Landbot arvostelu

Landbot-nimisen chatbotsovelluksen logo.

Landbot on kustannustehokas ja monipuolinen chatbot-sovellus. Se tuo apua ja tehokkuutta niin asiakaspalveluun kuin myyntiinkin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen, maksullinen versio alkaen 30 €/kk
Kenelle : Yritykset, jotka haluavat tehostaa myyntiä ja asiakaspalvelua koosta riippumatta
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Landbot on?

Chatbot-sovellukset ovat yleistyneet viime vuosien aikana nopeasti sitä mukaan kun tekoälykin on kehittynyt. Helppokäyttöinen Landbot on yksi tällainen sovellus, jolla saadaan nopeutettua ja vastattua asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaasti. Asiakaspalvelua voidaan tarjota nopeasti netin välityksellä ja laajoilla aukioloajoilla. Chatbot-sovellukset ovat yleistyneet etenkin kuluttajille suunnatuissa verkkokaupoissa ja sovellukset kehittyvät koko ajan aina vain loogisemmiksi ja tehokkaammiksi. Sovelluksista onkin tullut asiakaspalveluun merkittävä työkalu jolla saadaan kustannustehokkuutta liiketoimintaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan Landbot tuo ratkaisun?

Asiakkaat arvostavat yhä enemmän chatin kautta saatavaa asiakaspalvelua ja odottavat laajoja aukioloaikoja. Kuitenkin se aiheuttaa yrityksille merkittäviä haasteita henkilöstön työvuoroissa. Etenkin isoilla yrityksillä voi olla haasteita vastata riittävän nopeasti asiakkaiden yhteydenottoihin ja illan hiljaisille tunneille ei välttämättä ole järkevää palkata henkilökuntaa vastaamaan asiakkaiden yhteydenottoihin. Lanbot -chatbotsovellus on tällöin hyvä ratkaisu, koska tekoäly pystyy vastaamaan yleisimpiin asiakkaiden kysymyksiin ja asiakas saa kysymykseensä vastauksen.

Animattio näyttää kuinka helppoa chatbotin käyttäminen on.

Mainos:

Ominaisuudet

Landbot ei vaadi minkäänlaista koodausosaamista, että voidaan luoda tehokas chatbot yrityksen tarpeisiin. Visuaalinen käyttöliittymä auttaa luomaan yrityksen tarpeisiin ja imagoon sopivan chatbotin, jolla voidaan asiakasta auttaa löytämään oikea tuote tai tieto sivuilta. Sovelluksella voidaan luoda myös kyselyjä ja liidejä, esittää usein esitettyihin kysyttyihin kysymyksiin vastauksia ja tehdä automaattisesti tapaamisvarauksia 24/7 vaikka virallinen työaika olisikin virastotyöaika. Näillä kaikilla toimilla saadaan tehokkaasti kasvatettua myyntiä.

Animaatio esittelee Landbotin toiminnallisuuksia.
Landbot on helppokäyttöinen chatbot-sovellus

Landbot on monien jo käytössä olevien sovellusten kanssa yhteensopiva. Tiedot on siirrettävissä suoraan CRM -järjestelmään tai muihin markkinointitiimin käyttämiin työkaluihin. Esimerkiksi Slackin kautta asiakaspalvelija saa nopeasti tiedon asiakkaan yhteydenotosta ja asiakaspalvelija pystyy ottamaan keskustelun haltuunsa. Kun paikalla ei ole asiakaspalvelijaa voidaan hyödyntää SalesForcea, jonne asiakkaan yhteydenotto kirjautuu liidinä. Landbot ymmärtää Google Sheetsillä olevan tuotevalikoiman ja osaa sieltä etsiä asiakkaan tarpeisiin tuotteen tiedot.

Landbotin ohjelmointi on sujuvaa.
Landbotin käyttöliittymä on selkeä

Landbotissa on myös valmiiksi jo integroituna keskustelut kotisivujen lisäksi Facebookin Mesengeriin ja Whatsappiin, joka mahdollistaa asiakkaalle monipuoliset yhteydenottotavat. Samalla asiakaspalvelu toimii yhden sovelluksen ja käyttöliittymän kautta. Tämä helpottaa ja tehostaa monikanavaisen asiakaspalvelun työtä merkittävästi, kun ei tarvitse hyppiä eri sovellusten välillä. Asiakkaat odottavat kotisivuilla olevan chat-ominaisuuden, mutta myös Mesengerin kautta helposti otetaan yhteyttä. Whatsappin suosio on myös ollut kasvussa asiakkaiden yhteydenottotapana.

Landbot integroituu whatsapin kanssa.
Landbotin voi integroida WhatsApin kanssa.

Hinta

Lanbot tarjoaa ilmaisen version, jossa on perusominaisuudet. Maksullisessa versiossa saa reilusti lisää ominaisuuksia jo edullisimmalla paketilla. Hinnat alkavat 30 dollarista kuukaudessa. Ominaisuuksia voi lisätä ottamalla laajemman paketin ja kaikilla herkuilla oleva paketti maksaa 500 dollaria kuukaudessa. Vaikka laajin paketti kuulostaa hintavalta, niin se tuo silti merkittävästi kustannussäästöjä henkilöstökuluissa ja työajan tehostumisen kautta. Paketit voi maksaa kuukausittain tai vuosimaksulla, joka tulee kuukausilaskutusta edullisemmaksi.

Landbot tarjoaa kattavan analytiikkaosion.
Landbot tarjoaa kattavan analytiikkaosion

Arvostelu

Landbot on tehokas työkalu markkinointitiimin, myyntitiimin ja asiakaspalvelun yhteistyöhön. Sen monipuoliset ominaisuudet ja integraatiot tehostavat yrityksen liiketoimintaa ja mahdollistavat liidien keräämisen ja myynnin kasvattamisen silloin kun toimisto on kiinni. Ilmaisversio mahdollistaa sovelluksen testaamisen riskittömästi ja kirjautuminen palveluun käy näppärästi esimerkiksi Slackin, Facebookin tai Googlen tunnuksilla. Myös erilliset tunnukset voi luoda ja sovellusta pääsee testaamaan käytännössä välittömästi. Visuaalinen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen.

Vaikka Landbot on monipuolinen sovellus, jolla pienikin yritys voi tehostaa merkittävästi liiketoimintaansa, niin hinnoittelu voi nousta joillekin pienille yrityksille kynnyskysymykseksi. toinen kehittämisen paikka sovelluksessa on vielä mobiilikäyttö. Sovellus vaatii tietokoneella työskentelyä ja siinä ei ole mobiilitukea. Landbot saattaa silti toimia mobiililaitteillakin, mutta takuuta tälle ei voida antaa ja osa ominaisuuksista saattaa toimia virheellisesti. Mobiilikäyttöinen versio tekisi sovelluksesta vielä toimivamman monen pienemmän yrittäjän tarpeisiin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Muita chatbot-ohjelmistoja

Tidio Chatbot on tekoälypohjainen asiakaspalvelun chatbot.

Suosittuja suomenkielisiä chatbot-ohjelmistoja (arvostelu tulossa)

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.