Picktime arvostelu

Picktime-ajanvaraussovelluksen logo.

Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu. Sitä käyttävät monenlaiset eri ryhmät ja yritykset aina kuntosaleista lakipalveluihin, ravintoloihin ja erilaisiin oppilaitoksiin. Se tarjoaa yksinkertaisen käyttöalustan niin tiimitapaamisille, oppitunneille ja muille tapahtumille kuin myös hallintatyökalun huoneiden varaukseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : ilmainen
Kenelle : Ryhmille
4.8/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Picktime on?

Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu. Sitä käyttävät monenlaiset eri ryhmät ja yritykset aina kuntosaleista lakipalveluihin, ravintoloihin ja erilaisiin oppilaitoksiin. Se tarjoaa yksinkertaisen käyttöalustan niin tiimitapaamisille, oppitunneille ja muille tapahtumille kuin myös hallintatyökalun huoneiden varaukseen. Sen kautta käyttäjät voivat esimerkiksi varata myös yhteistä laitteistoa tai muuta kalustoa. Sen kautta voi lisäksi hoitaa tarvittaessa myös laskutusta sekä yritykseen liittyvää tiedonhallintaa, kuten asiakasrekisteriä sekä myynnin seuraamista.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Picktime on sovelluksena näppärä erityisesti ryhmävarauksille ja silloin kun ajan lisäksi on tarvetta varata myös paikkaa tai jaettua kalustoa. Sen avulla voi hoitaa myös yksinkertaisia laskutustoimintoja sekä yritysraportointia. Sovellus ratkaisee varsinkin fyysisten tilojen käyttöön liittyviä mahdollisia epäselvyyksiä sekä tuplavarauksia. Picktime on suunniteltu monenlaisten yksilöiden ja tiimien tarpeet mielessä. Se soveltuu niin yrittäjien kuin vaikkapa harrastuskerhojenkin käyttöön. Ohjelma on nimittäin helposti räätälöitävissä monenlaisten yksikköjen käyttöön.

Mainos:

Ominaisuudet

Picktimen kalenteriominaisuuden avulla näkee helposti niin koko tiimin aikataulut kuin esimerkiksi asiakkaiden varaustilanteen sekä edelliset tapaamiset. Aikatauluihin voi lisäksi kätevästi merkitä esimerkiksi tiimin jäsenten lomat. Yhteydenottolomakkeen kautta uusilta asiakkailta voi kerätä helposti yhteen paikkaan tarpeellisia perustietoja. Samalla heille voi myös kommunikoida vapaita ajankohtia esimerkiksi oppitunneille. Erityisen kätevää on kalenterinhallinta yrityksille, jotka toimivat monissa eri fyysisissä sijainneissa. Picktimen ideana onkin saumaton varaus ja helppo yhteistyö.

Asiakasrekisterin ja asiakaspalveluiden hallinta on Picktimen kanssa varsin mutkatonta. Asetuksia voi lisäksi säätää priorisoimaan vakiasiakkaita esimerkiksi korvamerkitsemällä heille etukäteen tietyt ajankohdat. Lisäksi ohjelman avulla voi luoda esimerkiksi tiedonkeruulomakkeita uusille (mahdollisille) asiakkaille. Nämä tiedot voi myös tallentaa helposti samaan paikkaan, mikä auttaa asiakasprofiilien hallinnoimisessa. Picktimen avulla voi myös luoda raportteja yrityksen toimintaan liittyen, kuten grafiikoita ja perusluontoista analytiikkaa myynnistä, suosituimmista palveluista, jne.

Picktimen ajanvaraustoiminnon voi integroida moniin nettisivuihin. Myös sen yhdistämisen yrityksen Facebook-sivuille onnistuu pienellä vaivalla. Omaa verkkokonferenssiohjelmaa Picktime ei kirjoitushetkellä tarjoa, mutta se on useimmiten yhdistettävissä esimerkiksi Zoomiin, Microsoft Teamsiin sekä Skypeen. Lisäksi Picktimen kalenterityökalu sopii yhteen monien peruskalenterien kanssa, kuten esimerkiksi Google Calendar, Outlook, Office365, jne. Picktimea voi käyttää joko sen nettisivujen kautta tai sen voi ladata myös sovelluksena niin Android-puhelimiin kuin iOS-järjestelmillekin.

Hinta

Picktime on täysin ilmainen palvelu. Sen yhdysvaltalaiset suunnittelijat ovat ilmaisseet aikeistaan laajentaa palveluita kattamaan myös laajempia, maksullisia versioita, mutta perustuotteen voi saada käyttöönsä helposti kuka tahansa veloituksetta tilin luomalla. Yhtiö on myös luvannut pitää ainakin jonkinlaisen ilmaisversion aina saatavilla ensimmäisille käyttäjilleen, vaikka maksullinen versio tai versioita markkinoille tulisikin. Ohjelmiston käyttö vaatii rekisteröitymisen heidän nettisivujensa kautta. Rekisteröityä voi myös Facebook- tai Google-tilin avulla.

Arvostelu

Picktimen parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti sen toimintojen laajuus yhdistettynä käyttäjäystävällisyyteen ja helppouteen. Järjestelmä voi suorittaa näppärästi monenlaisia eri toimintoja, kuten laitteiston varaamista tai asiakaslaskutusta. Tämän automatisoinnin vuoksi se onkin ideaali monenlaisille eri yrityksille ja yhdistyksille, jotka pyörittävät toimintaa joko monien jäsenten tai eri yhteistyökumppaneiden välillä. Kehitettävinä puolina voi kuitenkin mainita kansainvälisen maksuliikenteen hoitamisen. Myöskään aivan täysivaltaiseksi laskutus- tai kirjanpito-ohjelmaksi siitä ei ainakaan nykymuodossa vielä ole.

Kalenteripalveluna ja henkilöiden sekä laitteiston koordinointiväylänä Picktime on mainio perusohjelma. Koska sen voi synkronisoida monien muiden eri ohjelmien kanssa, ei sen käyttö vie yleensä liikaa aikaa. Työkaluna se on onnistunut yksinkertaistamaan ja tuomaan saman järjestelmän alle monet erilaiset tarpeet, kuten palveluiden tarjoamisen sekä (henkilö)resurssien helpon hallinnan. Erityisesti ilmaissovellukseksi se on harvinaisen kattava, kuitenkaan tinkimättä käyttäjäystävällisyydestä. Sen käyttöjärjestelmä on varsin monipuolinen ja intuitiivinen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja ajanvaraussovelluksia

Lue tekemämme arvostelu:

 • Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia.
 • Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä.
 • Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä.
 • Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu.
 • Timma on täyden palvelun ajanvaraus- ja hallintajärjestelmä kaikille moderneille hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.
 • Vello on suomalainen varauskalenteri, joka yhdistää ketterän ajanvarauksen ja ryhmätunti-ilmoittautumiset turvalliseen maksamiseen. Vello myös auttaa yritystäsi myös markkinoimaan palveluitasi ja sitouttamaan nykyiset asiakkaasi.

Muita suosittuja ajanvarausjärjestelmiä (arvostelu tulossa!)

 • Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan.
 • Sitely – Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa.
 • Tehden Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä.
 • Evaraus.fi – ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan.
 • Nettiaika tarjoaa yrityksesi asiakkaille mahdollisuuden varata aikojasi kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.