ContentStudio arvostelu

ContentStudio logo

ContentStudio on työkalu, jolla brändit ja yritykset voivat kehittää ja hallinnoida sosiaalisen median tilejään. Ohjelmisto sisältää ominaisuudet muun muassa sosiaalisen median kanavien seurantaan, mainosten hallintaan, sekä tilien suorituskyvyn ja liikenteen seurantaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 25 dollaria/kk
Kenelle : Pk-yrityksille, freelancereille, pienille yrityksille, suurille yrityksille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, Startup-yrityksille
4.7/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on ContentStudio?

ContentStudio on pilvipohjainen markkinointisovellus, jonka avulla brändi, yritys tai yrittäjä voi luoda laadukasta sisältöä sosiaaliseen mediaan. Ohjelmisto auttaa selvittämään, millaiset sisällöt trendaavat milläkin toimialalla. Sen avulla voidaan mukauttaa julkaisujen sisältöjen rakennetta ennen niiden julkaisua sekä luoda hakukoneystävällistä sisältöä.

ContentStudio auttaa brändejä tehostamaan sosiaalisen median tilien päivityksiä, sometyöskentelyn automatisointia sekä sisällön hallintaa. Tämä ContentStudio arvostelu sisältää katsauksen ohjelmiston ominaisuuksiin, kohdeyleisöihin, hintaan ja kokemuksiin.

Kenelle ohjelmisto sopii?

ContentStudion tyypilliset asiakkaat tai käyttäjät ovat:

 • Pk-yritykset
 • Freelancerit
 • Pienet yritykset
 • Suuret yritykset
 • Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot
 • Startup-yritykset

ContentStudion ominaisuudet

Brändin sosiaalisen median profiilin kehittäminen ja kasvattaminen on haastavaa. ContentStudio tarjoaa tähän monipuolisia ominaisuuksia, joista tärkeimpiä ovat:

Sisältötyökalut

ContentStudio auttaa yritystä tai brändiä selvittämään, millainen sosiaalisen median sisältö toimii kullakin toimialalla. Ohjelmisto etsii sisällön, joka toimii kaikista parhaiten verkossa, Instagramissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa. Ohjelmisto auttaa etsimään suosituimpia avainsanoja ja auttaa kokoamaan sisällöstä eheän kokonaisuuden. Se tarjoaa myös RSS-syötteen, johon voit tallentaa uusia artikkeleita ja pysyä ajan tasalla alan uusista kehityksistä.

Ohjelmistoon sisältyy myös ominaisuus, jolla yritys voi selvittää, millaista sisältöä toimialan tunnetut henkilöt ja vaikuttajat tekevät. Ohjelmisto purkaa näiden sisältöstrategiat, kuten julkaisuaikataulut, käytetyt hashtagit ja analysoi tarkemmin heidän sisältönsä.

Analytiikka

ContentStudio pitää sisällään kattavat analytiikkatyökalut. Ohjelmisto mittaa julkaisujen sitoutumisastetta ja julkaisutiheyttä, tunnistaa seuraajien lisääntymisen ja vähentymisen trendit, analysoi parhaat julkaisut sekä auttaa ymmärtämään seuraajien demografiaa.

Julkaisutyökalut

Usein suositellaan, että sosiaaliseen mediaan pitäisi olla julkaisut valmiina kuukausi etukäteen, jotta tarpeeksi tiivis julkaisuväli on mahdollista ylläpitää. ContentStudio auttaa tässä moninäkymäisen sisältökalenterin avulla. Kalenteri auttaa suunnittelemaan, järjestelemään, jakamaan ja visualisoimaan sisältöä.

ContentStudio auttaa myös sosiaalisen median viestien muotoilussa. Sillä käyttäjä voi luoda mahdollisimman tehokkaan viestin. Viestejä voi myös tarkastella esikatselutilassa. Ohjelmisto ehdottaa myös tehokkaimpia aikoja viestin julkaisuun. Ohjelmistossa on myös mahdollista koota tiimi yhteen näkymään, mikä mahdollistaa nopean sisältöhyväksynnän tiimin kesken.

Seuraajaviestintä

ContentStudiolla voidaan linkittää kaikkien sosiaalisten median tilien viestien hallinta yhteen hallintapaneeliin. Tämä helpottaa monikanavaista viestintää ja auttaa yritystä antamaan seuraajilleen somessa nopeita ja yhtenäisiä vastauksia. Tämä auttaa lisäämään asiakkaissa luottamusta.

Näkymä ContentStudio-työkalusta.
ContentStudio auttaa brändejä tehostamaan sosiaalisen median strategiaansa. Kuva: ContentStudio.

ContentStudio hinta

ContentStudio tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa. Näistä kevyin on Starter Plan, joka on ihanteellinen esimerkiksi yksinyrittäjille ja freelancereille. Tämä paketti kustantaa 25 dollaria kuukaudelta ja se pitää sisällään yhden työtilan, yhden käyttäjän, viisi sosiaalisen median tiliä ja 10 GB tallennustilaa.

49 dollaria kuukaudessa kustantava Pro Plan sopii parhaiten pienille tiimeille. Suunnitelmaan sisältyy yksi työtila, viisi tiimin jäsentä, kymmenen sometiliä ja 10 GB tallennustilaa. Lisäksi tekoäly tuottaa 20 000 sanaa kuukaudessa.

99 dollaria kuukaudessa maksava Agency Plan sopii parhaiten suurille tiimeille ja toimistoille Suunnitelmaan sisältyy viisi työtilaa, viisi tiimin jäsentä, 25 sosiaalista tiliä, tallennustilaa 20 käyttäjälle ja julkaisu kymmeneen blogisivustoon. Lisäksi tähän suunnitelmaan kuuluu monia muita ominaisuuksia, joita ei ole Starter- ja Pro-suunnitelmissa.

Lisäksi kaikki suunnitelmat sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

ContentStudio kokemuksia

ContentStudio on saanut merkittävästi positiivista palautetta ja käyttäjät kokevat sillä olevan useita etuja. Sen on koettu helpottavan sosiaalisen median tilien hallintaa sekä viestintää seuraajien ja asiakkaiden kanssa. Se on saanut kehuja ominaisuuksistaan löytää kullekin toimialalle relevanttia sisältöä. ContentStudio automatisoi useita työvaiheita, ja käyttäjät ovatkin kiitelleet ohjelmiston säästävän merkittävästi työaikaa. ContentStudio on myös saanut kiitosta sen helppokäyttöisyydestä.

ContentStudio arvostelu

Voidaan sanoa, että ContentStudio on yksi parhaista sosiaalisen median hallintaohjelmista. Sen monipuoliset ominaisuudet, tehokas automaatio ja monipuoliset integraatiot eri sosiaalisen median alustoihin ja muihin markkinointi- ja verkkotyökaluihin tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat tehostaa sosiaalisen median hallintaansa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja sosiaalisen median hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Later on sovellus, jolla voi ajastaa kuvien julkaisemista Instagramissa. Sovellus on kätevä kaikille sisällöntuottajille ja muille, joille Instagram on päivittäinen työkalu.
 • Buffer on sosiaalisen median hallinointiin luotu työkalu, joka helpottaa useamman sosiaalisen median kanavan yhtäaikaista ylläpitoa.
 • Hootsuite on markkinoiden johtava ja palkittu sosiaalisen median hallintatyökalu.
 • Crowdfire on sosiaalisen median työkalu, joka automatisoi ja tehostaa yrityksen markkinointia sosiaalisessa mediassa.
 • StoryChief on sosiaalisen median hallintaan tarkoitettu työkalu, joka taipuu moneen eri kanavan hallintaan ja jossa on poikkeuksellisen laajat ominaisuudet.
 • Canva on helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla kokematonkin tekijä saa aikaan ammattimaista jälkeä. 
 • Impact  auttaa kumppanuuksien hallinnoimisessa.
 • Bettermode kiteyttää asiakassuhteiden hallinnoimisen yhdelle alustalle.
 • IZEA on vaikuttajamarkkinointialusta, joka tuo yhteen brändit ja sisällöntuottajat.

Tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin (arvostelu tulossa!)

 • Meltwater Engagen avulla voit julkaista ja ajastaa sisältöjä esimerkiksi Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin ja LinkedIniin, vastata asiakkaiden kysymyksiin sekä mitata sosiaalisen median kanaviesi kehittymistä.
 • Cuutio Content Studio – Kattavat ominaisuudet sosiaalisen median sisältöjen suunnitteluun, julkaisuun sekä analysoimiseen.
 • Sendible – Kasvata sosiaalisen median yleisöäsi ja tavoita entistä enemmän ihmisiä Sendiblen all-in-one -työkalun avulla.

Kaipaatko apukäsiä sosiaalisen median hallinnointiin ja suunnitteluun? Selaa ja löydä tarpeisiisi sopiva freelancer kotimaisen Freedomlyn valikoimasta.

Lue lisää: Digitaalisten palvelujen markkinapaikka Freedomly syntyi kahden yrittäjän omasta tarpeesta

Lue arvostelu: Freedomlyn arvostelu

Siirry Freedomlyn sivuille >>

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.