Creately arvostelu

Visuaalinen data on noussut tehokkaaksi työkaluksi huomion saannissa. Tällaiseen työskentelyyn sopii alustaksi Creately. Creately määrittelee itsensä maailman ensimmäiseksi työnhallinta-alustaksi, joka toimii älykkäällä visuaalisella pohjalla auttaen yhdistelemään pisteet kokonaiskuvaksi. 

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8 eur / kk
Kenelle : Markkinointia ja myyntiä tekeville
4.3/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Kaiken ollessa nykymaailmassa digitaalista, on kuluttajien huomion kiinnittäminen yhä haastavampaa. Koska saatavilla on runsaasti sisältöä, on markkinoinnin ja myynnin löydettävä uusia tapoja erottua massasta. Visuaalinen data onkin noussut tehokkaaksi työkaluksi huomion saannissa. 

Tällaiseen työskentelyyn sopii alustaksi Creately. Creately määrittelee itsensä maailman ensimmäiseksi työnhallinta-alustaksi, joka toimii älykkäällä visuaalisella pohjalla auttaen yhdistelemään pisteet kokonaiskuvaksi. Ohjelmisto on saatavilla sekä pilvipalveluna että työpöytäsovelluksena Windowsille, macOS:lle ja Linuxille.

Mikä on Creately?

Markkinointia ja myyntiä tekevät henkilöt käsittelevätkin usein suuria tietomääriä. Näiden tietojen esittäminen visuaalisesti houkuttelevalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla olisi enemmän kuin toivottavaa. Tätä varten Createlyssä on datavisualisointiin tarkoitetut työkalut.

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset pystyvät käsittelemään visuaalista tietoa nopeammin ja muistavat sen pidempään kuin tekstipohjaisen. Sisällyttämällä markkinointimateriaaleihin visuaalista dataa voi välittää viestin tehokkaasti ja sitouttaa kohdeyleisöä paremmin.

Kenelle Creately on tarkoitettu?

 • Graafikan tekijöille
 • Markkinointia ja myyntiä tekeville
 • Pk-yrityksille, freelancereille

Mihin ongelmaan Creately tuo ratkaisun?

Kuului työtehtäviin sitten infografiikan suunnittelu, vuokaavioiden tai ajatuskarttojen tekeminen, tarjoaa Creately markkinoijille riittävästi työkaluja. Lisäksi Createlyn avulla markkinoijat voivat kommunikoida reaaliajassa tiiminsä jäsenten kanssa, mikä taas tekee ideoiden pyörittelystä ja palautteiden keräämisestä helppoa.

Vaikka Creately onkin monipuolinen työkalu, vaatii sen käyttäminen harjoittelua. Createlyyn kannattaa käyttää aikaa, tutustuen eri ominaisuuksiin ja toimintoihin. Createlyssa on muun muassa erilaisia pikanäppäimiä, jotka nopeuttavat työnkulkua merkittävästi. 

Createlyn ominaisuudet

Käyttöliittymä

Creately on mullistanut eri alojen ammattilaisten tapoja lähestyä työtehtäviä. Helpon käyttöliittymänsä ja hyvien ominaisuuksiensa ansiosta Createlysta on tullut suosittu työkalu markkinoinnin tekijöille. Alusta on hyödyllinen etenkin, jos haluaa luoda visuaalisesti houkuttelevia markkinointimateriaaleja. 

Käyttökokemusten testaus

Createlyllä voi myös rakentaa esimerkiksi verkkosivustoista tai mobiilisovelluksista interaktiivisia prototyyppejä ja siten testata käyttökokemusta keräten arvokasta palautetta kehitystä varten. Versiohistorian avulla voi käydä läpi suunnitelmiin tehtyjä muutoksia sekä palata tarvittaessa aikaisempiin versioihin.

Mallikirjasto

Createlyssa on laaja määrä ominaisuuksia, joilla on mahdollista luoda visuaalisia materiaaleja mainontaa varten. Yksi sen parhaista ominaisuuksista on laaja mallikirjasto. Nämä mallit kattavat laajan valikoiman valmiita malleja, mukaan lukien sosiaalisen median grafiikat, sähköpostiuutiskirjeet ja roadmapeja. Näiden mallien avulla säästyy aikaa ja vaivaa, kun pääsee aloittamaan valmiiksi suunnitellulla asettelulla ja mukauttamalla sitä omien tarpeiden mukaan.

Creately-alustalla tehty grafiikka, joka ilmaisee myyntiprosessista syntyvää dataa.
Creately on hyödyllinen etenkin, jos haluaa luoda visuaalisesti houkuttelevia markkinointimateriaaleja. 

Createlyn hinta

Createlysta on saatavilla maksuton versio, jolla pääsee varmasti alkuun. Se sisältää rajoitetun määrän töitä ja tallennustilaa, yhden kansion sekä vain perusintegraatiot. Starter-tason hinta on 8 euroa kuussa ja sillä saa jo rajattomasti töitä, parikymmentä kansiota, 50 Gb tilaa ja paljon muuta.

Business-tasosta veloitetaan 149 dollaria sisältäen huomattavasti enemmän tilaa, kuten 5000 kohdetta per tietokanta, projektinhallinnan työkalut sekä HR-, tuote- ja IT-prosessityökalut. Näiden lisäksi on sovittavissa erillinen Enterprise-taso isommalle tiimille. 

Laskutusvaihtoehtoina on kuukausittainen tai vuosittainen, vuosilaskutuksella hinta on 40 % vähemmän. 

Kokemuksia Createlysta

Markkinoilta löytyy muitakin vastaavanlaisia alustoja. Esimerkiksi Creately ja kilpaileva Lucidchart tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia ja toimintoja. Creately tunnetaan kuitenkin intuitiivisesta käyttöliittymästään sekä mallikirjastostaan. Se onkin ihanteellinen sellaisille pk-yrityksille, jotka etsivät markkinointiin nopeaa ja helppoa ratkaisua. Lucidchart puolestaan tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia ja integrointimahdollisuuksia sopien paremmin suuremmille organisaatioille.

Canva puolestaan keskittyy enemmän sosiaalisen median grafiikan, julisteiden ja muun visuaalisen sisällön luomiseen – ei niinkään datan visualisointiin.

Createlyn käytön aloittamiseksi, tässä nopea opas:

 • Luo tili Creately-verkkosivustolla ja kirjaudu sisään.
 • Valitse markkinointitarpeisiisi sopiva malli tai tee oma pohja.
 • Mukauta mallia lisäämällä haluttua tekstiä, kuvia ja muita brändäyselementtejä.
 • Käytä Createlyn drag and drop -visualisointitoimintoa lisätäksesi muotoja, kuvakkeita ja muita elementtejä.
 • Valmiin tiedoston voi tallentaa haluaan muodossa (esim. PDF, PNG tai SVG).

Creately integroituu sujuvasti suosittujen työkalujen, kuten Google Driven, Trellon ja Jiran kanssa, jolloin on mahdollista tuoda ja viedä tietoja eri alustojen välillä. 

Createlyn arvostelu

Creately on saanut G2.com-sivuston kävijöiltä arvosanaksi 4,3 asteikolla 1-5. Kiitosta saavat muun muassa alustan helppokäyttöisyys sekä jo aiemmin mainittu drop and drag -toiminto. Kaaviomalleja voi selata Createlyn sivustolla ilman tarvetta rekisteröityä heti kättelyssä. 

Createlyssä on kuitenkin myös joitakin heikkouksia. Vaikka ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman malleja, niiden kirjasto ei ole yhtä laaja kuin joissakin muissa ohjelmistoissa. Lisäksi ilmaisen version käyttäjät saavat vesileiman viennin yhteydessä, mikä voi olla haitta joillekin käyttäjille.

Vähemmän teknisistä taustaa omaaville käyttäjille Creately saattaa siis olla alkuun hankala ja kankea käyttää. Moni on kuitenkin saanut apua Createlyn omista opasblogeista.

Plussat

 • Helppokäyttöisyys
 • Drag and drop
 • Mallikirjasto
 • Laajasti opastusta saatavilla
 • Integrointimahdollisuudet

Miinukset

 • Voi olla alkuun kankea käyttää
 • Käyttäminen vaatii harjoittelua
 • Ilmaisversio on kovin rajallinen
 • Vaatii jo hieman teknista taitoa

Yhteenveto

Creately on työnhallinta-alusta, joka hyödyntää visuaalista dataa kuluttajien huomion kiinnittämiseen nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Se tarjoaa datan visualisointityökaluja, jotka auttavat markkinoijia ja myynnin ammattilaisia esittämään suuret tietomäärät visuaalisesti houkuttelevalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla. 

Tutkimukset osoittavat, että visuaalista tietoa käsitellään nopeammin ja muistetaan pidempään kuin tekstipohjaista tietoa, joten Creately on arvokas väline viestien tehokkaaseen välittämiseen ja kohdeyleisöjen sitouttamiseen.

Creately on suunniteltu graafisille suunnittelijoille, markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille sekä pk-yrityksille ja freelancereille. Sen avulla käyttäjät voivat luoda infografiikoita, vuokaavioita ja miellekarttoja sekä helpottaa reaaliaikaista viestintää ja yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa.

Alustan käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja ominaisuudet, kuten käyttäjäkokemuksen testaaminen ja mallikirjasto, parantavat sen toimivuutta entisestään. Creately tarjoaa laajan valikoiman malleja mainosmateriaaleja varten, mikä säästää aikaa ja vaivaa tarjoamalla valmiiksi suunniteltuja asetteluja, joita voi mukauttaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Creately tarjoaa markkinoijille tehokkaan ratkaisun huomion kiinnittämiseen visuaalisen datan avulla. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, laaja mallikirjasto ja integrointimahdollisuudet tekevät Createlystä arvokkaan työkalun visuaalisesti houkuttelevien markkinointimateriaalien luomiseen. Vaikka sen ominaisuuksien täysipainoinen hyödyntäminen saattaa vaatia jonkin verran harjoittelua, Creately tarjoaa tehokkaan alustan digitaalisten markkinointistrategioiden tehostamiseen.

Tutustu lisää 

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta

Tutustu muihin markkinointiohjelmiin:

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.