Sprintful arvostelu

Sprintful logo.

Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä. Sen räätälöitävyys juuri yrityksen brändiä tukevaksi on omaa luokkaansa, etenkin kun yritys voi käyttää omaa doaminiaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9 $ kuukaudelta
Kenelle : Yrityksille, jotka haluavat ajanhallintaohjelmiston, jolla voi hoitaa myös kokouksia
0.0/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Sprintful on?

Sprintful on monipuolinen ajanhallintaohjelmisto, jolla saa hoidettua sekä verkkotapaamisten varaamisen että järjestämisen. Sovelluksella voidaan järjestää videokokouksia ympäri maailman nettiyhteyksiä hyödyntäen, ja tapaamisen voi pitää joko kaksistaan tai isommalle osanottajajoukolle. Sovellus toimii saumattomasti myös useiden muiden ohjelmien kanssa, mikä tekee siitä varsin näppärän lähes kaikkien yritysten tarpeisiin. Sovelluksen teemaa voi myös muokata yrityksen brändiin sopivaksi, mikä tukee yrityksen ulkoista viestintää ja brändiä.

Kenelle ja mihin ongelmaan Sprintful tuo ratkaisun?

Monilla yrityksillä on ollut haasteena löytää brändiään tukevaa ajanhallintaohjelmistoa, jolla voisi hoitaa myös varsinaiset kokoukset, mieluiten vielä yrityksen oman domainin alla. Sprintful on tuonut tähän ratkaisun. Se synkronoituu monien sovellusten kanssa, joita yrityksellä on jo käytössä. Se toimii saumattomasti esimerkiksi Slackin, Outlookin, Googlen palveluiden, Office365:n ja Stripen kanssa. Tämä itsessään helpottaa myös sovelluksen käyttöönottoa, ja kokousten osallistujille näkyy sovelluksessa yrityksen oma domain.

Mainos:

Ominaisuudet

Kokouksia ja tapaamisia voi varata suoraan joko kahden henkilön välisiksi tai useamman osanottajan välisiksi tiimikokouksiksi, ja ne synkronoituvat suoraan yrityksen jo käytössä olevaan kalenteriin, olipa se sitten Outlook tai Google Calendar. Varaukset tehdään suoraan yrityksen oman domainin alla, mikä tukee yrityksen brändiä ja ammattimaisuutta. Myös jokaiselle kokoukselle tai tiimille on mahdollista muokata oma erottuva osoite ja ulkoasu vastaamaan brändiä.

Erilaisia tiimejä Sprintfulissa voi rakentaa yrityksen tarpeiden mukaan. Yhdessä tiimissä voi olla 2 – 10 000 jäsentä, ja tiimin johtaja voi seurata sovelluksella myös tiimin jäsenten aktiivisuutta ja jakaa erilaisiin projekteihin liittyviä malleja ja asiakirjoja. Sovellus myös näyttää ajanmukaiset raportit, ja niitä voidaan jakaa saumattomasti ja reaaliajassa isonkin konsernin sisällä. Lisäksi tiimin johtaja voi hallita myös laskutusta sovelluksen kautta, mikä yksinkertaistaa ja tehostaa työskentelyä.

Sprintfulissa on runsaasti integraatioita valmiina, mutta jos jokin kokousten onnistumisen kannalta olennainen ohjelmisto puuttuu, niin sen voi itse lisätä helposti pienellä koodinpätkällä. Jo integroituja sovelluksia ovat Microsoft Exchange, Microsoft Teams, Google Meetings, Slack, google Calendar, Outlook, Zoom, Zapier, Stripe ja Webhooks. Erilaisia teemoja on niin ikään runsaasti ja niitäkin voi muokata juuri yrityksen brändiin sopiviksi lisäämällä logon ja käyttämällä omaa domainia.

Sprintful hinta

Sprintfulia voi kokeilla seitsemän päivän ilmaisella demolla, minkä jälkeen sovellus muuttuu maksulliseksi. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Hinnoittelu perustuu yrityksen tarpeeseen. Perusversio maksaa 9 $ kuukaudessa ja se sopii pienelle yritykselle, jossa on alle 500 varausta kuukaudessa. Isoille konserneille sovelluksen käyttö kustantaa 49 $ kuukaudessa ja se kattaa 10 000 varausta kuukauden aikana. Pienyrittäjäkin saa kaikki herkut itselleen käyttöön hintaan 19 $ kuukaudessa, joka kattaa jo 5 000 varausta.

Arvostelu ja yhteenveto

Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä. Sen räätälöitävyys yrityksen brändiä tukevaksi on omaa luokkaansa, etenkin kun yritys voi käyttää omaa domainiaan. Tiimien johtajat osaavat arvostaa monipuolisia integraatioita, jotka mahdollistavat myös laskutuksen seuraamisen yhdestä sovelluksesta. Raportointi ja tiimien aktiivisuuden seuraaminen on niin ikään Sprintfulin kautta tehokasta, ja dokumenttien jakaminen käy myös yksinkertaisesti.

Seitsemän päivän ilmainen kokeilujakso voi tuntua lyhyeltä, mutta sen aikana jo saa hyvän käsityksen sovelluksen toiminnoista. Hinnoittelultaan sovellus on hyvin edullinen ja sopii myös pienyrittäjän budjetille. Yrittäjä voi valita kolmesta eri paketista. Perusversiossa ei ole kaikkia toimintoja käytettävissä, mutta kaikki ominaisuudet löytyvät jo heti seuraavasta, joka sekin on vielä hyvin edullinen 19 $ kuukausimaksulla. Sprintfulin hinnoittelussa ei ole myöskään sitoutumispakkoa, joten sitä kannattaa huoletta kokeilla.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja ajanvaraussovelluksia

Lue tekemämme arvostelu:

 • Doodle on monipuolinen työkalu, jolla voidaan järjestää tapaamiset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työlästä sähköpostirallia.
 • Sprintful on moderni ja monipuolinen ajanhallintasovellus, joka yksinkertaistaa ja tehostaa yrityksen ajanvarausta, kokouskäytäntöjä ja tiimien työskentelyä.
 • Calendly on kätevä ajanhallinnan ja tapaamisten järkeistämissovellus, joka poistaa kaikki hankaluudet tapaamisten järjestämisestä.
 • Picktime on sähköinen aikataulutusohjelmisto ja pilvipalvelu.
 • Timma on täyden palvelun ajanvaraus- ja hallintajärjestelmä kaikille moderneille hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille.
 • Vello on suomalainen varauskalenteri, joka yhdistää ketterän ajanvarauksen ja ryhmätunti-ilmoittautumiset turvalliseen maksamiseen. Vello myös auttaa yritystäsi myös markkinoimaan palveluitasi ja sitouttamaan nykyiset asiakkaasi.

Muita suosittuja ajanvarausjärjestelmiä (arvostelu tulossa!)

 • Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan.
 • Sitely – Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa.
 • Tehden Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä.
 • Evaraus.fi – ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan.
 • Nettiaika tarjoaa yrityksesi asiakkaille mahdollisuuden varata aikojasi kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.