Keeper Security

Keeper on monipuolinen, mutta samalla myös selkeälinjainen sovellus, jolla saadaan parannettua merkittävästi yrityksen tietoturvaa. Sillä voidaan hallita kaikkea arkaluontoista materiaalia niin käyttäjätunnuksista ja salasanoista lähtien aina arkaluontoisiin dokumentteihin asti.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 2,91 $ / kk
Kenelle : Kyberhyökkäyksen uhkaa välttävälle
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Keeper Security on?

Keeper Security on sovellus, joka suojaa salasanat kyberhyökkäyksiltä. Sovellus on markkinajohtajan asemassa ja tehostaa yrityksen tietoturvallisuutta ja liiketoimintaa. Työntekijöiden toiminta tehostuu, kun sovelluksella voidaan hallita kaikkia salasanoja helposti ja tarve ottaa yhteyttä help deskiin vähenee. Keeper mukautuu myös yrityksen tarpeita vastaavaksi ja sillä voidaan hallita hyvin laajojakin pilvipohjaisia kokonaisuuksia. Sillä pystytään seuraamaan myös kirjautumisia ja sen avulla voidaan jakaa arkaluontoisia liikesalaisuuksia turvallisesti.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Yhä useammin lehdissä kerrotaan uutisia, joissa jokin yritys on joutunut kyberhyökkäyksen kohteeksi ja arkaluontoisia asiakirjoja ja käyttäjätunnuksia salasanoineen on päässyt vuotamaan vääriin käsiin. Yksikään yritys tai muu taho ei ole näiltä hyökkäysyrityksiltä täysin turvassa ja näiden tietojen suojaaminen onkin yrityksen tietoturvassa kärkipäässä. Keeper on kehitetty torjumaan näitä uhkia reaaliaikaisesti ja jolloin yrityksen tietoturva paranee ja arkaluontoiset liikesalaisuudet saadaan pidettyä poissa vääristä käsistä.

Mainos:

Ominaisuudet

Keeper on monipuolinen, mutta samalla myös selkeälinjainen sovellus, jolla saadaan parannettua merkittävästi yrityksen tietoturvaa. Sillä voidaan hallita kaikkea arkaluontoista materiaalia niin käyttäjätunnuksista ja salasanoista lähtien aina arkaluontoisiin dokumentteihin asti. Se vastaa kaikkein vaativiinkin tietoturvavaatimuksiin yrityksen toimialasta riippumatta. Keeperin ominaisuudet voidaan räätälöidä juuri yrityksen tarpeita vastaavaksi, joka helpottaa sovelluksen käyttöä. Isoissa organisaatioissa kannattaa määritellä erilaisia rooleja eri käyttäjille yrityksen käytäntöjen mukaan.

Keeper seuraa reaaliaikaisesti yrityksen salasanojen ja käyttäjätunnusten käyttöä. Salasanojen säännöllinen vaihtaminen on tärkeä osa yrityksen tietoturvaa ja salasanoja ei koskaan tulisikaan kirjoittaa muistiin. Keeper auttaa luomaan vahvan salasanan säännöllisesti, ja muistaa ne työntekijän puolesta. Se pystyy myös seuraamaan, analysoimaan ja raportoimaan satoja erilaisia tapahtumia yhdellä kertaa ja tunnistaa useita eri laatustandardeja, kuten esimerkiksi ISO 27001 ja GDPR. Raportointi esitetään selkeästi luettavassa muodossa halutuin väliajoin.

Keeper vaatii asennuksen käytössä olevalle laitteelle, mutta se on nopea ja yksinkertainen asentaa ja ottaa käyttöön. Sovellus toimii niin pöytäkoneilla, läppäreillä, tabletissa kuin puhelimessakin. Se on yhteensopiva niin Applen kuin Windowsin laitteiden kanssa ja se tukee kaikkia tunnetuimpia nettiselaimia. Sovelluksen käyttötavat ovat myös monipuoliset, koska se voidaan ladata suoraan koneelle tai sitä voidaan käyttää selaimen lisäosana. Selaimen lisäosana myös Linux -käyttäjien on mahdollista hyödyntää Keeperiä.

Hinta

Keeperillä on ilmainen kokeilujakso, jonka pituus vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan. Yrityskäytössä kokeilujakso on 14 päivää, kun taas yksityishenkilöt voivat kokeilla sovellusta 30 päivää ilmaiseksi. Hinnoittelu on jaoteltu käyttötarpeen mukaan. Yksityiskäyttöön Keeper maksaa 2,91 $ – 6,24 $ riippuen siitä ottaako sen omaan käyttöön vai koko perheelle. Yrityskäytössä hinta on 3,75 $ kuukaudessa ja se laskutetaan vuosittain. Isoille konserneille tarjolla on räätälöity hinnoittelu ja opiskelijat saavat hinnoissa 50% alennuksen.

Arvostelu

Monien salasanojen muistaminen ulkoa on työlästä. Jo pelkästään yksityishenkilöllä saattaa olla siviilikäytössä useita kirjautumista vaativia sovelluksia ja jopa 100 salasanaa muistettavana. Puhumattakaan töihin liittyivne sovellusten salasanojen muistamisesta. Harva jaksaa ja muistaa vaihtaa salasanoja säännöllisesti ja opetella aina uusia monimutkaisia vahvoja salasanoja ja tämä luo todella ison ja konkreettisen uhkan tietoturvalle. Keeper on kehitetty helpottamaan salasanojen hallintaa ja parantamaan niin yritysten kuin yksitysihenkilöiden tietoturvaa.

Keeper on salasanojen suojauksessa markkinajohtaja ja lunastanut ansaitusti useita kunniamainintoja. Sovelluksen asentaminen on yksinkertaista ja se voidaan asentaa joko laitteelle tai selaimeen lisäosaksi. Keeperiä on helppo käyttää ja se parantaa merkittävästi käyttäjän tai yrityksen tietoturvaa. Hinnoittelu on Keeperissä pidetty maltillisena vaikka markkinajohtaja voisi myös määritellä hinnan korkealle. Ilmaisella kokeilujaksolla pääsee helposti sovelluksen saloihin käsiksi ja opiskelijoille myönnetty alennus tekee Keeperistä hinnoittelultaan myös opiskelijaystävällisen sovelluksen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja salasanan hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Dashlane tarjoaa ratkaisun useiden eri palveluiden käyttäjätunnusten, salasanojen sekä lomakkeiden muistamiseen sekä täyttöön
  • Keeper Security on monipuolinen, mutta samalla myös selkeä sovellus, jolla saadaan parannettua merkittävästi yrityksen tietoturvaa.
  • Lastpass on monipuolinen salasanojen hallintaohjelmisto, joka taipuu niin yksittäisen käyttäjän, perheiden kuin yritystenkin tarpeisiin.
  • 1Password on yksi monipuolisimmista salasanojen hallintaohjelmista, joita markkinoilla on tarjolla.

Muita suosittuja salasanan hallintatyökaluja (arvostelu tulossa!)

  • Bitwarden tarjoaa turvallisen ja helpon tavan hallita niin omia kuin organisaation salasanoja ja muita tärkeitä tietoja.
  • Avanen on etenkin yrityksille ja organisaatioille kehitetty tietoturvallinen ohjelmisto salasanojen hallintaan.
  • KeePass on helppokäyttöinen ja ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva salasanojen hallintaohjelma.
  • Roboformin avulla tallennat ja säilöt salasanasi turvallisesti.
  • F-Secure ID PROTECTIONin avulla vältät identiteetti­varkaudet verkossa ympäri­vuoro­kautisella tieto­vuoto­valvonnalla ja sala­sana­holvilla, jonka avulla voit kirjautua tileillesi helposti ja turvallisesti.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.