Avira arvostelu

Avira on tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet. Avira on erittäin edullinen ja monipuolinen vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa hallinnoida samalla sovelluksella usean eri laitteen tietoturvaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 34,95 € / vuosi, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kenelle tahansa, joka haluaa lisätä tietoturvaansa.
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Avira on

Avira on monipuolinen tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet. Aviran ratkaisut sisältävät virustorjunnan lisäksi muun muassa vpn-palvelut, salasanojen hallintajärjestelmän, ratkaisuja joiden avulla verkko-ostokset voi turvata sekä paljon muita tietoturvaan liittyviä ominaisuuksia. Aviralla on jopa yli 500 miljoonaa käyttäjää, ja heidän ratkaisujaan käyttävät monet Fortune 500 -suuryritykset. Sovellus on myös voittanut useita erilaisia it-alan tietoturva- ja sovelluspalkintoja.

Kenelle?

 • Aviralla on ratkaisuja sekä yksityiskäyttäjille, että yrityksille.
 • Ilmaisratkaisu soveltuu kenelle tahansa käyttäjälle, joka haluaa lisätä tietoturvaansa.
 • Maksullinen tilaus soveltuu vaativimpiin tarpeisiin, esimerkiksi pienille yrityksille.
 • Maksullisessa Avira-ratkaisussa on viiden laitteen raja, ilmaisen saa vain yhteen kerrallaan.
 • Lisäksi Avira tarjoaa erillistä, yrityksille suunnattua Avira Prime-ratkaisua.
 • Tässä rajoitus on 25 laitetta, eli ratkaisu soveltuu hieman suuremmillekin yrityksille.
 • Aviran yritysratkaisut on skaalattavissa ylöspäin yrityksen kasvaessa.

Mainos:

Ominaisuudet

Aviran ratkaisujen tärkein ominaisuus on torjua viruksia, malwarea ja estää käyttäjiä menemästä sivustoille, jotka voisivat vahingoittaa käyttäjän konetta. Tämän lisäksi Avira auttaa salasanojen luomisessa ja hallinnoimisessa. Suurin osa ihmisistä luo liian heikkoja salasanoja, ja käyttävät samoja salasanoja lähes joka paikassa. Tämä on vakava uhka tietoturvalle, jonka Aviran sovellus pyrkii estämään. Lisäksi Aviran sovellus paikkaa tietokoneen luontaisia tietoturva-aukkoja.

Maksulliset versiot Avirasta tarjoavat kuitenkin paljon muutakin. Sen lisäksi, että käyttäjä voi hyödyntää Aviran ratkaisua useassa, jopa viidessä eri laitteessa, tarjoaa Avira käyttäjälleen VPN-ratkaisuja, joiden avulla käyttäjä voi selata verkkoa anonyymisti, luovuttamatta tietoa sivustoille ja esimerkiksi voi käyttää eri maiden suoratoistopalveluita. Maksullinen Aviran ratkaisu myös tarjoaa reaaliaikaista seurantaa ja hälytyksiä, mikäli joku käyttäjän laitteista altistuu jonkinlaiselle hyökkäykselle.

Aviran yritysratkaisut eivät tarjoa suoraan uusia ominaisuuksia, mutta laajentavat käyttöä jopa 25 eri laitteelle. Aviran ratkaisut toimivat eri laitteilla tietokoneista kaikkien suurimpien valmistajien puhelimiin, joten yritys voi varmistaa koko henkilöstönsä tietoturvan sekä mobiili- että desktop-laitteiden osalta. Seuranta on tärkeä osa Aviran ohjelmiston ominaisuuksia: Aviran seurannan avulla vastuuhenkilö näkee heti, jos joku yrityksen salasanoista tai tileistä on vaarassa joutua kaapatuksi.

Kuvakaappaus Avirasta.
Kuvakaappaus Avirasta.

Näiden mainittujen ominaisuuksien lisäksi Avira jatkuvasti puhdistaa ja optimoi käyttäjälaitteita, jotta internetin surffaus sujuisi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi sovellus paikkaa jatkuvasti käyttöjärjestelmien luontaisia tietoturva-aukkoja, joiden avulla erilaiset hyökkäykset saattavat helposti tulla. Aviran kaikki maksulliset ratkaisut sisältävät myös nopeasti toimivan ja tehokkaan asiakaspalvelun, jonka avulla kaikki mahdolliset ongelmatilanteet voi hoitaa. Avira myös tarjoaa yrityksille skaalattavat ratkaisut, eli firman koon kasvaessa Avira kasvaa mukana.

Hinta

Avira tarjoaa sekä ilmaisia että maksullisia ratkaisuja. Ilmainen versio on rajattu yhteen laitteeseen, eikä se tarjoa monipuolisia tietoturvaan liittyviä ratkaisuja, vaan se vain sisältää suojaa viruksia sisältäviä sivustoja, malwarea ja viruksia vastaan, ja auttaa rakentamaan vahvoja salasanoja. Sen sijaan maksulliset versiot, joita on kahdenlaisia, viidelle ja 25:lle laitteelle suunnattuja, sisältävät myös VPN-palvelut, turvan ransomware-hyökkäyksiä vastaan sekä reaaliaikaista tietoturvahallintaa. Maksullisen ratkaisun hinta on alkaen 9,95€ kuukaudessa.

Arvostelu

Avira on erittäin edullinen ja monipuolinen vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa hallinnoida samalla sovelluksella usean eri laitteen tietoturvaa. Aviran ilmaisversio on melko rajattu, mutta maksullinen versio pakkaa monia tietoturvaan ja turvalliseen nettisurffailuun liittyviä ratkaisuja yhteen pakettiin, ja kirsikkana kakun päällä on tuki erilaisille laitteille ja kaikkien sovellukseen kiinnitettyjen laitteiden liveseuranta ja hälytykset mahdollisista uhista. Avira on hintaansa nähden erinomaisesti varusteltu ohjelmisto.

Myös yrittäjän näkökulmasta sovellus toimii erinomaisesti. Yritysratkaisu, johon saa linkitettyä jopa 25 laitetta maksaa ainoastaan 12,95€ kuukaudessa, joka on erittäin pieni summa siitä, että saa koko yrityksen kaikki laitteet suojattua ja seurantaan. Tietoturva on nykypäivänä erittäin kilpailtu ala, mutta Avira on pystynyt luomaan erinomaisella hinta-laatusuhteella varustetun joustavan ja monipuolisen tuotteen kuluttaja- ja pienyrittäjäkäyttäjien moninaisiin tarpeisiin. Tietoturva-asioita harkitsevan käyttäjän kannattaa ehdottomasti tutustua Aviraan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tietoturvaohjelmisto yrityksille ja yksityisille

Lue tekemämme arvostelu:

 • Total AV on kelvollinen hankinta varsinkin aloitteleville yrityksille tai toimijoille, jotka haluavat tietoliikenteeseensä yksinkertaista perusturvaa rasittamatta kukkaroa liikaa.
 • Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi.
 • Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia.
 • Avira on tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet.

Suosittuja tietoturvaohjelmia yrityksille (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.