Vuosimaksu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Duda AI

4.6/5

Duda AI on tehokas apuväline, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joilla yritykset voivat luoda helposti upeita nettisivustoja. Olipa sitten kokenut suunnittelija tai vasta aloittelija websuunnittelun maailmassa, Duda AI hallitseminen parantaa toiminnan tuottavuutta ja tehokkuutta huomattavasti. 

Hinta alkaen:

25 dollaria / kk

Dealfront

4.3/5

Dealfront on tehokas ohjelmistoalusta, jolla yritykset voivat hallita myynti- ja markkinointitoimiaan. Alustan ominaisuuksilla pystyy merkittävästi parantamaan toiminnan tuottavuutta ja kannattavuutta. Oli yritys pieni, aloitteleva tai iso, on Dealfrontilla varmasti tarjottavaa.

Hinta alkaen:

199 eur / kk
Influencity logo

Influencity

4.2/5

Influencity sovellus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat keskittää vaikuttajamarkkinointinsa yhteen paikkaan. Influencity on myös mainio väylä vaikuttajille löytää yhteistyökumppaneita ja turvallisesti laajentaa verkostojaan.

Hinta alkaen:

134 $ kuukaudessa, kokeilujakso saatavilla

Frase

4.9/5

Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.

Kategoria:

Hinta alkaen:

1 dollari

Scalenut

4.8/5

Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 

Kategoria:

Hinta alkaen:

39 dollaria / kk

Craftly

4.4/5

Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.

Kategoria:

Hinta alkaen:

35 dollaria / kk
Texta logo

Texta

4.3/5

Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.

Kategoria:

Hinta alkaen:

10 dollaria / kk, vuosiveloituksella

Synthesia

4.3/5

Synthesia-työkalu lupaa ammattitason videoita vartissaSen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.

Kategoria:

Hinta alkaen:

26 eur / kk
Notion logo

Notion

4.6/5

Notion projektinhallintaohjelmisto, joka on saanut kiitosta ominaisuuksistaan ja kohtuullisesta hinnastaan. Notionilla tiimit ja yritykset voivat tehokkaasti suunnitella, organisoida ja seurata projektejaan.

Kategoria:

Hinta alkaen:

0 e/kk
Tidio logo

Tidio Chatbot

4.7/5

Tidio Chatbot on tekoälypohjainen asiakaspalvelun chatbot. Se tarjoaa yrityksille automatisoidun chatbotin, jonka avulla ne voivat tarjota asiakkailleen henkilökohtaisen asiakaspalvelukokemuksen. Chatbot hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista, joiden ansiosta se ymmärtää asiakkaiden kysymyksiä ja antaa heille täsmällisiä vastauksia.

Kategoria:

Hinta alkaen:

0 e/kk