Dashlane arvostelu

Dashlane tarjoaa ratkaisun useiden eri palveluiden käyttäjätunnusten, salasanojen sekä lomakkeiden muistamiseen sekä täyttöön. Se turvaa kaikki käyttäjätiedot murtamattomalla end-to-end-salauksella.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 3,99 $ / kk
Kenelle : Yrityksille, joilla on käytössään lukuisia eri palveluita
4.4/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Dashlane on

Dashlane on salasanojenhallintasovellus, joka turvaa kaikki käyttäjätiedot murtamattomalla end-to-end -salauksella. Tämän avulla kaikki tärkeät salasanat ja käyttäjätiedot saa pidettyä helposti ja turvallisesti yhdessä paikassa. Dashlane täyttää automaattisesti eri palveluihin kirjautuessa käyttäjätiedot ja salasanat valmiiksi sekä tarjoaa lukuisia ominaisuuksia liiketoiminnan turvallisuuden parantamiseksi. Lisäksi kaksivaiheinen todennus (2FA) sekä salasanojen vahvuuden tarkistaminen kuuluvat sovelluksen perusominaisuuksiin. Lisäominaisuuksina Dashlane tarjoaa muun muassa VPN-yhteyden sekä salasanojen automaattivaihtajan.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Dashlane tarjoaa ratkaisun useiden eri palveluiden käyttäjätunnusten, salasanojen sekä lomakkeiden muistamiseen sekä täyttöön. Sovellus sopii erityisesti yrityksille, joilla on käytössään lukuisia eri palveluita. Dashlane suojaa kaikki tärkeät käyttäjätiedot paikallisesti ja 100% turvallisesti, jotta kirjautuminen palveluihin on käyttäjälle mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Dashlane mahdollistaa lähes kaiken tärkeän tiedon turvallisen tallentamisen salasanaholviin aina salasanoista henkilöllisyystodistuksiin, eikä sitä ole onnistuttu vielä koskaan murtamaan.

Mainos:

Ominaisuudet

Dashlane käyttää Yhdysvaltain patentoimaa suojausarkkitehtuuria varmistaakseen, että vain sinä pääset tietoihin, jopa Dashlane itse ei pääse tietoihin käsiksi. Opit käyttämään turvallisuusarkkitehtuuria, jota ei ole koskaan rikottu. Yli 10 vuoden ajan Dashlanella ei ole koskaan ollut turvallisuusrikkomuksia. Dashlanea käyttää yli 18 000 yritystä ja yli 14 miljoonaa käyttäjää. He ovat toimittaneet yli 125000 5 tähden arvostelua Apple App Storessa ja Google Play Kaupassa.

Suurimmat työpöytä- ja mobiilialustat tukevat Dashlanea: Windows 10, Apple-järjestelmä, IOS, sekä Android. Ja lisäksi kaikki tärkeimmät selaimet: Safari, Chrome, Firefox. Linux-tuki löytyy myös. Dashlane suorittaa kaikki salasananhallinnan perus- ja edistyneet tehtävät, niputtaa VPN:n tehokkaaseen käyttöön ja etsii tililtäsi heikkoja ja vuotaneita salasanoja. Sen kallein maksusuunnitelma on kuitenkin turhan kallis (varsinkin jos sinulla on jo VPN käytössä muualta). Aloita Dashlanen käyttö maksuttomasti.

Salasanat ja käyttäjätiedot saa pidettyä helposti ja turvallisesti yhdessä paikassa.

Dashlane tarjoaa ilmaisen version, mutta sillä on useita rajoituksia. Voit esimerkiksi käyttää sitä vain yhdessä laitteessa etkä voi synkronoida älypuhelimesi, tablet-laitteesi jne. Tämä on mahdotonta useimmille ihmisille, ja se on epäkäytännöllistä älypuhelinten aikakaudella. Ilmainen versio asettaa 50 salasanalle rajoituksen ja rajoituksia viiden tilin jakamiselle. Dashlane on kuitenkin varteenotettava salasanapankki ainakin kokeiltavaksi. Jos olet tyytyväinen, harkitse kuitenkin ilmaisversiota parempaa tilausta. Se maksaa itsensä takaisin.

Hinta

Aloittamalla maksuttoman kokeilujakson, mikä tarkoittaa, että sinulla on pääsy kaikkiin Dashlanen suosituimpiin ominaisuuksiin. Maksutapaa ei vaadita ennen kuin olet valmis ostamaan. Ostovaiheessa voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan suunnitelman. Voit valita itsellesi käytön mukaan järkevimmän vaihtoehdon. Essentials-suunnitelma maksaa 35,88 dollaria vuodessa (tai 3,99 dollaria kuukaudessa), ja sen avulla voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja ja synkronoida ne kahteen laitteeseen. Hinta on korkea mutta toisaalta palvelut ovat kattavia.

Dashlane kokemuksia

Dashlanen käyttäjät ovat kehuneet sovelluksen integraatio-ominaisuuksia, joiden avulla Dashlane on yhteensopiva kaikkien modernien verkkoselaimien ja myös mobiilin kanssa. Dashlanen luomia salasanoja on kehuttu vahvoiksi ja niiden hallintaa helpoksi. Sen sijaan autofill-ominaisuutta on kritisoitu siitä, ettei se ole kovinkaan intuitiivinen ja myös häiritsee lomakkeita täyttäessä. Hallintakonsolia on sanottu heikoksi business management -näkökulmasta.

Arvostelu

Dashlane tarjoaa edelleen kaikki vakio- ja kehittyneet salasananhallintatoiminnot tyylikkäällä ja helppokäyttöisellä tavalla. Suojausominaisuudet, kuten pimeä verkkoskannaus ja postilaatikon skannaus, ovat myös erittäin hyödyllisiä. Toivomme kuitenkin, että Dashlane tarjoaa enemmän pilvitallennustilaa premium-tilaajille ja antaa Essentials-käyttäjien mahdollisuuden synkronoida salasanoja useammalla laitteella. Tälläisenäänkin Dashlane on vähintään käyttökelpoinen ohjelmisto. Hyödynnä mahdolliset tarjoukset Dashlane-tilauksista ja saat hyvään hintaan laatua. Turvallisuus on kuitenkin lähtökohta netin käytössä, siihen Dashlane tarjoaa oivallisen lisän.

Kun olet vahvistanut tilin omistajuuden napsauttamalla, Dashlane skannaa käytettävissä olevat tiedot nopeasti. Voit saada luettelon löydetyistä ongelmista verkossa ja saada yksityiskohtaisia ​​ilmoituksia. Kun korjaat heikon salasanan, Dashlane ei enää hälytä ongelmasta. Voit lisätä kaikki sähköpostiosoitteet Dashlanen käyttöön. Dashlane jatkaa rekisteröidyn sähköpostiosoitteen tarkistamista saadessaan uusia verkkotietoja. Tämä on hyödyllinen parannus tietoturvaan kenelle tahansa. Hakkerointi, virukset ja troijalaiset ovat merkittävä ongelma nykyään netinkäyttäjälle.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja salasanan hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Dashlane tarjoaa ratkaisun useiden eri palveluiden käyttäjätunnusten, salasanojen sekä lomakkeiden muistamiseen sekä täyttöön
  • Keeper Security on monipuolinen, mutta samalla myös selkeä sovellus, jolla saadaan parannettua merkittävästi yrityksen tietoturvaa.
  • Lastpass on monipuolinen salasanojen hallintaohjelmisto, joka taipuu niin yksittäisen käyttäjän, perheiden kuin yritystenkin tarpeisiin.
  • 1Password on yksi monipuolisimmista salasanojen hallintaohjelmista, joita markkinoilla on tarjolla.

Muita suosittuja salasanan hallintatyökaluja (arvostelu tulossa!)

  • Bitwarden tarjoaa turvallisen ja helpon tavan hallita niin omia kuin organisaation salasanoja ja muita tärkeitä tietoja.
  • Avanen on etenkin yrityksille ja organisaatioille kehitetty tietoturvallinen ohjelmisto salasanojen hallintaan.
  • KeePass on helppokäyttöinen ja ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva salasanojen hallintaohjelma.
  • Roboformin avulla tallennat ja säilöt salasanasi turvallisesti.
  • F-Secure ID PROTECTIONin avulla vältät identiteetti­varkaudet verkossa ympäri­vuoro­kautisella tieto­vuoto­valvonnalla ja sala­sana­holvilla, jonka avulla voit kirjautua tileillesi helposti ja turvallisesti.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.