1Password arvostelu

1Password on yksi monipuolisimmista salasanojen hallintaohjelmista, joita markkinoilla on tarjolla. 1Passwordissa on automaattinen lomakkeen täyttö, jolloin uuteen sovellukseen tai nettisivulle kirjautuessa ei kaikkia pyydettyjä tietoja tarvitse täyttää manuaalisesti.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 2,99 $ kuukaudessa
Kenelle : Työskentelyyn tehostusta ja helpotusta haluaville
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä 1Password on?

1Password on yksi monista tehokkaista työkaluista, joilla voi hallita helposti salasanojaan liittyivätpä ne sitten työhön tai vapaa-aikaan. Etenkin yrityksissä on paljon erilaisia ohjelmistoja käytössä, jotka vaativat kirjautumisen ja tietoturvan kannalta yhteenkään ohjelmistoon ei voida työelämässä käyttää samaa salasanaa. 1Password on nimensä mukaan salasanojen hallintaohjelmisto, jota käyttäessä ei tarvitse muistaa kuin yksi salasana ja sovellus hoitaa muiden muistamisen. Vahvalla salauksella salasanojen varastaminen sovelluksesta on vaikeaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan 1Password tuo ratkaisun

Yritysmaailmassa on monia ohjelmistoja, jotka vaativat kirjautumisen ja kaikkiin tarvitaan eri käyttäjätunnukset ja salasanat. Jo tavallisella yksittäisellä ihmisellä voi nykyään olla yli 100 salasanaa muistettavana erilaisiin palveluihin ja sovelluksiin. Näiden päivittäminen on työlästä ja muistaminen haastavaa ja ongelman ratkaisemiseksi on kehitetty 1Password, joka auttaa luomaan vahvoja salasanoja ja pitää ne tallessa. Sovellus myös tehostaa työntekijän työskentelyä, kun työntekijän ei tarvitse manuaalisesti kirjautua joka sovellukseen.

Mainos:

Ominaisuudet

1Passwordissa on automaattinen lomakkeen täyttö, jolloin uuteen sovellukseen tai nettisivulle kirjautuessa ei kaikkia pyydettyjä tietoja tarvitse täyttää manuaalisesti. Uuden sovelluksen tiedot saa myös helposti päivitettyä 1Passwordin listalle, jolloin niitä ei tarvitse toista kertaa muistaa. Etenkin paljon työssä lomakkeita käsittelevä ja täyttävä hyötyy tästä ominaisuudesta ja työ voi tehostua merkittävästi. Automaattisen lomakkeen täyttämisen tietoja voi myös helposti muokata ja päivittää, jos niissä on tapahtunut muutoksia.

Arkaluontoisia dokumentteja voi niin ikään tallentaa 1Passwordiin. Esimerkiksi moni maksaa nettiostoksia pankkikortilla ja on tallettanut kortin tiedot suosikkiverkkokauppaansa. 1Passwordin avulla voidaan estää etteivät luottokortin tiedot pääse vuotamaan vääriin käsiin. Samoin henkilöllisyystodistusta voi joutua joskus lähettämään verkon yli ja 1Passwordiin voi tallentaa myös nämä tiedot. Näin arkaluontoiset tiedot vaativat erittäin korkeaa tietoturvaa ja 1Password suojaakin liikennettä vahvalla salauksella.

1Passwordin käyttäminen tekee salasanojen hallinnasta turvallista

Kaksivaiheinen tunnistus lisää 1Passwordin tietoturvan tasoa entisestään. Se on erittäin haastava murtaa ja jopa kokeneimmillekin nettirosvoille ja huijareille se on vaikeaa. Ja se on tarkoituskin. Sovellus seuraa myös nettiä ja kertoo, jos sivustolla on käytössä kaksivaiheinen tunnistus tai varoittaa, jos sivuston koodi ei vaikuta luotettavalta. Näillä voidaan tehokkaasti turvata käyttäjän tietojen pysymistä poissa vääristä käsistä. Varoitus tulee myös, jos käyttäjän tiedot löytyvät epäilyttävältä sivustolta.

1Password hinta

1Password tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Tämän jälkeen sovellus muuttuu maksulliseksi. Henkilökohtaiseen käyttöön sovellus maksaa 2,99 $ kuukaudessa ja perheelle hinta on 4,99 $ kuukaudessa. Yrityskäytössä hinta on käyttäjäkohtainen ja maksaa 7,99 $ kuukaudessa käyttäjältä. Se sisältää myös perhetilin, jolloin käyttäjän henkilökohtaisetkin salasanat on niin ikään suojattu. Isoille konserneille voidaan 1Password räätälöidä täysin tarpeita vastaavaksi ja samalla myös hinta on yrityskohtainen. Laskutus tapahtuu vuosittain.

1Password kokemuksia

1Passwordin kokemukset ovat pääosin positiivisia. Kiitosta on saanut etenkin sovelluksen monipuoliset ominaisuudet sekä mahdollisuus luoda helposti monimutkaisia ja tietoturvallisia salasanoja. Moni käyttäjä kertoo 1Passwordin helpottaneen salasanojen hallintaa huomattavasti.

Sovellus on saanut myös kritiikkiä muun muassa käytettävyydestä. 1passwordin käyttöliittymän sanotaan olevan kankea ja etenkin aluksi hieman epäselvä.

Arvostelu

1Password on yksi monipuolisimmista salasanojen hallintaohjelmista, joita markkinoilla on tarjolla. Erityisesti myös henkilöllisyystodistuksen ja luottokorttien suojaaminen 1Passwordilla maksaa sen kuukausimaksun helposti takaisin. Näistä johtuvat taloudelliset tappiot voivat olla merkittävän isoja olipa kyseessä sitten yritys tai yksityishenkilö. Useiden eri salasanojen päivittäminen on työlästä, kuten myös uusien salasanojen opettelu. 1Passwordillä uusia monimutkaisia salasanoja ei enää tarvitse muistaa, koska sovellus muistaa ne käyttäjän puolesta.

1Password on pitänyt hinnoittelunsa maltillisena, joka tekee siitä jokaiselle sopivan sovelluksen. Yksityishenkilön ja perheiden kuukausimaksut jäävät alle 5 $:in ja yritykselle hinta on käyttäjäkohtainen. Isommissa yrityksissä hinta voi nousta korkeaksi, mutta samalla heidän tarjolla olevat ominaisuuden kompensoivat hintaa. Ja isoille yrityksille sovellus on räätälöitävissä tarpeita vastaavaksi ja 1Password soveltuu hyvin nykypäivän etätyöskentelyyn. Suuri osa yrityksen ydintoiminnoista voi tapahtua pilvipalveluissa. Sovelluksella arkaluontoinen tieto saadaan suojattua tehokkaasti.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja salasanan hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Dashlane tarjoaa ratkaisun useiden eri palveluiden käyttäjätunnusten, salasanojen sekä lomakkeiden muistamiseen sekä täyttöön
  • Keeper Security on monipuolinen, mutta samalla myös selkeä sovellus, jolla saadaan parannettua merkittävästi yrityksen tietoturvaa.
  • Lastpass on monipuolinen salasanojen hallintaohjelmisto, joka taipuu niin yksittäisen käyttäjän, perheiden kuin yritystenkin tarpeisiin.
  • 1Password on yksi monipuolisimmista salasanojen hallintaohjelmista, joita markkinoilla on tarjolla.

Muita suosittuja salasanan hallintatyökaluja (arvostelu tulossa!)

  • Bitwarden tarjoaa turvallisen ja helpon tavan hallita niin omia kuin organisaation salasanoja ja muita tärkeitä tietoja.
  • Avanen on etenkin yrityksille ja organisaatioille kehitetty tietoturvallinen ohjelmisto salasanojen hallintaan.
  • KeePass on helppokäyttöinen ja ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva salasanojen hallintaohjelma.
  • Roboformin avulla tallennat ja säilöt salasanasi turvallisesti.
  • F-Secure ID PROTECTIONin avulla vältät identiteetti­varkaudet verkossa ympäri­vuoro­kautisella tieto­vuoto­valvonnalla ja sala­sana­holvilla, jonka avulla voit kirjautua tileillesi helposti ja turvallisesti.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.