Doodle arvostelu

Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia. Se toimii useiden eri järjestelmien kanssa ja siksi sopii jokaisen yrityksen tarpeisiin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 6,95 $ / kk
Kenelle : Niille, jotka haluavat yksinkertaistaa kokousten suunnittelua
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Doodle on?

Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia. Se toimii useiden eri järjestelmien kanssa ja sopii siksi kaikkien yritysten tarpeisiin. Sovelluksella on mahdollista järjestää tapaamisia ja kokouksia joko kasvotusten tai etäyhteyden kautta.

Kaikille sopivan tapaamisajankohdan löytäminen on voinut viedä tunteja, mutta Doodlella se onnistuu minuuteissa. Sovelluksen monipuoliset toiminnot tehostavat merkittävästi työaikaa, mikä näkyy nopeasti yrityksen tuloksessa.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Perinteisesti kokouksen suunnitteleminen vaati sähköpostilla sopivan ajan kysymistä osanottajilta. Vastauksia sai odottaa ja yhtenäistä sopivaa aikaa oli vaikea löytää. Doodle kehitettiin tähän ongelmaan, ja nyt sopivaa aikaa voi kokouksen osanottajilta tiedustella yhdellä yksinkertaisella Doodle-kyselyllä, jonka lähettäminen ja siihen vastaaminen vie vain pienen hetken. Doodle synkronoituu useiden eri kalenterisovellusten kanssa, joten tapaamista ei tarvitse manuaalisesti siirtää kalenteriin. Asiakkaat voivat myös varata aikoja itse.

Mainos:

Ominaisuudet

Doodlen paras hyöty on välttää tapaamisten suunnittelujen aiheuttama sähköpostiralli. Doodlella voidaan helposti luoda Doodle-kysely, joka lähetetään osanottajille, ja kyselyyn vastaaminen vie aikaa tyypillisesti alle minuutin. Kysely voidaan toteuttaa tarkoilla ajankohdilla, tai sillä voidaan kartoittaa sopivaa aikaväliä, jolloin kokous olisi mahdollista järjestää. Sovitun kokouksen siirtäminen omaan kalenteriin käy helposti ja nopeasti, kun sovellus on synkronoitavissa useiden yleisesti käytössä olevien kalenterisovellusten kanssa.

Doodlea voidaan käyttää myös avoimena ajanvarausjärjestelmänä, jossa yhteistyökumppanit tai asiakkaat voivat suoraan varata itselleen sopivan ajan kahdenkeskiseen tapaamiseen. Oma kalenteri pysyy silti yksityisenä ja sovellus näyttää vain vapaana olevat ajat. Tämä nopeuttaa ja tehostaa merkittävästi ajankäyttöä, kun tapaamisten sovitteluun ei kulu sitäkään vähää aikaa mitä kyselyä käytettäessä. Etenkin freelancerit ja konsultit ovat kiitelleet tätä ominaisuutta, kun tapaamiset kirjautuvat automaattisesti omaan kalenteriin.

Etätyöskentely yleistyy jatkuvasti. Siksi yhä tärkeämmäksi ominaisuudeksi muodostuvat erilaiset etätapaamiset mahdollistavat sovellukset. Monissa ajanhallintasovelluksissa tätä on pyritty jo huomioimaan, mutta silti on jouduttu lähettämään tapaamislinkkiä erikseen. Doodle synkronoituu useiden eri ohjelmistojen kanssa, joita ovat esimerkiksi Zoom, Microsoft Outlook ja Teams, ja Zapier. Ominaisuutta voidaan hyödyntää niin varsinaisissa kokouksissa, myyntitilanteissa kuin myös rekrytoinnissa. Rekrytoinnissa hakijalle jää myös hyvä kuva yrityksestä, kun hän voi itse vaikuttaa haastatteluaikaan.

Hinta

Doodlea voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän kokeiluversiolla. Kokeilun aloittaminen ei vaadi luottokorttitietojen syöttämistä. Kokeiluversion jälkeen sovelluksen hinta on 6,95 $ kuukaudessa, ja se laskutetaan vuosittain. Tiimille suunnatussa paketissa hinta muodostuu käyttäjäkohtaisesta hinnoittelusta, mutta tätäkin pakettia pääsee kokeilemaan ilmaisella kokeilujaksolla. Kokeilujakson jälkeen hinta on vuosittain 8,95 $ kuukaudessa per käyttäjä. Isoille konserneille Doodlen hinta räätälöidään tarpeen mukaan, ja tämä räätälöity paketti sisältää runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia.

Arvostelu ja yhteenveto

Doodle on ajanhallintasovelluksena yksinkertainen ja helppo asentaa käytettäväksi. Se onkin niittänyt ansaitusti useita kunniamainintoja toiminnoistaan ja yksinkertaisuudestaan. Yli 1 800 asiakkaan arvostelut ovat myönteisiä, ja niissä kaikissa korostuu ajanhallinnan ja työskentelyn tehostuminen. Käyttäjät ovat myös käyttäneet Doodlea varsin luovasti omassa työssään ja löytäneet sille useita käyttökohteita omassa liiketoiminnassaan. Sovellusta käytetään niin johtokunnan kokouksissa, myyntitapaamisissa, rekrytoinneissa kuin ajanvarauksessakin. Sähköpostirallin väheneminen vapauttaa aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin.

Doodlen hinnoittelu on hyvin edullista ja sopii myös pienen yrittäjän budjettiin. Ilmaisen kokeilujakson aikana ehtii rauhassa tutustua sovelluksen moniin ominaisuuksiin ja käytännöllisyyteen. Todennäköisesti kokeilujakson jälkeen ei halua palata takaisin vanhaan ja työläämpään työskentelytapaan, ja hinnoittelun puolesta sille ei ole tarvettakaan. Sovelluksen hinnoittelu maksaa itsensä takaisin tehostuneessa työskentelyssä, mikä voi näkyä kassavirrassa hyvinkin nopeasti. Doodlen monipuolisen synkronoitavuuden vuoksi tätä työkalua kannattaa ainakin kokeilla.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja ajanvaraussovelluksia

Lue tekemämme arvostelu:

 • Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia.
 • Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä.
 • Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä.
 • Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu.
 • Timma on täyden palvelun ajanvaraus- ja hallintajärjestelmä kaikille moderneille hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.
 • Vello on suomalainen varauskalenteri, joka yhdistää ketterän ajanvarauksen ja ryhmätunti-ilmoittautumiset turvalliseen maksamiseen. Vello myös auttaa yritystäsi myös markkinoimaan palveluitasi ja sitouttamaan nykyiset asiakkaasi.

Muita suosittuja ajanvarausjärjestelmiä (arvostelu tulossa!)

 • Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan.
 • Sitely – Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa.
 • Tehden Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä.
 • Evaraus.fi – ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan.
 • Nettiaika tarjoaa yrityksesi asiakkaille mahdollisuuden varata aikojasi kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.