Lyyti arvostelu

Lyyti-sovellus on kätevä ja monipuolinen tapahtumatyökalu, jolla pystyy automatisoimaan mm. tapahtumiin ilmoittautumista, tapahtumaviestintää ja raportointia. Sen avulla on näppärää hoitaa asiat etukäteen sekä jälkikäteen analysoida tapahtuma eri työkaluilla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 149 €/kk
Kenelle : Tapahtumien parissa työskenteleville
4.5/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Lyyti on

Lyyti-sovellus on kätevä ja monipuolinen tapahtumatyökalu, jolla pystyy automatisoimaan mm. tapahtumiin ilmoittautumista, tapahtumaviestintää ja raportointia. Tapahtumien järjestäminen on aikaa vievää puuhaa, ja niihin liittyy monenlaisia tehtäviä. Jotta kaikki langat pysyisivät käsissä, on avuksi tullut Lyyti-sovellus. Lyytin avulla helpotat tapahtumien järjestämistä monissa eri työvaiheissa.

Lyyti sopii sekä virtuaalitapahtumien että livetapahtumien järjestämiseen. Se toimii helposti mobiilissa, etkä tarvitse kuin älypuhelimen hallitaksesi kaikkea.

Mainos:

Kenelle?

  • Kaikille tapahtumien järjestäjille
  • Tapahtumien parissa työskenteleville
  • Johdon assistentit, sihteerit sekä kaikki, jotka järjestävät kaikenlaisia tapahtumia
  • Pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille, etenkin tapahtuma-alalla
  • Eri yhdistyksille
  • Vapaa-ajan eri seuroille

Ominaisuudet

Lyytissä on monenlaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat myös eri pakettien välillä. Lyytissä pystyy hallitsemaan tapahtumia yksinkertaisesti ja kätevästi. Sen avulla voi myös räätälöidä mm. tapahtumakutsuja ja ilmoittautumissivuja oman yrityksen visuaalisten värien mukaisesti. Lisäksi Lyytin voi integroida yrityksen omaan webinaarialustaan sopivaksi, jolloin esimerkiksi osallistujien kirjaaminen on automatisoitua, eikä kenenkään tarvitse manuaalisesti merkitä osallistujia osallistuneiksi. Tämä onnistuu ilman teknisiä toimenpiteitä tai koodaustaitoja.

Lyyti tarjoaa useita ilmeitä, jotka voi räätälöidä yrityksen itsensä näköisiksi.
Lyyti tarjoaa useita ilmeitä, jotka voi räätälöidä yrityksen itsensä näköisiksi.

Tapahtumissa on tärkeää selvittää paikallaolijat jolloin heidän tavoittaminen on helpompaa jälkikäteen. Livetapahtumissa mobiilisovelluksen avulla osallistujat kirjataan helposti ja viestinnän voi räätälöidä kohderyhmittäin. Tämä on tapahtumien järjestäjille todella korvaamatonta, eikä kenenkään aikaa kulu yhteystietojen järjestämiseen tai niiden excelöimiseen. Lyytissä pystyy lisäksi jakamaan tärkeää osallistumistietoa, ja siten tieto tavoittaa kaikki osallistujat yhdellä kertaa. Sillä tavoin vältytään yksittäisiltä sähköpostiviesteiltä, kun voidaan tieto jakaa kaikille kerralla.

Jotta viestit eivät olisi liian automatisoituja, ne voidaan erottaa massasta Lyytin drag & drop -editorilla. Yksi tapahtumajärjestäjien tärkeistä työkaluista on automaattinen jonotuslista. Tapahtumiin tuppaa aina tulemaan peruutuksia. Lyytin avulla osallistujan peruminen on kuitenkin helppoa, sillä osallistuja voi itse perua osallistumisensa ja antaa paikkansa seuraavalle jonossa olevalle. Tämä helpottaa todella paljon tapahtumajärjestäjien työtä, sillä aikaa ei mene manuaalisesti jonotuslistan läpikäymiseen.

Tapahtuman tietojen muokkaaminen käy kätevästi.
Tapahtuman tietojen muokkaaminen käy kätevästi.

Jos tapahtuma on maksullinen, maksujen kerääminen onnistuu myös Lyytin kautta. Lisäksi osallistujien sitouttaminen maksujen avulla on kätevää, eikä peruutuksia tule niin paljon, kun tapahtuma on jo maksettu. Maksut onnistuvat yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, verkkopankissa ja laskuilla. Tapahtuman jälkeen on tärkeää myös analysoida erilaisia asioista tapahtumasta, mikä myös onnistuu kätevästi Lyytin avulla. Tapahtumista voit luoda erilaisia raportteja, jotka kertovat tärkeitä lukuja tapahtumasta.

Hinta

Lyytin hinnoittelu jakautuu neljään eri hintaluokkaan, eikä ilmaisversiota ole saatavilla. Hinnoittelu on kuukausipainotteista, ja Starter-paketin hinta on alkaen 149 euroa. Basic-paketin saa 299 eurolla/kk ja Professional-paketin 449 eurolla/kk. Lisäksi Lyytin voi räätälöidä oman yrityksesi tarpeisiin Enterprise-paketilla. Silloin kannattaa ottaa yhteyttä myyntihenkilöstöön, joka tekee tarjouksen juuri sinun valitsemistasi Lyytin ominaisuuksista.

Lyyti kokemuksia

Lyyti on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään, turvallisuudestaan sekä siitä, että sillä voi kerätä paljon tietoa osallistujilta. Myös raporttien jakaminen on koettu helpoksi.

Jotkut ovat kokeneet sähköpostiviestien lähettämisen asiakkaille hankalaksi. Navigointia on kritisoitu kömpelöksi.

Arvostelu

Lyyti vaikuttaa erittäin monipuoliselta ja kätevältä sovellukselta tapahtumien järjestämiseen. Sen avulla on näppärää hoitaa asiat etukäteen sekä jälkikäteen analysoida tapahtuma eri työkaluilla. Uskomme, että Lyytin avulla tapahtuman järjestäjät saavat enemmän aikaa itse tapahtumien suunnitteluun ja ideointiin, kun aikaa ei mene enää tavallisissa tapahtuma-asioissa, kuten esimerkiksi osallistujien kirjaamiseen tai asioista tiedottamiseen. Jokaisen tapahtumajärjestäjän pitäisi ottaa Lyyti avuksi ja kokeilla sitä.

Pientä miinusta Lyyti saa kuitenkin ilmaisversion puuttumisesta. Monet varmasti haluaisivat kokeilla ensin Lyytiä ilmaiseksi ja sitten päättää, ottaako sen käyttöön vai ei – varsinkin kun sopimuskaudet Lyytissä ovat kohtalaisen pitkiä. Toisaalta tuskin kovin moni tapahtumajärjestäjä pettyisi Lyytiin ottaessa sen käyttöön, sillä se helpottaa todella paljon tapahtumien järjestämistä. Lisäksi hinnoittelu on suhteellisen kallista, mutta eri paketeista voi kuitenkin valita mieluisan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja työkaluja tapahtumien hallintaan

Lue tekemämme arvostelu:

  • Eventos on sovellus tapahtumien hallintaan ja viestintään. Eventos tarjoaa monipuoliset palvelut pienten ja suurten tapahtumien järjestämiseen.
  • Eventilla on tapahtumanhallintasovellus, jolla hallitaan kaikki mitä tapahtumien hallinnassa tarvitaan.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Avoine tapahtumahallinta – automatisoitu sovellus hoitaa tapahtumajärjestelyihin liittyvät rutiinitehtävät ketterästi ja luotettavasti, järjestöllesi jää enemmän aikaa muihin tärkeisiin asioihin.
  • Kongressi-järjestelmä sisältää kaikki onnistuneen tapahtuman järjestämiseen tarvittavat työkalut. Ohjelmisto kerää tarvitsemasi tiedot ja hoitaa useita tehtäviä automaattisesti, joten sinulle jää enemmän aikaa olennaiseen.

Lue aiheeseen liittyviä blogipostauksia

Projektinhallintatyökalu – 8 suosittua vaihtoehtoa esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.