Timma Pro arvostelu

Timma on monipuolinen työkalu, joka sopii yrityksille esimerkiksi ajanvaraustenhallintaan ja maksupalvelun hoitamiseen. Se mahdollistaa monia yritystoimintaa helpottavia asioita, kuten huolettoman tavan pitää kalenteria järjestyksessä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 20 €/kk per käyttäjä
Kenelle : Yrittäjille, jotka arvostavat helppokäyttöistä ajanvarausjärjestelmää
5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Timma?

Timma Pro on täyden palvelun ajanvaraus- ja hallintajärjestelmä kaikille moderneille hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille. Se sopii yrityksille esimerkiksi ajanvaraustenhallintaan ja maksupalvelun hoitamiseen. Se mahdollistaa monia yritystoimintaa helpottavia asioita, kuten huolettoman tavan pitää kalenteria järjestyksessä. Timman kautta voi markkinoida palveluitaan kaikkialla Suomessa, ja se on jo varsin tunnettu asiakkaiden keskuudessa. Monet asiakkaat arvostavat mahdollisuutta tutkailla rauhassa vapaita aikoja kotikoneella. Timman avulla onkin mahdollista varata aikoja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Timma sopii etenkin hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.
Timma sopii etenkin hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.

Kenelle Timma soveltuu?

 • Kaikille yrittäjille, jotka arvostavat helppokäyttöistä ajanvarausjärjestelmää
 • Yhteisissä tiloissa työskenteleville estämään tuplavarauksia esimerkiksi hoitohuoneisiin
 • Muun markkinoinnin tueksi laajentamaan asiakaskuntaa
 • Vaivatonta digitaalista kassajärjestelmää kaipaaville pienyrittäjille
 • Parturi-kampaajille
 • Kosmetologeille
 • Kauneusalan ammattilaisille
 • Hyvinvointialan toimijoille

Timma Pron ominaisuudet

Timman kalenterin avulla voi tarkastella aikatauluja, hallinnoida varauksia tai muuttaa työaikoja. Varausten muokkaaminen on vaivatonta, ja Timma hoitaa muutoksista ilmoittamisen. Omaa kalenterinäkymää voi muokata sen mukaan haluaako tarkastella kollegoiden kalentereita vai ainoastaan omaa kalenteria. Resurssienhallinta estää työkalujen ja huoneiden päällekkäiset varaukset. Timman digitaalisen kassajärjestelmän kautta hoituvat nopeat maksut ja raportit. Kassa sopii niin sopimusyrittäjille, vuokratuolilaisille kuin myös palkallisillekin helpottaen kaikkien samassa tilassa työskentelevien elämää.

Timman nettiajanvaraus on asiakkaille aina avoin vuorokauden ympäri. Voit itse päättää mitkä ajat ja palvelut ovat varattavissa netin kautta. Timman älykkään aikamagneetin avulla varausten väliin ei jää turhia taukoja. Varauksia voi vastaanottaa yrityksen verkkosivuilta, nettiajanvaraus- sivulta tai somesta. Timman markkinointityökalujen avulla on helppo pysyä yhteydessä asiakkaisiin. Helppokäyttöisen nettisivutyökalun avulla näyttävien nettisivujen luominen käy käden käänteessä. Timman kautta on myös kätevää luoda henkilökohtainen tekstiviesti- tai sähköpostikampanja.

Timman markkinapaikka tuo yhteen kauneus- ja hyvinvointipalveluiden tarjoajat sekä potentiaaliset asiakkaat. Sen avulla voi tavoittaa entistä enemmän uusia asiakkaita laajemmalta alueelta. Markkinapaikalla voi mainostaa palveluita tai vaikka tarjota viime hetken aikoja alennuksella kalenterin täyttämiseksi. Timma Pron avulla voi seurata miten yrityksellä menee. Tilastoista löytyy parhaiten myyvät palvelut ja kuukausittaiset myynnit. Timman varastonhallinta helpottaa inventaariota. Timmasta löytyvät myös kaikki tarpeelliset raportit.

Asiakasrekisterin avulla on helppo pitää kirjaa asiakkaista ja muistaa heidän erityistarpeensa. Rekisteristä asiakkaat löytyvät helposti nimellä hakien. Asiakkaan käyntihistoria, yhteystiedot ja ostot kirjautuvat rekisteriin automaattisesti. Lisätietoihin voi kirjoittaa asiakkaan kohdalle muistiinpanoja, esimerkiksi allergioista tai väriresepteistä. Asiakasrekisterin tiedot voi helposti yhdistää myös tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointiin. Timman asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan. Asiakastukeen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Mainos:

Paljon Timma Pro maksaa?

Timmaa käyttäessäsi maksat vain siitä mitä käytät. Hinnoittelu tapahtuu käyttäjämäärän mukaan. Yhtä käyttäjää kohden Timma kustantaa 20 euroa kuukaudessa. Jos käyttäjiä on seitsemän tai enemmän, maksaa se yhteensä 110 euroa kuukaudessa. Jos haluaa ottaa käyttöönsä myös digitaalisen kassajärjestelmän, tulee siitä lisää hintaa kahdeksan euroa kuukaudessa käyttäjää kohden tai 110 euroa kuukaudessa yli kolmelta käyttäjältä yhteensä. Lisäpalveluina on mahdollista hankkia tekstiviestimuistutukset, verkkosivut, oma domain tai maksupääte.

Timma Pro kokemuksia

Timma Prota on kehuttu loistavaksi työvälineeksi yrittäjälle ja käteväksi palveluksi kuluttajalle. Kiitosta on saanut esimerkiksi sen yksinkertaisuus. Myös viestintää on kiitelty huipuksi, minkä ansiosta asiakasyritykset ovat tunteneet itsensä huomioiduksi. Kritiikkiä Timma on saanut siitä, että sen hintojen on väitetty nousseen viime vuosina selvästi.

Arvostelu ja yhteenveto

Timman Pron kattava ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu helpottamaan erityisesti kauneudenhoitoalan toimijoiden arkea. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla hoituu niin ajanvaraus kuin markkinointikin. Kun asiakkaat voivat itse tehdä varuksia helposti netin kautta silloin kun itselle parhaiten sopii ja Timma hoitaa varausvahvistukset sekä muistutukset, voit sinä ottaa huoletta rennosti ja keskittyä olennaiseen. Timma pitää kalenterin järjestyksessä optimoiden ajankäytön niin, ettei varausten väliin jää turhia taukoja.

Timman markkinapaikan avulla saat enemmän näkyvyyttä yrityksellesi ja tavoitat useampia potentiaalisia asiakkaita. Timman raportit ja tilastot pitävät sinut ajan tasalla siitä, miten yrityksellä menee ja varastonhallintakin sujuu niin, että olet aina kärryillä liikkeen varastosaldosta. Halutessaan Timman kautta voi myös hoitaa maksut helppokäyttöisen kassajärjestelmän avulla, johon liitetyllä maksupäätteellä maksaminen on mutkatonta. Timma onkin täyden palvelun kätevä järjestelmä moneen tarpeeseen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja ajanvaraussovelluksia

Lue tekemämme arvostelu:

 • Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia.
 • Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä.
 • Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä.
 • Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu.
 • Vello on ajanvaraukseen ja ryhmätunti-ilmoittautumiseen tarkoitettu sovellus, joka helpottaa ajankäyttöä ja vähentää ylimääräistä työtä.

Muita suosittuja ajanvarausjärjestelmiä (arvostelu tulossa!)

 • Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan.
 • Sitely – Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa.
 • Tehden Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä.
 • Evaraus.fi – ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan.
 • Nettiaika tarjoaa yrityksesi asiakkaille mahdollisuuden varata aikojasi kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 6

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

tekoäly

Browse arvostelu

Mikä on Browse? AI-työkalut ovat nyt kuumaa tavaraa digitaalisessa viestinnässä ja monet tekoälyn sovellukset saattavat aiheuttaa runsaudellaan valinnan vaikeutta. Kaikissa niissä on kuitenkin ensisijaisena tehtävänä nopeuttaa ja helpottaa erilaisia työtehtäviä. Browse on

Lue arvostelu
tekoäly

Scalenut arvostelu

Mikä on Scalenut? Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka

Lue arvostelu
tekoäly

Craftly arvostelu

Mikä on Craftly? Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.