Dealfront arvostelu

Dealfront on tehokas ohjelmistoalusta, jolla yritykset voivat hallita myynti- ja markkinointitoimiaan. Alustan ominaisuuksilla pystyy merkittävästi parantamaan toiminnan tuottavuutta ja kannattavuutta. Oli yritys pieni, aloitteleva tai iso, on Dealfrontilla varmasti tarjottavaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 199 eur / kk
Kenelle : Yrityksille, joilla on haasteita myynnissä ja markkinoinnissa
4.3/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Myynti ja markkinointi ovat minkä tahansa yrityksen elinehto ja jollei yrityksellä ole tehokkaita strategioita, voi tulla vaikeuksia houkutella uusia asiakkaita ja tuottaa tuloja. Tätä varten on olemassa erilaisia ohjelmistoalustoja, joiden tehtävänä on helpottaa myyntiin sekä markkinointiin liittyviä toimia. 

Keväällä 2023 johtava eurooppalaisen myyntitiedon toimittaja Echobot ja alan paras verkkokävijätietotyökalu Leadfeeder yhdistyivät luoden uuden tuotemerkin ja alustan nimeltä Dealfront.

Mikä on Dealfront?

Dealfront on tehokas ohjelmistoalusta, jolla yritykset voivat hallita myynti- ja markkinointitoimiaan. Alustan ominaisuuksilla pystyy merkittävästi parantamaan toiminnan tuottavuutta ja kannattavuutta. Oli yritys pieni, aloitteleva tai iso, on Dealfrontilla varmasti tarjottavaa.

Dealfront on saanut positiivisia käyttäjäarvioita, mikä korostaa sen tehokkuutta verkkosivujen edistämisessä sekä sen soveltuvuutta pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Kenelle Dealfront on tarkoitettu?

  • Pk-yrityksille
  • Yrityksille, joilla on haasteita myynnissä ja markkinoinnissa
  • Avuksi tuottavuuden ja kannattavuuden kasvattamiseen

Mihin ongelmaan Dealfront tuo ratkaisun?

Dealfront sopii varmasti kaikille sellaisille yrityksille, jotka tavalla tai toisella kamppailevat myynnin ja markkinoinnin kanssa. Siihen alusta tarjoaa käytännöllistä apua, joskin hinnoittelu voi olla pk-yrityksille kova. Onkin hyvä laskea sovelluksen hyöty-haitta-suhdetta ennen hankintaa. 

Dealfrontilla voi hallinnoida liidejä, seurata myyntiä sekä analysoida markkinointikampanjoita. Nämä toiminnot yhdistämällä, Dealfront säästää aikaa ja vaivaa, jolloin yrityksessä voidaan keskittyä siihen olennaiseen, eli liiketoiminnan kasvattamiseen.

Dealfrontin ominaisuudet

Liidien hallinta

Dealfrontin parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen liidienhallintajärjestelmä. Tämän ominaisuuden avulla on mahdollista kerätä liidejä eri lähteistä, kuten nettisivustolta, sosiaalisesta mediasta sekä sähköpostikampanjoista. 

Dealfrontin avulla liidien etenemistä voi helposti seurata myyntiputken läpi ja varmistaa, ettei mikään tilaisuus ei valu ohi. Ohjelmisto tarjoaa keskitetyn tietokannan, johon voi tallentaa kaikki asiaankuuluvat tiedot, mukaan lukien yhteystiedot, viestintähistorian ja muistiinpanot. 

Markkinoinnin automatisointi

Alustalla on tehokkaat markkinoinnin automatisointiominaisuudet. Sillä voi automatisoida toistuvia markkinointitehtäviä, kuten henkilökohtaisten sähköpostien lähettämistä, liidien tukemista ja kohdistettujen kampanjoiden luomista. Automatisoimalla nämä tehtävät säästää arvokasta aikaa ja vaivaa. 

Analytiikka ja raporointi

Dealfrontin kattavat analytiikka- ja raportointiominaisuudet seuraavat myynti- ja markkinointiponnistelujen tehokkuutta. Tietoihin perustuva lähestymistapa auttaa tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja optimoimaan strategiaa. Alustalla voi luoda yksityiskohtaisia raportteja, visualisoida tietoja kaavioiden ja grafiikoiden avulla sekä seurata keskeisiä mittareita, kuten tulosprosentteja, tarjouksen arvoa ja tuloja.

Työkalut yhteistyöhön

Dealfront tarjoaa myös työkaluja, jotka helpottavat viestintää ja yhteistyötä myynti- ja markkinointitiimien välillä. Tämä varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla. Yhden alustan avulla tiimit voivat työskennellä tehokkaammin, kun enää ei tarvitse kikkailla useiden laskentataulukoiden tai erilaisten järjestelmien kanssa. 

Dealfront-tietokanta kannattaa pitää puhtaana ja ajan tasalla päivittämällä tiedot säännöllisesti. Siten käytössä olevat tarkat ja luotettavat tiedot parantavat myynnin tehokkuutta.

Dealfrontin hinta

Dealfrontissa on saatavilla kolme eri hinnoittelutasoa sekä näihin 14 päivän kokeilujaksot. Basic-tason hinta on 199 eur kuussa, Pro-tason 999 euroa ja Premium-taso kustantaa jo 2999 euroa. Kuukausihinnoista huolimatta Dealfrontin laskutus tapahtuu vuosittaisena. Kahdessa jälkimmäisessä on käytettävissä tekoälyyn pohjautuva kohdentaminen. 

Maksulla saa krediittejä, joita voi käyttää eri ominaisuuksiin. Näitä ovat esimerkiksi yrityksen tunnistus nettisivustolla, henkilöiden yhteystietojen saaminen tai CRM:än kanssa synkronointi. 

Kokemuksia Dealfrontista

Dealfrontin käyttöliittymän avulla on helppo navigoida ja käyttää tehokkaasti. Ohjelmisto tarjoaa mukautettavan ohjauspohjan sekä vedä ja pudota -toiminnot.

Dealfrontin koulutus- ja tukiresurssit kannattaa hyödyntää, sillä se tarjoaa oppaita ja tukea. Dealfront voidaan mukauttaa vastaamaan yrityksen tarpeita ja se voidaan integroida saumattomasti muihin työkaluihin ja järjestelmiin, kuten CRM-ohjelmistoihin ja markkinoinnin automaatioalustoihin (esim. Salesforce tai HubSpot). 

Online-dokumentit kattavat kaikki ohjelmiston osa-alueet. Tämä sisältää käyttöoppaita, opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ). Oppaita päivitetään säännöllisesti uusimpien ominaisuuksien ja parannusten mukaan. Dealfront järjestää myös harjoituksia livenä, joissa voi oppia alustan käyttöä suoraan asiantuntijoilta. Näissä istunnoissa käsitellään erilaisia aiheita perusnavigaatiosta edistyneeseen mukauttamiseen. 

Dealfrontin arvostelu

G2.com-sivustolla annettujen käyttäjäkokemusten perusteella Dealfront on saanut asteikolla 1-5 arvosanaksi 4,3. Palautteiden mukaan alustan avulla on helppo vierailla yritysten ja uusien asiakkaiden sivuilla kampanjoimassa. Tämä tekee siitä loistavan ohjelmiston niin pienille kuin keskisuurillekin yrityksille.

Suurin osa negatiivisista palautteista koskee Dealfrontin integrointia muiden ohjelmien kanssa. Se ei ole aina ollut kovinkaan sujuvaa. 

Kaikin puolin Dealfront vaikuttaa hyödylliseltä alustalta, jonka käyttöön kannattaa käyttää enemmän aikaa, sillä perehtymisen kautta on enemmän mahdollisuuksia maksimoida sen hyödyt oikealla tavalla. 

Plussat

  • Helppokäyttöinen
  • Yhteistyö tiimin kesken helpottuu
  • Yhdistää myynnin tärkeimmät toiminnot 

Miinukset

  • Integroinneissa voi olla haasteita
  • Ei maksutonta versiota
  • Vain vuosittainen laskutus

Yhteenveto 

Dealfront on tehokas ohjelmistoalusta, joka on syntynyt Echobotin ja Leadfeederin fuusion tuloksena. Se on suunniteltu auttamaan yrityksiä hallitsemaan myynti- ja markkinointitoimintojaan ja tarjoaa ominaisuuksia, jotka parantavat tuottavuutta ja kannattavuutta. 

Dealfront soveltuu pk-yrityksille ja yrityksille, joilla on myynti- ja markkinointihaasteita. Se ratkaisee liidien hallintaan, myynnin seurantaan ja markkinointikampanjoiden analysointiin liittyvät ongelmat. Alustan liidien hallintaominaisuuden avulla käyttäjät voivat kerätä liidit eri lähteistä ja seurata niiden etenemistä myyntiputkessa. 

Dealfront tarjoaa myös markkinoinnin automaatio-ominaisuuksia toistuvien tehtävien automatisoimiseksi ja ajan säästämiseksi. Sen analytiikka- ja raportointiominaisuudet auttavat yrityksiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja optimoimaan strategioita. Lisäksi Dealfront tarjoaa työkaluja myynti- ja markkinointitiimien väliseen yhteistyöhön, mikä parantaa tehokkuutta ja viestintää. 

Vaikka integraation kanssa on ollut joitakin haasteita, Dealfront tarjoaa kattavat koulutus- ja tukiresurssit, jotka auttavat käyttäjiä navigoimaan alustan kanssa. Yhteenvetona voidaan todeta, että Dealfront on arvokas ohjelmistoalusta, josta voi olla suurta hyötyä yrityksille virtaviivaistamalla myynti- ja markkinointitoimintoja.

Tutustu lisää 

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta

Tutustu muihin myynnin- ja markkinoinnin järjestelmiin:

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.