Panda Security arvostelu

Panda logo

Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia. Panda Security -sovelluksen avulla voi hallita esimerkiksi koko perheen älylaitteita reaaliaikaisen sijainnin avulla. Se sopii kaikille käyttöjärjestelmille ja on helppo käyttää.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 26 € / vuosi
Kenelle : Kaikille, jotka tarvitsevat eri älylaitteiden suojausta
4/5
Android, iOS, Windows, macOS

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Panda Security on

Panda Security on uuden sukupolven viruksenhallintasovellus, joka sopii Windows, Android ja Mac -käyttöjärjestelmille sekä kaikille laitteille aina älypuhelimista pöytäkoneisiin. Sovelluksen tarkoitus on suojata älylaitteita ja tietokoneita viruksilta ja muilta haittaohjelmilta. Lisäksi sovellus turvaa mm. turvallisen internetsurffailun ja suojaa salasanat ja muut henkilötiedot. Sovellus sopii myös laitteisiin, jota lapset käyttävät ja sitä voi ohjata etäyhteydellä. Sovelluksen on kehittänyt espanjalainen tietoturvaratkaisuja toimittava yritys.

Kenelle?

 • yksityishenkilöille
 • perheille, joissa eri-ikäisiä lapsia
 • vanhuksille, jotka käyttävät älylaitteita
 • kaikille talouden koosta riippumatta
 • yrityksille yrityksen koosta riippumatta
 • kaikille, jotka tarvitsevat eri älylaitteiden suojausta
 • pienyrittäjille
 • pienille ja keskisuurille yrityksille
 • eri alalla toimiville yrityksille
 • myös suurille yrityksille

Mainos:

Ominaisuudet

Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia. Panda Security -sovelluksen avulla voi hallita esimerkiksi koko perheen älylaitteita reaaliaikaisen sijainnin avulla. Se sopii kaikille käyttöjärjestelmille ja on helppo käyttää. Sovelluksella huolehdit myös lapsiesi turvallisesti internetkäytöstä sekä suojaat langattoman verkkoyhteytesi. Henkilökohtaiset kuvasi ja tietosi ovat turvassa, kun käytät Panda Security -sovellusta.

Sovelluksen avulla voi myös blokata ei-toivottuja puheluita ja sen jälkeen ne eivät enää häiritse. Kun tietoturva-asiat ovat hallinnassa, niin sinun ei tarvitse enää murehtia niistä. Sinun tarvitsee vain yhdistää kaikki älylaitteesi langattomaan verkkoyhteyteen, ja voit hallita täysin niitä kaikkia jopa etäyhteydellä. Lisäksi sovelluksella voi turvata ja hallita salasanojasi helposti ja turvallisella tavalla. Sovelluksen turva on hyvä kaikkiin tietokoneviruksiin ja hakkerointiin nähden.

Sovelluksen avulla voi lisäksi turvata omat henkilökohtaiset tiedot, kuvat ja muut muistot. Tämä tosin saattaa kuulua vain edistyksellisempiin paketteihin eikä peruspaketissa ole tällaista ominaisuutta. Sovellus on myös oiva tapa hallita omien lapsien internetin käyttöä ja olla varma, ettei vahingossa lasten internetin käyttämisen kautta tule epätoivottuja viruksia laitteisiin. Sovelluksen hyvä ominaisuus on myös se, että sitä voi kokeilla ensin ilmaiseksi ja sitten valita sopiva vaihtoehto itselle.

Panda Securityn avulla voi turvata omat henkilökohtaiset tiedot, kuvat ja muut muistot.
Panda Securityn avulla voi turvata omat henkilökohtaiset tiedot, kuvat ja muut muistot.

Ilmaisen kuukauden kokeilun avulla voi hyvin katsoa, onko sovellus itselle helppokäyttöinen ja kätevä. Sovelluksen voi lisäksi irtisanoa ilman sitoutumista pidempiin määräaikoihin. Sovelluksen yksi ominaisuuksista on VPN -yhteys, ja myös siksi sovellus sopii tietoturva-asioista vastaaville henkilöille esimerkiksi eri yrityksissä. Tämä ominaisuus kuuluu tosin kaikista edistyneimpään pakettiin, mutta eri paketeista huomaa, että sovellus on tarkoitettu ihan kaikille. Mitä enemmän tarvitset eri ominaisuuksia, voit valita kaikista edistyneimmän paketin.

Hinta

Sovelluksen hinnoittelu on monipuolista ja sitä voi kokeilla yhden kuukauden ilmaiseksi. Sen jälkeen voi valita sopivan paketin omaan käyttöön. Paketteja on jopa neljä erilaista: Essential, Advanced, Complete ja Premium. Perinteinen käyttäjä saattaa pärjätä Essential -paketilla, jonka hinta on noin 26 euroa vuodessa. Essential -paketissa on perusturva ja sopii käyttäjälle, joka surffaa satunnaisesti internetissä eikä ole tarvetta muuhun. Yrityskäyttäjä voi valita muista paketeista itselle sopivamman.

Arvostelu ja yhteenveto

Sovellus vaikuttaa hyvältä tietoturvasovellukselta. Sen monipuolisen hinnoittelun takia se sopii hyvin monille erilaisille käyttäjille. Hinnoittelu on monipuolista ja siitä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Jos kaipaa enemmän ominaisuuksia, niin voi valita edistyneemmän paketin ja premium -paketissa luvataankin jo 24/7 tekninen tuki. Jo kaikista halvimman paketin hinnoittelu on perustasoa, kun sitä verrataan muihin viruksentorjuntaohjelmiin. Hyvää sovelluksessa on se, että se voidaan irtisanoa ilman sitoutumista.

Sovelluksen ehdottomiin hyviin puoliin kuuluu myös sen sopivuus kaikille laitteille ja ilmainen kokeilu. Edes perheen kaikki laitteet ei tarvitse olla samaa merkkiä vaan sovellus sopii, kunhan ne on vain yhdistetty samaan verkkoyhteyteen. Pieniä moitteita sovelluksesta voidaan ehkä antaa ainakin suomenkielisen tuen puutteesta. Ei voida olla varmoja, että palvelua saa suomeksi, jos sovelluksessa esiintyy merkittäviä ongelmia. Kuitenkin lukuisat käyttäjät ovat kehuneet sovellusta ja luottavat siihen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tietoturvaohjelmisto yrityksille ja yksityisille

Lue tekemämme arvostelu:

 • Total AV on kelvollinen hankinta varsinkin aloitteleville yrityksille tai toimijoille, jotka haluavat tietoliikenteeseensä yksinkertaista perusturvaa rasittamatta kukkaroa liikaa.
 • Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi.
 • Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia.
 • Avira on tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet.

Suosittuja tietoturvaohjelmia yrityksille (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.