ActiveCampaign arvostelu

activeCampaign logo

ActiveCampaign on intuitiivinen ja tehokas markkinoinnin automatisointityökalu, joka sopii erinomaisesti kaikenkokoisille yrityksille. Sen avulla voi segmentoida yhteystiedot, räätälöidä viestit ja automatisoida markkinoinnin työnkulut.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9 $/kk
Kenelle : Tehokasta automaatiotyökalua etsiville
4.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Vankka työkalu markkinointiin

Mikä ActiveCampaign on?

ActiveCampaign on intuitiivinen ja tehokas markkinoinnin automatisointityökalu, joka sopii erinomaisesti kaikenkokoisille yrityksille. Voit segmentoida yhteystietosi, räätälöidä viestisi ja automatisoida markkinoinnin työnkulut. Se tarjoaa yli 500 valmiiksi rakennettua automaatiota, täydellisen sähköpostimallikirjaston ja tehokkaan yhteystietojen hallinnan. ActiveCampaign auttaa yrityksiä luomaan mielekkäitä yhteyksiä sosiaalisen median, sähköpostin, viestien, chatin ja tekstiviestien kautta. ActiveCampaign tarjoaa melkein kaiken mitä tarvitset uutiskirje -markkinointityökalussa, ja sen edistyneitä automaatioita on vaikea voittaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan ActiveCampaign tuo ratkaisun?

Sovellus sopii kaikille, jotka tarvitsevat tehokkaan automaatiotyökalun, jonka avulla voi määrittää käynnistetyt kampanjat, myynnin seurannan, automaattisen segmentoinnin ja dynaamisen sähköpostisisällön. Se sopii niille, jotka tarvitsevat integroidun myynti- ja markkinointialustan yritykselleen. ActiveCampaignin sisäänrakennettu CRM linkittää saumattomasti kaikki sähköpostimarkkinointitiedot, jolloin myyntitiimi voi toimia nopeasti. Ominaisuudet, kuten liidipisteytys ja sosiaaliset tiedot, voivat myös auttaa virtaviivaistamaan myynnin seurantaprosessia. Sovellus sopii yrityksille, jotka tarvitsevat työkalun joka suorittaa monikanavamarkkinointia.

Mainos:

Ominaisuudet

Yksi tärkeimmistä ActiveCampaignin ominaisuuksista ​​on automaatio. Paitsi että se sallii automaattivastaajat lukemattomien ehtojen perusteella, se sallii myös yhteystietojesi ja luetteloiden hallinnan sekä CRM-järjestelmän (tunnetaan nimellä ”Deals”) automatisoinnin. ”Deals”-järjestelmä on myös huomionarvoinen, ja sen avulla voit lisätä muistiinpanoja kontakteihin, asettaa tapaamisia tai yksinkertaisesti lähettää heille suoria viestejä. ActiveCampaign antaa sinun määrittää aloitussivuja, lähettää tekstiviestejä ja henkilökohtaisia ​​keskusteluja verkkosivuston kävijöille ja hallita jopa Facebook-mainosten näyttämistä kontakteille.

Toinen tärkeä ActiveCampaignin ominaisuus on ‘keskustelut’ toiminta. Sen avulla voit lähettää kohdistettuja viestejä suoraan verkkosivustosi kävijöille, mikä optimoi yleisen asiakaskokemuksen. ActiveCampaign on ylpeä lähestymistavastaan, joka auttaa sinua rakentamaan mielekkäitä yhteyksiä asiakkaisiisi heidän ohjelmistonsa kautta. Ja vaikka ensi silmäyksellä sivut, kuten kojelauta, voivat tuntua hieman monimutkaisilta ja ylivoimaisilta, ei kestä kovin kauaa ymmärtää, kuinka hyödyllistä on pitää kaikki tieto yhdessä paikassa.

Esimerkki ActiveCampaign automaatioreseptistä.
Esimerkki automaatioreseptistä.

Kojelaudassa oikealla on sosiaalisen toiminnan syöte, joka sisältää sosiaalisia osuuksia, tilausten peruutuksia jne. Vasemmalla puolella on yleiskatsaus kampanjasi toiminnasta. Hämmennystä lisäävät näytetiedot, jotka häviävät, kun viet hiiren sen päälle. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, miltä kojelautasi näyttää, kun sovelluksesi on toiminnassa. ActiveCampaign tarjoaa myös CRM: ää ja muita ominaisuuksia, joita et ehkä aio käyttää, mutta ne näkyvät kuitenkin hallintapaneelissa kun käytät ilmaista kokeilua.

Hinta

Edullisin paketti kustantaa 9 dollaria kuukaudessa kun sen maksaa kerralla vuodeksi. Se sisältää enintään 500 tilaajaa, ja hinta maksetaan kuukausittain. Jos haluat käyttää pro-ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu CRM ja liidipisteet, Plus-paketti alkaa 49 dollarista kuukaudessa, Professional-paketti on 129 dollaria/kk, ja Enterprise 229 dollaria/kk. Valitettavasti ilmaista paketteja ei ole tarjolla, ja vain 14 päivän kokeilujakson ansiosta se ei anna sinulle paljon aikaa arvioida, sopiiko ActiveCampaign sovellus sinun käyttötarkoituksiisi.

Arvostelu

ActiveCampaign tarjoaa kaiken mitä tarvitset uutiskirjeiden markkinointityökalulta. Yksi alue, jossa on parannettavaa, on uutiskirjeiden muokkausohjelma, joka ei tarjoa yhtä houkuttelevaa kokemusta kuin muut siellä olevat työkalut. Plus-suunnitelmalla saat jopa pääsyn henkilökohtaiseen koulutukseen ja hyödyllisiin verkkoseminaareihin. ActiveCampaign sovelluksen rinnalla monet muut kalpenevat. Jos etsit kuitenkin vain yksinkertaista tapaa uutiskirjeiden räjäyttämiseen, GetResponse tai MailerLite-tyyppinen ratkaisu saattaa olla hieman helpompi ja edullisempi sovellus käyttää.

ActiveCampaign on hieno ratkaisu, jos haluat pystyä keskittämään hyvän osan markkinoinnistasi ja antamaan asiakkaillesi paremman kokonaiskokemuksen. Se on edistynyt työkalu, ja siihen tutustuminen vie paljon aikaa. Puhumattakaan säännöllisestä ylläpidosta, joka sinun on määritettävä, seurattava ja optimoitava kampanjoissa. Jos tarvitset vain yksinkertaisia ​​automaatioita tai jos haluat määrittää vain sähköpostin tervetulokampanjan, suosittelemme budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten MailerLite tai Benchmark, joita on paljon helpompi käyttää.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu arvosteluihimme

Vastaavia sovelluksia:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Zoho CRM on kansainvälisesti käytössä oleva CRM-järjestelmä.
  • Microsoft Dynamics 365 tarjoaa älykkäiden yrityssovellusten valikoiman, joka auttaa kaikkia käyttäjiä toimintojen tehostamisessa ja osallistavampien asiakaskokemusten luomisessa.
  • Upsales on monipuolinen CRM-järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa omaa asiakkuuden -ja myynnin hallintaa
  • Taimer on kaikenkattava ratkaisu yrityksen hallintaan.
  • Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka mukautuu tarpeidesi mukaan.
  • Lemonsoft Asiakkuudenhallinta –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4.5 / 5. Arvioiden määrä: 2

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.