikille ilmainen, jotta sen käyttämisessä pääsee alkuun. Ilmaisversiossa voit luoda peräti 10 taulua ja näet, kuinka se toimii. Mikäli haluat vähän edistyneemmän yritysversion, se maksaa 10 dollaria / käyttäjä / kuukausi. Tätäkin versiota voit ensin kokeilla ja vasta sitten päättää, otatko sen käyttöön. Maksullisessa versiossa voit luoda tauluja rajattomasti ja siellä on paljon hyviä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi paremmat taulunäkymät, joihin sisältyy mm. aikajana.

Trello kokemuksia

Mistä käyttäjät ovat erityisesti pitäneet:

  • Käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen.
  • Monipuoliset ominaisuudet, joilla pystyy hallitsemaan monimutkaisempiakin projekteja
  • Helppo ottaa käyttöön. Käyttöönotto ei juurikaan vie aikaa eikä peruskäyttö vaadi syvällistä perehtymistä sovelluksen toimintaan.
  • Perusominaisuudet saa käyttöön ilmaiseksi, joten voi rauhassa testailla, sopiiko Trello omaan käyttöön.

Missä koetaan olevan parantamisen varaa:

  • Jotta voi käyttää kaikkia maksullisia hyödyllisiä ominaisuuksia, on otettava kuukausimaksullinen tilaus.
  • Trello ei tarjoa analytiikkaa tai raportointiominaisuuksia.

Millaisia hyötyjä Trellon käyttäminen on tuonut:

”Trello on monipuolinen työkalu, jota voidaan käyttää monenlaisessa organisoinnissa tiimin ja yrityksen koosta riippumatta. Erityisen kätevää on, että Trellon avulla pystyy luomaan tehtävälistoja tiimiläisille ja sovellus pitää heidän listat järjestettyinä ja ne ovat helposti saatavilla laitteesta ja sijainnista riippumatta.”

”Trellon avulla voimme hallita ja delegoida tehtäviä tehokkaasti. Tarkistuslistojen, linkkien ja luokkien avulla voimme lajitella tehtäviä, seurata niiden edistymistä ja työskennellä tiimimme kanssa joustavasti etänä.”

”Pystyn hallitsemaan omia tehtäviäni ja aikaani yksinkertaisesti pistämällä kaikki tehtäväni Trello-taululle. Suurin tähän mennessä saamani hyöty on se, että en unohda hoitaa minulle määritettyjä tehtäviä. Trello auttaa myös tiimiäni hahmottamaan mitkä tehtävät ovat jo tehty, ja mitkä vielä odottavat valmistumista. Näin tiimin jokainen jäsen on kärryillä projektien kokonaistilanteesta.”

”Trello on täydellinen työkalu itsensä johtamiseen ja omien töiden organisointiin!”

Trello arvostelu

Kaiken kaikkiaan Trello on äärimmäisen kätevä ja ketterä sovellus ajanhallintaan. Eri yritykset ovat kehuneet Trelloa nimenomaan hyväksi sovellukseksi projektien hallintaan. Tällöin kaikki projektiin osallistujat tietävät, missä projektissa mennään ja mitä seuraavaksi tehdään ja milloin on asian deadline. Trellon on myös sanottu sen olevan modernin visuaalinen eikä sen ulkoasusta ole kovin paljon haukuttu. Lähes jokainen työntekijä kehuu, kuinka helppo se on ollut ottaa käyttöön.

Trelloa ei ole muutenkaan vaikea käyttää, ja kaikki ovat yleensä oppineet sen käytön helposti ja nopeasti. Trello on nimenomaan suunniteltu siihen, että se taipuu monen eri yrityksen käyttöön ja jokainen voi muokata sitä tilanteiden mukaan. Trellon avulla monen yrityksen ajankäyttö on parantunut ja asiat tulevat hoidetuksi nopeasti ja hienosti. Näin etätyöaikana Trello sopii erinomaisesti päivittäisiin asioihin ja tiimityöskentelyyn, kun ihmiset ovat eri paikoissa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.