Norton 360 arvostelu

Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi. Niiden avulla voi netissä surfatessaan suojautua paremmin esimerkiksi haittaohjelmilta, viruksilta, hakkereilta tai henkilökohtaisten tietojen kuten pankkikorttinumeroiden vuotamiselta kyberrikollisille.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 74,90 €/vuosi
Kenelle : Pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka eivät tarvitse paljon varmuuskopiointitilaa
4.1/5
Android, iOS, Windows, macOS

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Norton 360 on?

Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi. Niiden avulla voi netissä surfatessaan suojautua paremmin esimerkiksi haittaohjelmilta, viruksilta, hakkereilta tai henkilökohtaisten tietojen kuten pankkikorttinumeroiden vuotamiselta kyberrikollisille. Norton 360 -sarjaan kuuluu eri suojaustason paketteja. Niistä jokaiseen kuuluu esimerkiksi palomuuri, suojaus vakoiluohjelmien torjuntaan, sekä virtuaalinen erillisverkko eli VPN, jonka avulla käyttäjä voi salata IP-osoitteensa. Lisäksi Nortonin paketteihin kuuluu myös pilvikopiointitilaa.

Kenelle?

  • Yksityishenkilöille
  • Pienille tai keskisuurille yrityksille (jotka eivät tarvitse paljoa varmuuskopiointitilaa tai hankkivat sen toisen palvelun kautta)
  • Norton 360 for Gamers -paketti on kehitetty vartavasten verkkopelaajille
  • Perheille, kiitos Nortonin lapsilukkopalvelun
  • Paljon matkustaville, jotka saattavat tarvita tehokasta suojausta esim. lentokentillä
  • Kenelle tahansa tietoturvasta kiinnostuneelle

Mainos:

Ominaisuudet

Nortonin paketit ovat hyvin kattavia ja sisältävät monenlaisia yleiseen verkkoturvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi raha-asioiden suojaus verkossa, työkalu salasanojen hallintaan ja suojaukseen, suojaus haitta- ja kiristysohjelmia vastaan, laitesuojaus useille tietokoneille, älypuhelimille (iOS- ja Android-kännyköille) ja tableteille sekä pilvikopiointitilaa tiedostoille. Suojaus on automaattista ja reaaliaikaista. Nortonin ohjelmat ovat ulkoasultaan käyttäjille hyvin helppoja ja intuitiivisiä asentaa ja käyttää.

Norton tarjoaa uutena erikoistuneena palveluna myös osassa paketeistaan niin kutsuttua Dark Web Monitoring -toimintoa. Tämä ohjelma skannaa dark webiä eli internetin “maanalaista” pimeää verkkoa, jossa välillä jaetaan rikollista materiaalia kuten esimerkiksi varastettuja henkilötietoja. Koska normaalit hakukoneet eivät yletä pimeään verkkoon, on Norton kehittänyt erikoistuneen toiminnon tätä varten. Palvelun avulla käyttäjä saa ilmoituksen, mikäli ohjelma löytää hänen sähköpostiosoitteensa jaossa tai myynnissä pimeässä verkossa.

Nortonin virus- ja kiritysohjelmatorjunta on hyvin nykyaikaista. Tietoturvaan erikoistuneena yrityksenä ja yhtenä markkinajohtajana Norton on panostanut varsinkin tekoälyn ja koneoppimisen käyttöön ja kehitykseen. Niiden avulla Norton 360 -ohjelmat valvovat uhkia ympäri maailmaa ja tunnistavat riskit tehokkaasti. Palomuuri on käytössä koko ajan, ja skannerit pyörivät automaattisesti. Kotikäyttäjälle ohjelmat ovat siis hyvin vaivattomia mutta silti tehokkaita. Uhista varoitetaan pienien ponnahdusikkunoiden avulla.

Lapsiperheitä tai muuten netissä surffailevien lasten kanssa toimivia aikusia kiinnostanee varsinkin Norton 360 Deluxe ja Norton 360 Premium -paketit. Niissä käyttäjä voi asentaa netin sisältöä rajoittavan lapsilukon sekä valvoa paremmin jälkikasvun nettikäyttäytymistä. Lisäksi uutena palveluna näihin paketteihin on lisätty Kouluaika-niminen ominaisuus. Sen avulla etäoppiminen on keskittyneempää. Palvelu ei katkaise internet-yhteyttä vaan ainoastaan rajaa mahdolliset häiriötekijät pois tiettyinä ajanjaksoina.

Norton 360 hinta

Norton 360 -paketin hinta riippuu sen sisältämistä ominaisuuksista. Norton 360 Standard -paketin hinta on alkaen 75 euroa vuodessa. Sovellusta myydään heidän omien verkkosivujensa lisäksi myös monissa elektoniikkakaupoissa, joiden tarjonta kannattaa katsoa läpi. Norton 360 -paketit voivat nimittäin olla alennuksessa. Yritys tarjoaa kuitenkin monesti alennuksia varsinkin kahden vuoden tilauksille. Nortonilla on tarjolla Android ja iOS-puhelimille ilmaisia parin viikon kokeiluversioita. Niiden käyttämistä varten on kuitenkin täytettävä maksutiedot. Lisäksi yritys tarjoaa joitakin ilmaisia työkaluja. Tällaisia ovat esimerkiksi Norton Power Eraser. Sen avulla käyttäjä voi poistaa manuaalisesti PC-tietokoneeltansa crimeware-ohjelmat, joita tavalliset virustorjuntaohjelmat eivät aina havaitse.

Arvostelu ja yhteenveto

Norton on syystä yksi maailman suosituimmista verkkoturvayrityksistä. Sen palvelut ja paketit ovat moderneja ja vastaavat varsinkin kotikäyttäjien perustarpeita erinomaisesti. Ohjelmat toimivat monilla eri kielillä, suomi mukaan lukien. Asiakaspalvelua yritys ei kuitenkaan tällä hetkellä tarjoa suomeksi vaan ainoastaan englanniksi. Myös ohjeet yleisimpiin pulmatilanteisiin ovat englanniksi. Yrityksen ohjelmat ovat kuitenkin sen verran yleistajuisia ja intuitiivisia, että niiden kanssa suuria ongelmia ei onneksi liene usein odotettavissa.

Nortonin vahvuuksia ovat sen räätälöidyt paketit, kuten nettipelaajille tarkoitetut kokonaisuudet ja perheiden arkea helpottavat ratkaisut. Myös peruskäyttäjälle ohjelmat tuovat riittävää suojaa surffaukseen. Käyttäjän on kuitenkiin hyvä aina muistaan, että kuten mikään verkkohaittasuojausohjelma, myöskään Norton ei pysty takaamaan täyttä 100% suojausta netissä. Tätä yritys ei onneksi myöskään lupaa tehdä, vaan sen ostosivujen yhteydessä on varoitus, että verkossa asioimiseen liittyy aina riskejä.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tietoturvaohjelmisto yrityksille ja yksityisille

Lue tekemämme arvostelu:

  • Total AV on kelvollinen hankinta varsinkin aloitteleville yrityksille tai toimijoille, jotka haluavat tietoliikenteeseensä yksinkertaista perusturvaa rasittamatta kukkaroa liikaa.
  • Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi.
  • Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia.
  • Avira on tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet.

Suosittuja tietoturvaohjelmia yrityksille (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Sähköinen allekirjoitus – mikä se on ja miten se tehdään?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.