Vuosimaksu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Vainu logo

Vainu

4.5/5

Vainu on tietoa ja dataa keräävä käyttöliittymä, jonka tarkoituksena on helpottaa yritysmyyntiä. Vainun keräämän ajantasaisen tiedon perusteella yritysten on mahdollista kohdentaa myyntiään tehokkaammin.

Kategoria:

Hinta alkaen:

6600€ /vuosi

Survio

4.5/5

Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi. Ohjelma sopii kaikille ihmisille, jotka ovat kyselyiden kanssa tekemisessä.

Kategoria:

Hinta alkaen:

89,90 €/kk, ilmaisversio saatavilla

Webropol

4.1/5

Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman. Webropolin klassisimpia ominaisuuksia ovat eittämättä monipuoliset ja viimeistellyt kysely- ja raportointityökalut, joiden avulla online-kyselyprojektien laatiminen ja toteuttaminen on helppoa ja nopeaa.

Kategoria:

Hinta alkaen:

sopimuksen mukaan

Norton

4.1/5

Norton tarjoaa kattavia ratkaisuja laitesuojalle sekä verkkoturvallisuuden takaamiseksi. Niiden avulla voi netissä surfatessaan suojautua paremmin esimerkiksi haittaohjelmilta, viruksilta, hakkereilta tai henkilökohtaisten tietojen kuten pankkikorttinumeroiden vuotamiselta kyberrikollisille.

Kategoria:

Hinta alkaen:

74,90 €/vuosi

Panda Security

4/5

Panda Security -sovellus on viruksia ja muita haittaohjelmia estävä sovellus, jolla on muitakin tärkeitä ominaisuuksia. Panda Security -sovelluksen avulla voi hallita esimerkiksi koko perheen älylaitteita reaaliaikaisen sijainnin avulla. Se sopii kaikille käyttöjärjestelmille ja on helppo käyttää.

Kategoria:

Hinta alkaen:

26 € / vuosi

Avira

4.7/5

Avira on tietoturvasovellus, jonka avulla käyttäjä voi suojata kaikki omistamansa laitteet. Avira on erittäin edullinen ja monipuolinen vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa hallinnoida samalla sovelluksella usean eri laitteen tietoturvaa.

Kategoria:

Hinta alkaen:

34,95 € / vuosi, ilmaisversio saatavilla

Webflow

4.5/5

Webflow-julkaisujärjestelmän käyttö ei vaadi käyttäjältään koodausosaamista, vaan sen avulla voi aloittelijakin luoda näyttävät ja modernit kotisivut. Visuaalisella julkaisujärjestelmällä näkee sivustoa rakentaessa koko ajan sen kehittymisen ja erillistä esikatselua ei tarvita.

Kategoria:

Hinta alkaen:

12 $ / kk, ilmaisversio saatavilla

Squarespace

4.6/5

Squarespace on julkaisujärjestelmä, jolla on helppo rakentaa kotisivut vaikka mitään koodausosaamista ei entuudestaan pohjalla olisikaan. Squarespace toimii täysin pilvipohjaisena palveluna, joka ei vaadi asentamisia tai webhotellin hankintaa pohjalle. Palvelun käyttö onkin yksinkertaista.

Kategoria:

Hinta alkaen:

11 € / kk

Doodle

4.6/5

Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia. Se toimii useiden eri järjestelmien kanssa ja siksi sopii jokaisen yrityksen tarpeisiin.

Kategoria:

Hinta alkaen:

6,95 $ / kk

Dashlane

4.4/5

Dashlane tarjoaa ratkaisun useiden eri palveluiden käyttäjätunnusten, salasanojen sekä lomakkeiden muistamiseen sekä täyttöön. Se turvaa kaikki käyttäjätiedot murtamattomalla end-to-end-salauksella.

Kategoria:

Hinta alkaen:

3,99 $ / kk