Eventilla arvostelu

Eventilla on tapahtumanhallintasovellus, jolla hallitaan kaikki mitä tapahtumien hallinnassa tarvitaan. Eventillalla voi itse tapahtumien järjestäjänä keskittyä olennaiseen, eikä aikaa kulu paperitöihin tai byrokratiaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 79 €/kk
Kenelle : Erityisesti tapahtumien järjestäjille
4.8/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Eventilla on

Eventilla on tapahtumanhallintasovellus, jolla hallitaan kaikki mitä tapahtumien hallinnassa tarvitaan. Käyttämällä Eventillaa voi itse tapahtumien järjestäjänä keskittyä olennaiseen eikä aikaa kulu paperitöihin tai muuhun byrokratiaan.

Eventilla sopii kaikille, jotka ovat tapahtumien kanssa tekemisissä jollain tavalla. Sovellus on äärimmäisen kätevä myös tapahtumien järjestäjille, sillä sen avulla paperityöt, kuten kutsut, viestintä, ilmoittautuminen, maksut, ja rekisteröinti on automatisoitu.

Mainos:

Kenelle?

  • Erityisesti tapahtumien järjestäjille
  • Pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille
  • Markkinoinnille, myynnille ja taloushallinnon ihmisille
  • Tapahtuma-alan työntekijöille
  • Tapahtumajärjestäjille
  • Yrittäjille, jotka tekevät tapahtumia

Ominaisuudet

Eventilla-sovellus on hyvin hyödyllinen projektin eri vaiheissa, sillä siitä löytyy paljon ominaisuuksia. Ennen tapahtumaa Eventillalla voidaan hoitaa markkinointia ja viestintää, lähettää kutsuja, hoitaa ilmoittautumista ja lipunmyyntiä. Sovelluksessa luodaan tapahtumasta oma tapahtumasivu, jonka kautta kaikki asiat hoidetaan. Tapahtumasivu on ikään kuin tilaisuuden koti, ja sitä voidaan räätälöidä yrityksen visuaalisen ilmeen mukaan.

Eventilla toimii sovelluksen avulla ja ilmeisesti sitä voidaan käyttää myös verkkoselaimella, joskin sovellus on ehdottomasti helppokäyttöisempi, ainakin tapahtuman aikana olevissa tehtävissä. Tapahtuman aikana sovelluksella voidaan hoitaa esimerkiksi osallistujien sisäänpääsy ja rekisteröinti näppärällä QR-koodilla. Jos tilaisuuteen tarvitaan nimikylttejä, ne myöskin hoituvat Eventillan avulla. Osallistujille voidaan personalisoida tapahtuman aikana erilaisia viestejä ja tapahtumakokemusta. Jos tilaisuuteen on VIP-lippuja, niiden ominaisuudet hoituu kätevästi Eventillan avulla.

Tapahtumajärjestäjät tietävät, etteivät tapahtumat pääty itse tapahtumaan, vaan sen jälkeen on vielä tehtäviä asioita. Eventillalla hoituu myös viestintä tapahtuman jälkeen, ja sillä voidaan kerätä palautetta ja jakaa materiaaleja. Koska tapahtumissa tärkeintä on myös saada uusia asiakkaita tai liidejä, niiden hallinta onnistuu myös sovelluksella. Sovellus on siis hyödyllinen myös myyntihenkilöille. Eventillalla voidaan luoda myös erilaisia raportteja ja hyödyntää muuta dataa tulevaisuudessa myynnin tai markkinoinnin käyttöön.

Eventillan voi integroida muun muassa Moodleen.
Eventillan voi integroida muun muassa Moodleen.

Kaiken kaikkiaan sovellus on näppärä tapahtumien hallintaan, ja tukeakin saa asiakaspalvelun kautta. Sovellusta voi hyödyntää oikeastaan kaikenlaisiin tapahtumiin. Jos mielessä ovat esimerkiksi webinaarit, juhlat, yritystapahtumat, henkilöstötapahtumat tai kurssit ja koulutukset, sovellus on kätevä kaikkien näiden tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi sovellusta voidaan aina räätälöidä tapauskohtaisesti.

Hinta

Eventillan esittelyn saa pyydettäessä ilmaiseksi. Sovellus jakautuu kolmeen tasoon: Single event, Business ja Enterprise. Single eventin hinta on alkaen 999 euroa ja hinta on kertatapahtumaperusteinen. Business-tasolla saa jo kokonaisvaltaisen tapahtumien hallinnan ja se maksaa 298 euroa kuukaudessa. Enterprisen hinta on 498 €/kk. Business-versiota pääsee kokeilemaan demoversiolla, mutta muissa täytynee tyytyä ilmaiseen esittelyyn.

Eventilla kokemuksia

Eventillaa on kiitelty yksinkertaisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Esiin on nostettu myös se, että Eventillan avulla voi hoitaa koko tapahtumaprosessin. Myös asiakaspalvelua on kehuttu. Negatiivisena puolena on nostettu esiin se, että tiettyjä integraatioita on puuttunut.

Arvostelu ja yhteenveto

Eventilla-sovellus lupaa helppoutta ja yksinkertaisuutta tapahtumien halllintaan. Sovellus onkin kätevä ja sen avulla voi keskittyä olennaiseen. Sovellus sopii myös erilaisille yrityksille ja eri tapahtumien järjestäjille. Jos tiedossa on vain kertatapahtumia, sovelluksen perusversio auttaa niissä ja hintakaan ei ole aivan mahdoton. Jos tapahtumia yrityksellä on paljon, kannattaa ehdottomasti valita Business- tai Enterprise -versio. Sovelluksesta jäi puuttumaan ilmais- tai demoversio ilman pyytämistä.

Eventilla helpottaa varmasti kaikkien tapahtumien järjestäjien työtä, eikä heidän tarvitse enää pyöritellä erilaisia exceleitä Eventillan kanssa. Sovelluksella hoituu kaikki perusasiat tapahtumien eri vaiheissa. Yksittäisen tapahtuman hinta saattaa olla hieman korkea, jos yrityksellä on tapahtumia vain harvakseltaan. Tällöin yritys saattaa hoitaa tapahtumajärjestelyt ilman käteviä sovelluksia. Erityinen plussa sovelluksessa on sovelluksen ja eri viestien räätälöinti esimerkiksi yrityksen visuaalisen tai brändi-ilmeen mukaan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja työkaluja tapahtumien hallintaan

Lue tekemämme arvostelu:

  • Eventos on sovellus tapahtumien hallintaan ja viestintään. Eventos tarjoaa monipuoliset palvelut pienten ja suurten tapahtumien järjestämiseen.
  • Lyyti on kätevä ja monipuolinen tapahtumatyökalu, jolla pystyy automatisoimaan mm. tapahtumiin ilmoittautumista, tapahtumaviestintää ja raportointia.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Avoine tapahtumahallinta – automatisoitu sovellus hoitaa tapahtumajärjestelyihin liittyvät rutiinitehtävät ketterästi ja luotettavasti, järjestöllesi jää enemmän aikaa muihin tärkeisiin asioihin.
  • Kongressi-järjestelmä sisältää kaikki onnistuneen tapahtuman järjestämiseen tarvittavat työkalut. Ohjelmisto kerää tarvitsemasi tiedot ja hoitaa useita tehtäviä automaattisesti, joten sinulle jää enemmän aikaa olennaiseen.

Lue aiheeseen liittyviä blogipostauksia

Projektinhallintatyökalu – 8 suosittua vaihtoehtoa esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.