KineMaster arvostelu

KineMaster on videomuokkaussovellus, jolla pystyy editoimaan videoita paikasta riippumatta. KineMaster on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista videoeditoreista, joita on markkinoilla tarjolla. Se mahdollistaa useiden videoiden käsittelyn yhtä aikaa ja on silti kevyt käytettäväksi mobiililaitteilla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 4,19 € kuukaudessa, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Sosiaalisen median käyttäjille
4/5
Android, iOS

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä KineMaster on

KineMaster on videomuokkaussovellus, jolla pystyy editoimaan videoita paikasta riippumatta. Sovellus on kevyt käyttää ja se toimii myös mobiililaitteilla ja mahdollistaa videomateriaalin kokoamisen jo kuvauspaikalla nopeasti. Sovelluksessa on monipuoliset ominaisuudet esimerkiksi musiikin, erilaisten tarrojen tai efektien liittämiseksi videoon. Se on ladattavissa niin iPhonelle Appstoresta kuin Android -laitteille Google Play kaupasta. KineMasterilla laaditut videot on helppo ladata sosiaalisen median alustoille ja kasvattavaa niillä yrityksen näkyvyyttä.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Sosiaalisen median käyttäjät yhä enemmän suosivat lyhyitä videomuotoisia postauksia, joissa voi olla asiaa, mutta myös hassutella. Erilaisia videosovelluksia on tarjolla useita, mutta niiden ominaisuudet eivät välttämättä aivan ole vastanneet yrittäjien tarpeita. KineMaster on koonnut yhteen monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia ja onnistunut pitämään myös sovelluksen kevyenä. Se on ladattavissa mobiililaitteille ja videoiden editointi onnistuu missä ja milloin vain. Videon jakaminen yrityksen somekanavissa on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Kinemaster soveltuu parhaiten

 • Sosiaalisen median vaikuttajille
 • Yrityksille, jotka julkaisevat paljon videoita
 • Asiantuntijoille henkilöbrändäyksen tueksi

Mainos:

Ominaisuudet

KineMasterin ominaisuudet tarjoavat mukavia hyötyjä. Perinteisesti äänen muokkaaminen on monissa videokäsittelyohjelmissa ollut monimutkainen prosessi. Ääniraita on pitänyt irrottaa ja muokata erikseen ja liittää se sitten muokattuna videoon. Tämän jälkeen video on pitänyt konvertoida, että se saadaan julkaisukuntoon. KineMaster on yksinkertaistanut tätä ja ääntä – ja koko videota – saa muokattua yksinkertaisemmin ja nopeammin sovelluksella. Ääntä pystytään muokkaamaan ja alkuperäisen äänen päälle pystytään puhumaan samalla sovelluksella.

Helppoa videoeditointia puhelimella

KineMasterilla on helppo editoida videoita. Leikkaa – liimaa – askartele tekniikalla voi yhdistellä helposti useita eri videoita ja sovelluksella pystytään yhdistämään jopa 9 videota yhtä aikaa. Tämä tosin riippuu käytettävissä olevasta laitteesta. Usean videon yhtäaikainen katselu nopeuttaa esimerkiksi videoprojektin eri klippien yhdistämistä ja tehostaa videonkäsittelijän työaikaa. Videoita pystytään myös nopeuttamaan tai hidastamaan ja luomaan sillä erikoisia efektejä, joilla saa kiinnitettyä katsojan huomion helposti.

KineMasterilla on helppoa editoida videoita.

Elävöitä videoita visuaalisilla elementeillä

Kinemasterilla on kattava valikoima erilaisia fontteja, tarroja ja valmiita tekstejä, joilla voi elävöittää videota. Jos näistä mikään ei vastaa omia tarpeita, niin sovellukseen voi ladata myös omia fontteja ja tarroja. Valmis video on myös helppo jakaa KineMasterista yrityksen somekanaviin. Tuettuja somekanavia ovat muun muassa Facebook Feeds & Stories, Instagram Feeds, Reels & Storien, TikTok ja YouTube. Näiden lisäksi myös monet muut somealustat tukevat KineMasterilla muokattuja videopostauksia.

Hinta

KineMaster on ilmainen ladata ja käyttää, mutta sovelluksesta on myös maksullinen versio. Jo ilmaisella versiolla pääsee hyvin testaamaan sovellusta ja Premium versiossa ominaisuuksia on runsaasti lisää. Sovelluksen Premium version voi maksaa joko kuukausittain tai vuosittain. Kuukausihinta on 4,19 euroa kuukaudessa ja vuosihinnalla saa pienen säästön, kun se on 25,19 euroa vuodessa. Maksu hoituu automaattisesti Appstoren tai Google Playn kautta ja se on peruttavissa koska tahansa.

Arvostelu

KineMaster on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista videoeditoreista, joita on markkinoilla tarjolla. Se mahdollistaa useiden videoiden käsittelyn yhtä aikaa ja on silti kevyt käytettäväksi mobiililaitteilla. Jo ilmaisversiolla saa monipuoliset ominaisuudet käyttöönsä ja jos ne eivät vielä riitä, niin sovelluksessa on helppo lunastaa lisäominaisuuksia. Myös omien materiaalien lisääminen projektiin onnistuu kätevästi. KineMasterin videomuoto on myös tuettu yleisimmissä somekanavissa ja muokatuilla videoilla voidaan houkutella myös erilaisia kohderyhmiä.

KineMasterin ilmaisversiolla pääsee hyvin alkuun ja tutustumaan sovelluksen ominaisuuksiin, mutta ilmaisversiossa tulee projektiin vesileima. monet eivät tätä halua. Ilmaisessa versiossa esitetään käyttäjälle myös mainoksia, jotka voivat olla turhauttavia ja hidastaa työskentelyä. Sovellus on hinnoittelultaan kuitenkin hyvin maltillinen ja sopii pienenkin ja vasta aloittavan yrityksen tarpeisiin, kun yrityksen markkinointibudjetti on vielä hyvin rajattu. Maksullista versiota kannattaa harkita, koska se poistaa myös mainokset ja vesileiman valmiista videosta.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja videoeditointisovelluksia puhelimeen

 • InShot tarjoaa kattavat ominaisuudet videoiden edioimiseen iOS ja Android -puhelimilla.
 • iMovie mahdollistaa huippuluokan videoeditoinnin iPhonella, iPadilla sekä Mac-tietokoneilla.
 • Adobe Premiere Rush on videoiden all-in-one-muokkaussovellus videoiden luontiin liikkeellä oltaessa. Voit kuvata, muokata ja jakaa laadukkaita videoita missä tahansa.

Tutustu näihin videoeditointisovelluksiin

Softia.fi on arvostellut seuraavat videoeditointisovellukset

 • Pinnacle on täysiverinen videoeditointiohjelma, joka mahdollistaa laajojen ja vaativien videoprojektien tehokkaan työstämisen.
 • Movie Maker Online on ilmainen, selaimessa toimiva videoeditori. Siihen nähden se tarjoaa yllättävän hyvät ominaisuudet.
 • DaVinci Resolve yksi markkinoiden monipuolisimmista videoeditointiohjelmista.
 • HitFilm Express on ilmainen videonmuokkausohjelma, joka pitää sisällään ammattimaiset työkalut videon editoimiseen.

Muita vaihtoehtoja (arvostelu tulossa)

 • Adobe Premiere Pro on johtava videoiden editointi -ja muokkausohjelmisto.
 • OpenShot -videoeditori on suunniteltu helppokäyttöiseksi, nopeasti opittavaksi ja yllättävän tehokkaaksi. Se toimii Linuxilla, Windowsilla sekä Macilla.
 • Final Cut Pro on ammattitason videonmuokkausohjelma, jota on käytetty monien suosikkielokuvien tekemiseen.
 • Corel VideoStudio Ultimate on monipuolinen ja laajat ominaisuudet sisältävä videoeditori.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Videoeditointiohjelmat – Laatua saa myös ilmaiseksi

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.