Keap CRM arvostelu

CRM-järjestelmä on erittäin tärkeä työkalu jokaiseen yritykseen. Pienikin myyntitiimi osaa toimia tehokkaammin, kun se hyödyntää päivittäisessä työssään oikein mitoitettua CRM-järjestelmää. Keap tunnetaan erityisesti asiakkuudenhallintajärjestelmänä, joka soveltuu parhaiten pienempien yritysten käyttöön.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 129 dollaria /kk per 2 käyttäjää, asiakasmäärä 1500kpl
Kenelle : Erityisesti pienemmät yritykset
4.2/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Keap?

Keap CRM on suunniteltu liiketoiminnan kasvattamisen työkaluksi. Se on CRM-järjestelmä, joka sisältää käytännössä kaiken liittyen myynnin hallintaan sekä markkinoinnin automaatioon. Keapin avulla voit hallita ja seurata myyntiliidejäsi yhdellä työkalulla, jotta liikevaihtosi kasvaa.

Tämä Keap CRM arvostelu kertoo erityisesti sen, minkälaisia ominaisuuksia järjestelmä pitää sisällään ja sen, kenelle se sopii. Keap mainostaa itseään omilla sivuillaan ”järjestelmänä pienyrityksille, jotka ajattelevat suuresti”. Tämä kuvaa Keap CRM-järjestelmää varsin hyvin. Kyseessä on varsin laaja myynnin ja markkinoinnin työkalu, joka oikeasti voi mahdollistaa kaupallisen kasvun.

Kenelle Keap sopii?

Keap CRM-järjestelmä sopii hyvin pienemmille yrityksille, jotka kaipaavat helppokäyttöistä, mutta tehokasta järjestelmää myyntinsä ja markkinointinsa tueksi. Keap on saanut kehuja siitä, kuinka sen käyttöönotto onnistuu helposti. Uusi CRM-järjestelmä, niin kuin mikä tahansa muu uusi järjestelmä, voi tuntua etukäteen liian isolta haasteelta. Keap on kuitenkin suunniteltu sellaista henkilöä ajatellen, joka ei välttämättä ole aiemmin vielä käyttänyt CRM-järjestelmää.

Keap erottuu monista kilpailijoistaan siinä, että se pitää sisällään laajoja ominaisuuksia yrityksille, jotka harjoittavat muun toimintansa ohessa myös verkkokauppaa. Mukana on mm. työkaluja laskutukseen ja maksamiseen sekä lisämyyntiin verkkokaupassasi.

Keap CRM:n ominaisuudet myynnin CRM-järjestelmänä

Keap pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet tehokkaaseen asiakkuuksien hallintaan. Jokaisen asiakkaan yhteystiedot pysyvät tallessa ja viestit löytyvät asiakastietojen alta. Tämä onkin yksi tärkeimpiä ominaisuuksia, sillä se antaa mahdollisuuden kaikille organisaation jäsenille nähdä, mistä asioista kyseisen asiakkaan kanssa on kommunikoitu.

Keap on myös erittäin tehokas liidityökalu. Erilaisilla markkinoinnin automaation toimenpiteillä liidit jäävät järjestelmään talteen ja niinpä kaupallisten aktiviteettien suunnittelu ja toteutus on tehokkaampaa. Kun yksi järjestelmä toimii laajasti niin myynnin kuin markkinoinnin työkaluna, käyttäjillä on mahdollista säästää arvokasta aikaa CRM-järjestelmän avulla.

Visuaaliset dashboard-näkymät auttavat sinua pysymään aina ajan tasalla liiketoiminnastasi. Näet, kuinka myynti rullaa ja kuinka markkinoinnin automaation toimenpiteet ovat tehonneet.

Yksi näkymä kertoo myynnistä kaiken oleellisen.
Yksi näkymä kertoo kaiken oleellisen myynnin tilanteesta. Kuva: Keap.com

Hinta

Keap CRM:n hinnoittelu eroaa hieman kilpailijoidensa mallista. Hinnoittelu perustuu asiakkaiden/yhteystietojen määrään. Keap mainostaa sivuillaan kahta eri palvelupakettia Prota ja Maxia. Pron kuukausipaketti maksaa 149 dollaria ja Maxin 199 dollaria. Pro on suunniteltu maksimissaan 1500 asiakkaalle ja kahdelle käyttäjälle. Max puolestaan 2500 asiakkaalle ja kolmelle käyttäjälle. Palvelupaketeista voi myös saada kustomoidun tarjouksen olemalla yhteydessä suoraan Keap:n asiakaspalveluun.

Yritys tarjoaa 14 päivän maksuttoman kokeilujakson.

Keap CRM arvostelu

Keap CRM on samaan aikaan kattava myynnin asiakkuudenhallintajärjestelmä, mutta myös erittäin laaja markkinoinnin automaation työkalu. Näiden lisäksi se tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia verkkokauppoja pyörittäville yrityksille.

Yllä mainitut ominaisuudet tekevätkin Keapista varsin erilaisen kokonaisuuden muihin tavallisiin CRM-järjestelmiin verrattuna. Myös hinnoittelumalli on erilainen kuin monilla muilla kilpailijoilla. Edullisin paketti on 129 dollaria kuukaudessa, joka on varsin korkea verrattuna muihin CRM-järjestelmiin.

Keap CRM:ää onkin syytä tarkastella kokonaisuutena sen ominaisuuksien pohjalta. Jos haussa on ainoastaan myynnin CRM-järjestelmä myyntitiimin päivittäisen tekemisen tehostamiseen, Keap ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Jos markkinoinnin automaatio ja sen kautta tuleva ajansäästö ovat tärkeitä, korkeampi kuukausikustannus voikin tuntua yhtäkkiä edulliselta.

On siis järkevää miettiä oman yrityksen tarpeita ja tulevaisuuden näkymiä, jotta oikean CRM-järjestelmän valinta olisi helpompaa. Suosittelemme myös hyödyntämään 14 päivän ilmaista kokeilujaksoa. Jos ohjelmisto tuntuu omalta, sen käyttöönottoon on huomattavasti helpompi sitoutua.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja CRM-järjestelmiä

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

tekoäly

Browse arvostelu

Mikä on Browse? AI-työkalut ovat nyt kuumaa tavaraa digitaalisessa viestinnässä ja monet tekoälyn sovellukset saattavat aiheuttaa runsaudellaan valinnan vaikeutta. Kaikissa niissä on kuitenkin ensisijaisena tehtävänä nopeuttaa ja helpottaa erilaisia työtehtäviä. Browse on

Lue arvostelu
tekoäly

Scalenut arvostelu

Mikä on Scalenut? Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka

Lue arvostelu
tekoäly

Craftly arvostelu

Mikä on Craftly? Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.