TotalAV arvostelu

TotalAV on kelvollinen hankinta varsinkin aloitteleville yrityksille tai toimijoille, jotka haluavat tietoliikenteeseensä yksinkertaista perusturvaa rasittamatta kukkaroa liikaa. Suojauspaketin eri osat toimivat jouhevasti. Testeissä se on pärjännyt mainiosti esimerkiksi haittaohjelmien ja urkintayritysten torjumisessa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 29 €/vuosi, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Pienille ja aloittaville yrityksille, joilla on käytössä maksimissaan muutamia laitteita
4.1/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä TotalAV on?

TotalAV on tietoturvaohjelmisto, jolla voi suojata yrityksen ja tai kotitalouden tietoliikenteen esimerkiksi viruksilta, haittaohjelmilta sekä vaarallisilta tiedonkalasteluyrityksiltä. Sillä on yli 20 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, ja sillä on hyvä maine varsinkin edullisempien tietoturvaohjelmistojen tarjoajana. Koska sen peruspaketti on ilmainen mutta kuitenkin kattava, reaaliaikainen ja tehokas, saattaa TotalAV olla mielenkiintoinen vaihtoehto varsinkin pienien yritysten tietoturvaan liittyvien perustarpeiden kattamiseen.

Kenelle?

 • Pienille ja/tai aloittaville yrityksille, joilla on käytössä maksimissaan muutamia laitteita
 • Windows-koneella työskenteleville
 • Etätyöskentelyyn kotiverkon suojaamiseksi
 • Somevaikuttajille reaaliaikaiseen laitteiden suojaamiseen
 • Lasten ja nuorten puhelimien ja tablettien suojaamiseen
 • Tehokkaaseen mutta turvalliseen tiedonhakuun esimerkiksi tutkimuksia varten
 • Englannintaitoisille käyttäjille, sillä ohjelmasta ei ole tällä hetkellä suomenkielistä versiota.

Mainos:

Ominaisuudet

Ohjelman virusturvaskanneri päivittyy reaaliaikaisesti kaikissa eri versioissa. Paketteihin kuuluu lisäksi muut perussuojausominaisuudet eli skannaus ransomware- eli kiristysohjelmien, troijalaisten sekä malware-ohjelmien eli laitetta tietoisesti hidastavilta tai vaurioittavilta haittaohjelmien havainnointi ja poisto. Skannereista pystyy valitsemaan nopeamman version tai kattavamman seulonnan, joka paneutuu tiedostoihin perinpohjaisesti. Skannaukset tapahtuvat ajastetusti eli käyttäjän ei tarvitse itse muistaa tehdä niitä. Myös päivitykset suoritetaan yleensä automaattisesti.

Matkapuhelimille ja tableteille TotalAV:lle on myös tarjolla monenlaista suojausta. Android-laitteille (joihin kuuluvat yleensä myös esimerkiksi Chromebook-laitteet) ohjelma tarjoaa esimerkiksi virustorjuntaa, puhelimen käyttönopeutta parantavia ominaisuuksia (Smartphone Optimizer), tallennustilan ja tiedostojen hallintaa sekä VPN-mahdollisuuksia. Applen iOS-käyttöjärjestelmän laitteille kuten iPhonelle tai iPadille ohjelma lupaa parantaa käyttönopeutta ja laitteen muistin toimintakykyä sekä selailuturvallisuutta myös VPN-ominaisuuden avulla. Tämän VPN-palvelun voi hankkia iOS-laitteille erillisesti.

TotalAV:lta voi ostaa maksullisena lisäpalveluna myös Safe Browsing -nimisen VPN:n eli yksityisen erillisverkkopalvelun anonyymiin ja turvallisempaan verkkoselailuun. VPN:n avulla laitteen alkuperäinen IP-osoite voidaan häivyttää ja sijoittaa esimerkiksi toiseen maahan. Varsinkin yrityksille ja työyhteisöille joissa käsitellään paljon arkaluontoista tietoa tai liikutaan paljon esimerkiksi eri maiden välillä ja turvaudutaan paljon erilaisiin wifi-verkkoihin joiden suojaustasosta ei voi olla varma, VPN saattaa olla järkevä hankinta.

TotalAV tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluita ja -ominaisuuksia turvallisempaan surffailuun netissä. Sen Safe Site -laajennus selaimelle estää esimerkiksi haitallista verkkosisältöä ja varoittaa mahdollisesti vaarallisista sivustoista sekä kalasteluyrityksistä. Ohjelma käyttää kattavaa arkistoa tunnetuista huijaussivustoista ja estää käyttäjän pääsyn näille sivuille vahingossa. Safe Site -laajennuksen pikatoiminnoille voi myös nopeasti poistaa istuntotietoja tai muita selaimelle tallennettuja tietoja. Safe Siten voi asentaa Google Chromelle, Firefoxille sekä Microsoft Edge -selaimille.

Hinta

TotalAV tarjoaa sekä ilmaista perusversiota että erilaisia maksullisia palveluita joko yksittäisinä osasina tai laajempina paketteina. Kaikki versiot estävät tietojenkalasteluyrityksiä, haittaohjelmia, troijalaisia sekä viruksia. Ilmaispaketteihin ei kuitenkaan sisällly esimerkiksi erillistä yksityisverkkoa eli VPN:ää. Maksullisissa versioissa tämä taas kuuluu hintaan. Eri TotalAV-pakettien suurin ero on, että monelleko eri laitteille ohjelman saa asentaa. Lisäksi laajin vaihtoehto eli Total Security -paketti sisältää salasanansuojausta sekä mainosten estoa.

Total AV kokemuksia

Työkalun käyttäjät ovat kehuneet Total AVia helppokäyttöiseksi. Sen mukana tuleva VPN on koettu todella hyödylliseksi etenkin niille, jotka käyttävät työkalua Wi-Fissä. Ikäväksi puoleksi on todettu se, että VPN:llä on taipumus sammua itsestään. Sovellusta on myös sanottu hitaaksi.

Arvostelu

TotalAV on kelvollinen hankinta varsinkin aloitteleville yrityksille tai toimijoille, jotka haluavat tietoliikenteeseensä yksinkertaista perusturvaa rasittamatta kukkaroa liikaa. Suojauspaketin eri osat toimivat jouhevasti. Testeissä se on pärjännyt mainiosti esimerkiksi haittaohjelmien ja urkintayritysten torjumisessa. Kuitenkin varsinkin ilmaisversion päivitysten kanssa kannattaa olla tarkkana. Ohjelma ei myöskään tarjoa niin räätälöityjä paketteja tai palveluita kuin monet sen hintavammat kilpailijat. Myöskään sen markkinoinnin esto ei ole terävimmästä päästä.

TotalAV:lla on ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdillaan. Ilmaisversion avulla voi hoitaa välttämättömimmät tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin suojaukseen liittyvät tarpeet. Maksullinen versio on myös hyvin hinnoiteltu, ja se tarjoaa huomattavasti enemmän ominaisuuksia kuin ilmaisversio. TotalAV tarjoaa myös yleensä muutaman viikon rahat takaisin -takuuta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon myös niille yrittäjille, jotka haluavat kokeilla ja vertailla eri ohjelmia ennen pysyvämpää sitoutumista.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tietoturvaohjelmisto yrityksille ja yksityisille

Lue tekemämme arvostelu:

 • Total AV on kelvollinen hankinta varsinkin aloitteleville yrityksille tai toimijoille, jotka haluavat tietoliikenteeseensä yksinkertaista perusturvaa rasittamatta kukkaroa liikaa.
 • Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi.
 • Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia.
 • Avira on tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet.

Suosittuja tietoturvaohjelmia yrityksille (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Yksi vastaus

 1. Todellakin kadun että ostin tämän virusturvan. Hidastaa raskaasti konetta ja etenkin pelatessa alkaa yht äkkiä tökkimään raskaasti. Tämä TotalAV tuntuu täysin hyödyttömältä lisältä Windowsin defenderin lisäksi. Kannattaa poistaa automaattiveloitus, mikä ei olekaan ihan yksinkertainen juttu, vaan monen mutkan taakse piilotettu. Todella inhottavaa touhua. Kytkin mokoman pois päältä ja ajelen tämän kanssa tarkistuksen läpi muutaman kerran ennen tilauksen päättymistä. Jos nyt sen verran yrittäisi hyödyntää ostettua roskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.