Visma Severa arvostelu

Visma Severa on monipuolinen ja nykyaikainen työkalu projektinhallintaan. Sillä hoituu kaikki tilausten seurannasta laskutukseen ja työajanseurantaan. Ohjelman avulla säästetään asiantuntijoiden aikaa ja saadaan kaikki toiminnot yhden ohjelman alle.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 25 €/kk per käyttäjä
Kenelle : Projektitiimeille sisäisten projektien hallintaan
4/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Visma Severa on?

Visma Severa on monipuolinen ja nykyaikainen työkalu projektinhallintaan. Sillä hoituu kaikki tilausten seurannasta laskutukseen ja työajanseurantaan. Ohjelman avulla säästetään asiantuntijoiden aikaa ja saadaan kaikki toiminnot yhden ohjelman alle. Kun koko tiimi eri osa-alueilta käyttää samaa ohjelmaa, tuo se synergiaetuja koko yritykselle eikä tietoja tarvitse enää poimia useista eri ohjelmista tai pahimmassa tapauksessa sähköposteista. Lisäksi ohjelman saa yhdistettyä esimerkiksi muihin yleisimpiin taloushallinnon ohjelmiin.

Kenelle?

  • Projektitiimeille sisäisten projektien hallintaan
  • Yritysten projektinhallintaan

Mainos:

Ominaisuudet

Ohjelma on helppo ja selkeä käyttää. Se on myös uudenlainen ja helposti omaksuttava käyttöliittymä, ja jos jotain ongelmia käyttöönotossa tulisi, yrityksen asiakaspalvelun vastausaika on noin neljä tuntia. Visma Severa sisältää kaiken, mitä yritys tarvitsee eli mm. toiminnanohjausjärjestelmän, projektinhallinnan, resursoinnin, työnohjauksen, CRM:n, laskutuksen ja raportoinnin. Lisäksi ohjelmalla on monipuolinen liityntä muihin ohjelmistoihin integraation ja lisäpalveluiden avulla. Ohjelmistoja voi liittää avoimen rajapinnan eli API-rajapinnan avulla.

Yritys tarjoaa ohjelmaan vaivatonta käyttöönottoa ja jatkuvia lisäkoulutuksia. Tämä on hyvä asia erityisesti pienyrittäjille, sillä kukaan asiantuntijoista ei halua jäädä yksin uuden ohjelman edessä. Visma Severa on myös luotu poistamaan monimutkaista byrokratiaa ja automatisoimaan yrityksen toimintatapoja. Kun projektit on toteutettu laadukkaasti ja asiantuntevasti, yritys kasvaa ja kannattavuus nousee. Yrityksen asiantuntijoiden ajansäästö on huikea Visma Severan avulla, sillä ohjelmaan saa yhdistettyä kaikki yrityksen tärkeimmät osa-alueet.

Ohjelman näkymä on vaalea ja tehty selkeäksi, jotta esimerkiksi erilaiset diagrammit näkyvät hyvin. Visma Severan kaikki osa-alueet löytyvät ruudun vasemmalta puolelta ja valitsemalla sieltä esimerkiksi laskutuksen, voi tutkia laskutusta tarkemmin. Eri osa-alueesta on mahdollista rakentaa erilaisia diagrammeja kuten esimerkiksi pylväsdiagrammeja, joissa näkyy esimerkiksi ennuste. Näitä voi esimerkiksi vertailla edelliseen vuoteen eri yritys- tai asiakaskohtaisesti. Projektisuunnitelmassa näkyy esimerkiksi projektin valmiusaste tai laskutussuunnitelmassa laskutusaste.

Visma Severa yhdistää myynnin, projektit, asiantuntijat ja laskutuksen.
Visma Severa yhdistää myynnin, projektit, asiantuntijat ja laskutuksen.

Visma Severa tarjoaa myös integraatioita muihin yrityksen käyttämiin ohjelmiin. Visman voi ottaa käyttöön vain jollain osa-alueilla, vaikka parhaimmat tulokset saadaan, kun se otetaan käyttöön kaikilla yrityksen osa-alueilla. Näistä yleisimmät eli Hubspot, Netvisor, Netum, Fraktio ja Maventa on helppo yhdistää integraation avulla Vismaan. Visma Severaa on mahdollista käyttää myös mobiilisti, mutta tällöin yhteyksien on oltava suhteellisen nopeat. Jo pilvipalvelunkin takia Visma on hyvä valinta.

Hinta

Visma Severan hinta määräytyy käyttäjämäärän sekä valitun version perusteella. Basic-paketti on asiantuntijatyön peruspaketti pienille yrityksille. Se maksaa 25 euroa kuukaudessa käyttäjää kohden. Business-tason paketilla saa tehokkaan toiminnanohjauksen erikokoisille yrityksille 39 eurolla kuukaudessa käyttäjää kohden. Platinum-paketti on suunniteltu projektiliiketoiminnan johtamiseen 49 eurolla kuussa käyttäjää kohden. Enterprise-paketti on kattava versio isojen pk-yritysten hallintaan, maksaen 69 euroa kuukaudessa käyttäjää kohden. Visma Severaa voi myös kokeilla 30 päivän ajan ilmaiseksi. Ilmaisjakson aikana on mahdollista kokeilla vapaasti kaikkia sen ominaisuuksia.

Visma Severa kokemuksia

Visma Severan käyttäjät ovat kehuneet työkalun helppokäyttöisyyttä, ja esimerkiksi mahdollisten ongelmien korjaaminen on ollut helppoa. Sen sijaan sitä on kritisoitu hinnoistaan. Kaikki eivät olet pitäneet sovellusta kovinkaan intuitiivisena.

Arvostelu ja yhteenveto

Visma Severa vaikuttaa todella monipuoliselta yrityksen kaikkien osa-alueiden hallintaan. Sen käyttöliittymä on helppo ja selkeä ja takaa nopean opittavuuden asiakasyrityksissä. Visma Severa tarjoaa hyvän ratkaisun myös liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, mitä monet vastaavat ohjelmat eivät välttämättä tarjoa. Erityistä kiitosta Visma saa muiden ohjelmien yhdistämisestä, ja näin ollen kaikkia osa-alueita ei ole pakko liittää Vismaan. Tällä hetkellä muiden ohjelmien yhteensopivuus voi olla kuitenkin pienimuotoista.

Visma Severa on kehittyvä ohjelma ja siihen luvataankin kehitystä ja tukea hyvin. Visma Severan takana on laadukas asiantuntijatiimi, mikä takaa asiakkaille tukea ongelmakohtiin. Lisäksi Visma Severan hinnoittelu on hyvä ja yritys voikin valita sieltä sopivan paketin itselle. Ilmainen kokeilu parantaa aina asiakkaiden valintoja, sillä asiakasyritys saa paremman ja monipuolisemman kuvan itse kokeilemalla. Visma Severa sopii sekä pienille että suurille yrityksille ja se onkin Visman valttikortti.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.