Calendly arvostelu

Calendly-sovelluksen logo.

Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä. Ei siis enää edestakaisin tapaamisten siirtelyä ja sopimista vaan yhdellä sovelluksella muutat elämäsi järjestyksellisemmäksi ja tapaamiset hoituvat kuin itsestään.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8 $ kuukaudelta. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Ajanhallintaan helpotusta kaipaaville
4.7/5
Windows, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Calendly on?

Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä. Ei siis enää edestakaista tapaamisten siirtelyä ja sopimista, vaan yhdellä sovelluksella muutat elämäsi järjestyksellisemmäksi, ja tapaamiset hoituvat kuin itsestään. Aikataulutat tapaamiset hetkessä ja vieläpä niin, että tapaamisten väliinkin jää hengähdysaikaa. Tämä sovellus sopii oikeastaan kaikille ja varsinkin heille, joille tapaamisten järjestäminen on vienyt aivan liian paljon aikaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan Calendly tuo ratkaisun?

Tiedämme, kuinka vaikeaa oman kalenterin hallinta saattaa välillä olla, ja kaiken huipuksi tapaamisia sovitaan ja siirretään sähköpostiviesteissä. Ei mikään ihme, jos välillä uupuu jo pelkästä kalenterinhallinnasta.

Tämä sovellus järkeistää kaikki tapaamiset hetkessä. Mikä parasta, aikaa voi käyttää tehokkaammin työntekoon tapaamisten järjestämisen sijaan. Sovellus sopii kaikille, mutta erityisesti heille, jotka haluavat muutoksen kalenterinhallintaan. Heille, joilla on paljon tapaamisia, joiden sopiminen pitäisi järkeistää paremmin.

Mainos:

Ominaisuudet

Calendlyn avulla kalanteri hallitaan organisoidusti. Calendly linjaa tapaamiset järkevästi, synkkaa ja integroi ne kaiken kanssa. Calendlyn avulla työaikaa säästyy tärkeimpiin tehtäviin. Jäljelle jää asettaa oma käytettävissä oleva aika muille ja valita, millaisen tapaaminen halutaan. Calendly koordinoi kaiken muun vieraiden kanssa. Voit jakaa käytettävissä olevan aikasi linkin avulla ja lisätä Calendlyn jopa nettisivuillesi ja tekstiviesteihin.

Calendly voidaan integroida Zoom-videopalvelun kanssa, jolloin saadaan entistä enemmän hyötyjä irti. Sovellus luo automaattisesti videopuheluyksityiskohdat silloin kun tapaamisen paikaksi valitaan Zoom. Tämä säästää aikaa, ja asiakkaat ilmestyvät varmasti paikalle. Jos olet tottunut käyttämään muita ohjelmia kuin Zoomia, voit integroida Calendlyn myös vaikkapa Slackin, Teamsin, Hubspotin ja PayPalin kanssa. Kun olet integroinut sen esimerkiksi Hubspotin kanssa, se nappaa tärkeimmät tiedot Hubspotista ja päivittää ne automaattisesti.

Calendly linjaa tapaamiset järkevästi.
Calendly linjaa tapaamiset järkevästi.

Calendly sopii sen monipuolisuutensa ansiosta myös markkinoinnissa, henkilöstöhallinnossa tai asiakaspalvelussa työskenteleville. Se on enemmän kuin kalenterin ajanhallinnan järkeistämistyökalu, kun sen ottaa käyttöön kokonaisuudessaan muiden ohjelmien kanssa. Henkilöstöhallinnossa voidaan hoitaa enemmän haastatteluja. Lisäksi asiakkaisiin voidaan ottaa yhteyttä juuri silloin, kun on oikea aika. Calendlyn hyvä ominaisuus on myös se, että se osaa jättää pieniä hengähdystaukoja tapaamisten välille. Uuteen tapaamiseen ei siis tarvitse kiirehtiä tukka putkella heti edellisen päättymisen jälkeen.

Hinta

Calendlyn hinnoittelu on kaikin puolin monipuolista ja järkevää. Calendlya voi ensin kokeilla 14 päivän ilmaisversiolla heti. Hinnoittelu on jaoteltu yksin työskentelijöille ja tiimeille. Basic-paketti on ilmainen, mikä sopii kaikille yksin työskentelijöille. Yksin työskenteleville ja pienille tiimeille on myös saatavilla Essential-paketti, joka maksaa 8 dollaria kuussa, ja sitä voi jo kustomoida. Isommille tiimeille ja yrityskäyttöön on olemassa Professional-, Teams- ja Enterprise-versiot.

Calendly kokemuksia

Calendlya on kiitetty siitä, että siinä voi asettaa kellonajat, jolloin on tavoitettavissa ja että asiakas voi valita ajan, joka sopii hänelle parhaiten. Käyttäjät ovat kokeneet kokousten ajoittamisen erittäin helpoksi etenkin oman organisaation ulkopuolella, jolloin muut kokoustajat eivät näe ajoittajan omaa kalenteria. Calendly on koettu myös tehokkaaksi, sillä se säästää ihmiset loputtomalta sähköpostirallilta. Myös Zoom-yhteys on koettu merkittävästi aikaa säästäväksi.

Jotkut yritykset, joiden aikataulutus on monimutkaista ja hyvin yksityiskohtaista, eivät ole aina kokeneet saavan Calendlysta täyttä hyötyä. Kritisoitu on myös sitä, ettei ohjelmassa näe tapahtumia, joihin on henkilö on linkitetty ja jotka ovat muiden työntekijöiden luomia.

Arvostelu

Kaiken kaikkiaan Calendly vaikuttaa lupaavalta ajanhallinnan järkeistämistyökalulta. Monet työntekijät kamppailevat päivittäin oman ajanhallinnan kanssa, joten tämä sovellus tulee tarpeeseen nykyajan työelämän haasteissa. Erityishuomio Calendlyssa on sen monipuolisuus ja yhteissopivuus useiden eri sovellusten kanssa. Calendlystä saa varmasti irti kaiken hyödyn, kunhan vain opiskelee sen toimivuuden ja käytettävyyden kunnolla ja integroi sen muihin sovelluksiin.

Calendlyn monipuolisuus näkyy myös sen hinnoittelussa, ja onkin aina parasta tarjota käyttäjälle ilmaisversio, jolloin saa ensin tuntumaa, minkä jälkeen voi halutessaan jatkaa maksulliseen versioon. Myös Calendlyn hintaversiot on suunniteltu niin, että ne sopivat kaiken kokoisille yrityksille. Bonuksena on jopa kustomoitu versio suurille yrityksille, minkä voi neuvotella itselleen. Vaikuttaa siltä, että tässä sovelluksessa on isketty kiinni työelämän ongelmakohtaan ja sen avulla monien työntekijöiden tuottavuus ja tehokkuus paranevat.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja ajanvaraussovelluksia

Lue tekemämme arvostelu:

 • Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia.
 • Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä.
 • Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä.
 • Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu.
 • Timma on täyden palvelun ajanvaraus- ja hallintajärjestelmä kaikille moderneille hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.
 • Vello on suomalainen varauskalenteri, joka yhdistää ketterän ajanvarauksen ja ryhmätunti-ilmoittautumiset turvalliseen maksamiseen. Vello myös auttaa yritystäsi myös markkinoimaan palveluitasi ja sitouttamaan nykyiset asiakkaasi.

Muita suosittuja ajanvarausjärjestelmiä (arvostelu tulossa!)

 • Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan.
 • Sitely – Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa.
 • Tehden Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä.
 • Evaraus.fi – ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan.
 • Nettiaika tarjoaa yrityksesi asiakkaille mahdollisuuden varata aikojasi kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3.7 / 5. Arvioiden määrä: 3

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.