Eventos arvostelu

Eventos on sovellus tapahtumien hallintaan ja viestintään. Eventos tarjoaa monipuoliset palvelut pienten ja suurten tapahtumien järjestämiseen. Helppokäyttöisten työkalujen avulla tapahtuman hallinta onnistuu helposti ja vaivatta ilman erityisiä ohjelmointitaitoja.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 990 €, jatkuvassa käytössä 190 €/kk
Kenelle : Erilaisille tapahtumanjärjestäjille ja kaiken kokoisille yrityksille
3.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Eventos on

Eventos-sovellus on suunniteltu tapahtumien hallinnan ja viestinnän palveluksi. Sen avulla käyttäjä pystyy toteuttamaan niin pienet kuin suuretkin tapahtumat helposti ja vaivatta ilman ohjelmointitaitoja. Eventos-sovelluksen avulla tapahtumajärjestäjä tarjoaa modernit palvelut osallistujilleen. Eventos tarjoaa siis tapahtuman osallistuja- ja näytteilleasettajahallinnan kokonaisuudessaan. Eventos Mobile -mobiilisovelluksen avulla on helppo pitää yhteyttä osallistujiin, luoda ilmoittautumislomakkeet ja vaikkapa tarkastella tapahtuman myyntiä sekä kerätä tietoja.

Mainos:

Kenelle?

  • Erilaisille tapahtumanjärjestäjille
  • Kaiken kokoisille yrityksille
  • Tapahtuma-alan työntekijöille
  • Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille
  • Tapahtumia järjestäville yrittäjille
  • Niin isoille kuin pienillekin toimijoille tapahtuma-alalla

Ominaisuudet

Eventosin ominaisuuksien avulla tapahtumasivuston luominen on helppoa. Ulkoasun ja sisällön pystyy määrittämään vapaasti. Sivusto on suunniteltu käytettäväksi myös mobiililaitteilla. Halutessaan sivustolle voi lisätä lomakkeita ja tapahtuman ohjelmatietoja. Lomaketyökalun avulla voi luoda tapahtuman ilmoittautumis- ja palautelomakkeet. Työkalussa on tarjolla kaikki yleisimmät kysymystyypit. Lomakkeille voi lisätä maksullisia tuotteita ja alennuskoodeja. Lomakkeille voi liittää tuotteita, kuten pääsylippuja sekä osallistumismaksuja. Tapahtuman myyntiä voi seurata reaaliaikaisen raportoinnin avulla.

Eventosilla pystyy seuraamaan tapahtuman ilmoittautumisia ja osallistujatietojen muutoksia reaaliajassa. Eventosin avulla on helppoa luoda sähköisiä raportteja, joita voi tarvittaessa jakaa myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarjolla ovat valmiit raportointityypit tapahtumien osallistujatietoihin, eri lomakkeisiin, ohjelmavalintoihin, tilauksiin sekä näytteilleasettajiin. Raportin voi halutessaan suojata salasanalla. Ohjelmatyökalun avulla pystyy hallitsemaan tapahtuman ohjelmaa. Ohjelmatietoihin voi sisällyttää tietoa esimerkiksi sijainnista ja esiintyjistä. Ohjelmanumeroihin voi liittää siihen liittyvää aineistoa.

Eventos tarjoaa tapahtumanhallinan helppokäyttöisenä kokonaispalveluna.
Eventos tarjoaa tapahtumanhallinan helppokäyttöisenä kokonaispalveluna.

Eventos tarjoaa useita erilaisia tapoja toteuttaa osallistujien saapumisen hallinta ilman pitkiä jonoja. Osallistujien nimikortit voidaan joko toimittaa etukäteen osallistujille, jakaa tapahtumasovelluksen kautta, antaa tapahtumapaikalla tai tulostaa sähköisen sisään kirjaamisen yhteydessä. Skannaamalla nimikortin QR-koodi voidaan helposti kirjata osallistujat saapuneiksi tapahtumapaikalle. QR-koodia voidaan hyödyntää monin tavoin myös muualla tapahtuma-alueella, esimerkiksi osallistujien logistiikan ja palveluiden käytön seurannassa sekä yhteystietojen keräämisessä näyttelyalueella.

Eventosin avulla voidaan lähettää kohdennettuja sähköposti- ja tekstiviestejä tapahtuman osallistujille sekä sidosryhmille. Sähköpostien muotoilu onnistuu HTML-editorin avulla. Eventos Mobile -tapahtumasovellus on ladattavissa sovelluskaupoista. Se tarjoaa tapahtuman yleisölle kaikki tapahtuman tiedot, viestinnän ja vuorovaikutuksen. Kaikki Eventosiin talletetut tiedot linkittyvät automaattisesti myös mobiilisovellukseen. Eventos tarjoaa työkalut myös näytteilleasettajien hallintaan näyttely- ja messutapahtumissa. Näyttelyalueen varaukset voidaan hoitaa sähköisen lomakkeen avulla. Portaalipalvelun avulla tapahtumanjärjestäjä voi viestittää näytteilleasettajien kanssa.

Eventos Mobile -sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista.
Eventos Mobile -sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista.

Hinta

Yksittäiseen tapahtumaan Eventos maksaa halvimmillaan 990 euroa. Palvelu on saatavilla myös jatkuvaan käyttöön. Silloin hintaa tulee alkaen 190 euroa kuussa. Kaikkiin hinnoittelumalleihin kuuluvat tapahtumasivu, lomakkeet, sähköinen raportointi, käyttötuki, ilmoittautumiset, osallistujaviestintä sekä kumppanitietojen hallinta. Optioina on mahdollista hankkia lisäksi tapahtumasovellus, liidihallinta, projektointi ja konsultointi, kumppaniportaalin aktivointi sekä verkostoitumispalvelu. Juuri sinun tapahtumallesi räätälöityä pakettitarjousta voit pyytää suoraan Eventosilta.

Eventos kokemuksia

Asiakkaat ovat kokeneet Eventosin tuoneen lisäarvoa tapahtumalleen. Lisäksi mahdollisissa ongelmatilanteissa on osattu auttaa vastaamalla nopeasti ja ammattitaitoisesti. Ohjelmatiedot-kohta on auttanut asiakkaat löytämään oikeaan paikkaan.

Sovellus on joskus kaatuillut, mutta Eventos on ilmoittanut korjanneensa vian myöhemmissä päivityksissään.

Arvostelu ja yhteenveto

Eventos tarjoaa monipuoliset palvelut pienten ja suurten tapahtumien järjestämiseen. Helppokäyttöisten työkalujen avulla tapahtuman hallinta onnistuu helposti ja vaivatta ilman erityisiä ohjelmointitaitoja.

Eventosin avulla voi luoda tyylikkään tapahtumasivuston. Helppokäyttöisen lomaketyökalun avulla tapahtuman ilmoittautumisten, maksujen ja palautteiden kerääminen käy sutjakkaasti. Sähköpostityökalun avulla tapahtuman viestintä sähköpostitse ja tekstiviesteillä hoituu helposti. Myös osallistujien sisään kirjaaminen ja kävijäseuranta onnistuu Eventosilla nopeasti ja sujuvasti.

Eventos tarjoaa kattavassa paketissaan myös helppokäyttöisen mobiilisovelluksen tapahtumalle. Sovelluksesta löytyvät kaikki tärkeät tiedot tapahtumasta. Se tarjoaa tapahtumanjärjestäjälle viestinnän ja vuorovaikutuksen välineen osallistujien kanssa. Eventosin verkostoitumispalvelun avulla tapahtuman osallistujat voivat tutustua toisiinsa ja käydä keskusteluja. Eventos tarjoaakin kaikki tarvittavat välineet onnistuneeseen tapahtuman hallintaan. Helppokäyttöisten työkalujen avulla on mahdollista pienenkin yrityksen tarjota tapahtumaan osallistuville modernit palvelut. Eventosin palveluista on mahdollista valita juuri sinun yrityksellesi sopivat työkalut.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja työkaluja tapahtumien hallintaan

Lue tekemämme arvostelu:

  • Eventilla on tapahtumanhallintasovellus, jolla hallitaan kaikki mitä tapahtumien hallinnassa tarvitaan.
  • Lyyti on kätevä ja monipuolinen tapahtumatyökalu, jolla pystyy automatisoimaan mm. tapahtumiin ilmoittautumista, tapahtumaviestintää ja raportointia.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Avoine tapahtumahallinta – automatisoitu sovellus hoitaa tapahtumajärjestelyihin liittyvät rutiinitehtävät ketterästi ja luotettavasti, järjestöllesi jää enemmän aikaa muihin tärkeisiin asioihin.
  • Kongressi-järjestelmä sisältää kaikki onnistuneen tapahtuman järjestämiseen tarvittavat työkalut. Ohjelmisto kerää tarvitsemasi tiedot ja hoitaa useita tehtäviä automaattisesti, joten sinulle jää enemmän aikaa olennaiseen.

Lue aiheeseen liittyviä blogipostauksia

Projektinhallintatyökalu – 8 suosittua vaihtoehtoa esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 2

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.