Teamwork arvostelu

Teamwork-projektihallintasovelluksen logo.

Teamwork on monipuolinen projektinhallintatyökalu, joka on apuna tehtävien organisoimisessa sekä tiimin välisessä kommunikoinnissa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen, maksullinen versio alkaen 10 € / kuukaudessa käyttäjää kohden
Kenelle : Ketterää projektinhallintatyökalua kaipaavat tiimit
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Teamwork

Teamwork-projektinhallintatyökalu tehostaa monin tavoin yrityksen liiketoimintaa. Se ei ole tarkoitettu ainoastaan projektien hallintaan, vaan Teamwork taipuu niin asiakaspalvelun kuin myös markkinoinnin tarpeisiin ja moneen muuhunkin liiketoiminnan osa-alueeseen. Se on siis kokonaisvaltainen projektinhallintatyökalu, jolla voi hallita koko yrityksen toimintaa.

Mainos:

Ominaisuudet

Monissa yrityksissä on useita erilaisia ohjelmistoja riippuen siitä tehdäänkö markkinointia, asiakaspalvelua, yrityksen hallintoa vai tuotannollisia tehtäviä. Toisinaan eri ohjelmistot eivät ole toistensa kanssa yhteensopivia, mikä aiheuttaa hidasteita sekä käytännön toimintaan liittyviä ongelmia.

Teamwork taipuu jokaiselle yrityksen toiminnan osa-alueelle sekä yksinkertaistaa ja tehostaa liiketoimintaa merkittävästi. Yhdellä ja samalla ohjelmistolla voi hallita niin asiakaspalvelua, markkinointia kuin projektejakin, ja yhteensopivuusongelmista päästään kerralla eroon.

Teamwork ei ole pelkästään projektinhallintatyökalu, vaan sillä voi hallita myös asiakasrekisteriä ja huolehtia asiakassuhteista. Markkinoinnin toiminnot ja seuranta on niin ikään helppo hoitaa Teamworkin avulla, jolloin saadaan merkittäviä säästöjä sekä ajallisesti että taloudellisesti.

Työkalussa ei tarvita monia erilaisia ohjelmistoja ja niiden lisenssejä, sillä yhdellä ohjelmistolla saadaan hoidettua kaikki. Myös ylläpito helpottuu ja eri toiminnoista on helppo koota kattavia liiketoimintaa kuvaavia raportteja.

Teamwork toimii pilvipalveluna ja on kaikkien työntekijöiden käytettävissä missä ja milloin vain. Työkalu toimii millä tahansa laitteella, joten töiden tekeminen onnistuu etänä ja myös liikematkan aikana.

Teamworkillä voi tarkastella PDF-tiedostoja jopa ilman lataamista. Tietoturvan kannalta sillä on iso merkitys. Aina kun koneelle ladataan jotain, voi mukana livahtaa myös virus, joten esikatselu-ominaisuus vähentää merkittävästi tätä riskiä. Jos PDF-tiedostoja käsitellään runsaasti, niin myös ajallinen säästö alkaa näkymään.

Kun työskennellään tietyn aikataulun mukaisesti, deadline lähestyy uhkaavasti kun työ on vielä vaiheessa. Teamwork muistuttaa ajoissa, kun tehtävät pitää saada alta pois ja tehtävien tärkeysjärjestystä voi muokata tarpeen mukaan. Näin ollen kiireelliset tehtävät saadaan hoidettua ajoissa.

Kun etätyöskentely on kasvanut räjähdysmäisesti, niin erilaiset tiimipalaverit etäyhteyksillä ovat olleet arkipäivää. Kuitenkaan palavereja ei voi järjestää koko ajan mutta tiimin jäsenten keskustelutarvetta se ei poista. Teamworkilla projektin eri vaiheista on helppo keskustella muiden tiimin jäsenten kanssa, ja poissaolevat tiimin jäsenet saavat samat tiedot muuttumattomana palatessaan tehtävän pariin.

Katso lisää: Täydellinen lista kaikista Teamworkin ominaisuuksista

Teamwork hinta

Hinnoittelu riippuu tiimin koosta ja projektien määrästä. Pienelle yritykselle ja kahdelle pienelle projektille Teamwork on ilmainen, mutta jo edullisimmalla maksullisella versiolla saa paljon lisää. Hinta on alhaisimmillaan 10 $ kuukaudessa per käyttäjä (tilanne 12.11.2021), ja Teamwork taipuu isonkin konsernin tarpeita vastaavaksi kokonaisvaltaiseksi järjestelmäksi. Jo edullisimmalla kuukausimaksulla saa 300 projektia käyttöönsä, joka on jo monelle yritykselle riittävä.

Arvostelu ja yhteenveto

Teamworkissa on paljon positiivisia asioita. Sen hinnoittelu on kohtuullista, se sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja on helppokäyttöinen. Erityisen hyödyllistä on se, että Teamwork toimii myös mobiilissa. Navigointi on todella intuitiivista.

Kun luodaan tehtäviä, voit esimerkiksi lisätä alatehtäviä, osoittaa prioriteettitasoja, määrittää tehtävälle eräpäivän tai ajanjakson ja määrittää sen yhdelle tai useammalle henkilölle. Siitä puuttuu kyky määrittää aika, jolloin tehtävä on suoritettava. Harmillista on myös CRM-integroinnin puuttuminen.

Teamwork kokemuksia

Käyttäjät ovat kertoneet Teamworkin tehostaneen ja yksinkertaistaneen ajankäyttöä. Kun on havaittu mihin kaikkeen Teamwork taipuu, niin ohjelmistosta on tullut monessa yrityksessä korvaamaton työkalu. Käyttäjät ovat kovasti kiitelleet monipuolisia ominaisuuksia sekä helppokäyttöisyyttä. Etenkin etätyössä Teamwork on monien mielestä ollut erittäin hyvä projektinhallintatyökalu.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Lucidchart logo
Yhteistyö

Lucidchart arvostelu

Mikä on Lucidchart? Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella

Lue arvostelu
SE Ranking logo
SEO

SE Ranking arvostelu

Mikä on SE Ranking? SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja

Lue arvostelu
Piwik PRO logo
Web-analytiikka

Piwik PRO arvostelu 

Mikä on Piwik PRO? Piwik PRO on verkkosivu- ja applikaatioanalytiikan sovellus, jonka kilpailijoita ovat esimerkiksi Adobe Analytics, Matomo, Google Analytics 4 ja Google Analytics 360. Sovelluksen avulla yritys voi mitata, analysoida ja

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.