Vello arvostelu

Vello on ajanvaraukseen ja ryhmätunti-ilmoittautumiseen tarkoitettu sovellus, joka helpottaa ajankäyttöä ja ylimääräistä työtä. Sen avulla asiakkaat voivat itse varata ajan, mikä säästää yrittäjän aikaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9 €/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Pienyrittäjille ja keskisuurille yrityksille
3.5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Vello on

Vello on ajanvaraukseen ja ryhmätunti-ilmoittautumiseen tarkoitettu sovellus, joka helpottaa ajankäyttöä ja ylimääräistä työtä. Sen avulla asiakkaat voivat itse varata ajan, mikä säästää yrittäjän aikaa. Vellon kehittänyt yritys lupaa keskimäärin jopa tunnin ajansäästöä päivittäin, mikä on paljon yrittäjän kalenterissa. Lisäksi Velloon voi yhdistää asiakasrekisterin ja markkinoinnin. Myös maksupalvelun voi helposti yhdistää Velloon. Näiden kaikkien toimintojen avulla yrittäjä pystyy hallinnoimaan paremmin asiakasrekisteriä, varauksia ja maksuja.

Kenelle?

 • Pienyrittäjille
 • Keskisuurille yrityksille
 • Parturi-kampaamoille
 • Sairaaloille ja terveyskeskuksille
 • Näiden yritysten myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoille
 • Muille, jotka tarvitsevat ajansäästöä esimerkiksi ajanvarauksissa

Ominaisuudet

Vello-sovelluksen avulla aikaa säästyy mm. siitä, että asiakkaat varaavat itse ajan, ja samalla yritykselle muodostuu asiakasrekisteri. Asiakasrekisterin avulla voidaan hoitaa mm. markkinointia ja maksuja.

Vello on monipuolinen sovellus, ja tarkoitettu kaikille yrityksille, joilla on ajanvaraus keskeisenä osana toiminnassa kuten esimerkiksi kauneuspalveluita tarjoavat yrityksille, terveydenhuoltoalan yrityksille ja kuntosaleille. Se lupaa jopa enemmän asiakkaita yritykselle, mikä tarkoittaa enemmän tuloja.

Vello toimii suoraan internetissä, eikä siihen tarvita erillisiä ohjelmia tai niiden asennuksia. Sitä voi käyttää mobiililla, tabletilla tai tietokoneella. Jos yrityksellä on useampi toimipiste, Vello soveltuu hyvin kaikkien toimipisteiden ajanvaraukseen. Asiakkaiden peruutusajat tulevat näkyville ja varattaviksi uudelleen. Kaikki ajat voidaan määritellä toimipistekohtaisesti. Yrittäjälle myös tauot ovat tärkeitä, ja Vellon avulla voidaan asettaa esimerkiksi automaattinen tauko kaikkien tai tiettyjen aikojen jälkeen. Näin yrittäjä saa suoraan pienen lepohetken.

Vellossa turvallisuus ja tietosuoja-asiat ovat myös tärkeitä. Siksi se on Valviran hyväksymä ja rekisteröimä järjestelmä ja kaikki tiedot säilyvät luottamuksellisesti. Vello on suunniteltu myös erityisesti parturi-kampaamoiden käyttöön ja automaattiset muistutukset ja ennakkomaksut toimivat hyvin Vellon avulla. Näiden toimintojen avulla parturi-kampaajat voivat keskittyä enemmän omaan osaamiseen eli mm. hiusten leikkaamiseen. Sovellus on selkeä ja yksinkertainen. Jokainen asiakas oppii sen käytön varmasti.

Vello sopii myös sairaaloille ja terveyskeskuksille, sillä se on Valviran hyväksymä järjestelmä. Potilaskohtaiset kirjaukset ja ajanvaraukset säilyvät Vellossa ja nämä ovatkin tärkeitä tietoja lääkäreille ja hoitajille. Lisäksi Velloon saa asiakas- ja hoitomääräraportit, mitkä ovat myös tärkeitä tietoja hoitaville tahoille. Potilaskertomukset voi myös kirjoittaa Velloon ja niihin voi liittää jopa kuvia tai muita tiedostoja. Sovelluksen vaalea ulkonäkö tuo selkeän ja rauhoittavan kuvan.

Mainos:

Hinta

Vellossa on kolme erilaista hintaportaikkoa. Vellon aloitus on tehty helpoksi ja sen saa käyttöön ilmaiseksi. Ilmaisversiossa ei ole kuukausimaksua eikä aikarajaa. Ilmaisversio sisältää yhden varauskalenterin, viisi varattavaa palvelua ja enintään 50 asiakasta. Pieni hoitoalan yritys voi jopa selvitä hyvin pelkällä ilmaisversiolla. Basic- ja Premium-versiotkaan eivät ole kovin kalliita ja niissä saa todella hyvin rahalle vastinetta. Basic-versio maksaa 9 € ja Premium 13 € kuukausittain.

Vello kokemuksia

Velloa on kehuttu helposta hallittavuudestaan ja selkeästä käyttöliittymästään. Ulkoasun voi tehdä oman brändin näköiseksi ja kotisivuille upottaminen on helppoa. Käyttöönottoa on sanottu helpoksi ja nopeaksi. Myös Vellon asiakaspalvelua on kiitelty erittäin hyväksi.

Jotkin Vellon ominaisuudet ovat saaneet kritiikkiä toimimattomuudestaan. Vello on ilmoittanut kehittävänsä sovellustaan jatkuvasti palautteen perusteella, ja osa ongelmista on johtunut siitä, että ominaisuudet ovat olleet vielä pilottivaiheessa.

Arvostelu ja yhteenveto

Vello-sovelluksesta ja sen toiminnoista saa hyvän ja pätevän kuvan. Se hyödyttää yrittäjää monissa perusrutiinitehtävissä ja näin yrittäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Sovellus on tyylikkäästi suunniteltu ja sopii rauhallisen vaikutelman ansiosta hyvin eri hyvinvointialan toimijoille. Hyvää sovelluksessa on monipuolinen hinnoittelu, jolloin yrittäjä voi valita itselle sopivan paketin. Jos yrittäjän on vaikea valita sopivaa, niin sivuilla pystyy vertailemaan kätevästi eri paketteja, jolloin päätös on helpompi tehdä.

Monet yrittäjät ovat kehuneet sovellusta ja sen käyttöliittymää. Vellon käyttöliittymä vaikuttaa tehokkaalta mutta yksinkertaiselta käyttää. Se onkin tärkeä ominaisuus, sillä yrittäjä ei kaipaa lisäbyrokratiaa kiireiseen arkeensa. Vellon takana toimiva yritys vaikuttaa myös kehittyvältä yritykseltä, ja sovelluksen mahdolliset puutteet todennäköisesti korjattaisiin pikaisesti eri päivityksillä.

Vello vaikuttaa kaiken kaikkiaan modernilta, monelle sopivalta ja sellaiselta, mitä pienyrittäjä on kaivannut. Kokeilemalla sitä siitä saa vielä paremman kuvan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja ajanvaraussovelluksia

Lue tekemämme arvostelu:

 • Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia.
 • Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä.
 • Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä.
 • Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu.
 • Timma on täyden palvelun ajanvaraus- ja hallintajärjestelmä kaikille moderneille hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.

Muita suosittuja ajanvarausjärjestelmiä (arvostelu tulossa!)

 • Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan.
 • Sitely – Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa.
 • Tehden Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä.
 • Evaraus.fi – ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan.
 • Nettiaika tarjoaa yrityksesi asiakkaille mahdollisuuden varata aikojasi kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 2.3 / 5. Arvioiden määrä: 3

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

tekoäly

Browse arvostelu

Mikä on Browse? AI-työkalut ovat nyt kuumaa tavaraa digitaalisessa viestinnässä ja monet tekoälyn sovellukset saattavat aiheuttaa runsaudellaan valinnan vaikeutta. Kaikissa niissä on kuitenkin ensisijaisena tehtävänä nopeuttaa ja helpottaa erilaisia työtehtäviä. Browse on

Lue arvostelu
tekoäly

Scalenut arvostelu

Mikä on Scalenut? Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka

Lue arvostelu
tekoäly

Craftly arvostelu

Mikä on Craftly? Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Yksi vastaus

 1. Ajanvaraukseni suljettiin yhtäkkiä täysin ilmoittamatta “maksamattoman laskun” takia, vaikka kaikki laskut oli asianmukaisesti maksettu. Tämä aiheutti minulle useiden tuntien työn selvittäessäni asiaa, eikä yritys katso olevansa velvollinen korvaamaan asiaa minulle millään tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.