Pinnacle arvostelu

Pinnacle mahdollistaa videoeditorina sen, mistä monen muun editorin kanssa saa harmaita hiuksia eli vanhojen tallenteiden hyödyntämisen uusissa projekteissa. Sen lisäksi se toimii täysiverisenä videoeditorina värien ja äänenmuokkauksineen ja mahdollistaa laajojen ja vaativienkin projektien tehokkaan työstämisen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 59,95 $
Kenelle : Editoijille, jotka haluavat tehostaa työtään
4/5
Windows

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Pinnacle on

Pinnacle on monitasoinen videoeditori, jolla monista muista videoeditoreista poiketen voi projektien materiaalina hyödyntää myös jo vanhentuneita tallennusformaatteja, kuten esimerkiksi VHS- tai Hi8 -tallenteita. Ohjelmistolla on myös mahdollista koostaa yhtenäistä tuotantoa useammalla kameralla yhtä aikaa, joka tekee siitä varsinaisen tehotyökalun esimerkiksi urheilukilpailujen ja tapahtumien suorissa lähetyksissä. Pinnaclella on mahdollista myös nauhoittaa näyttöä ja tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi organisaatiomuutosten yhteydessä henkilöstön kouluttamisessa.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Videoeditoinnissa materiaali on täytynyt olla valmiina digitaalisessa muodossa ja vanhojen tallenteiden muuttaminen digitaaliseen muotoon on ollut oma prosessinsa, joka on vienyt niin aikaa kuin rahaakin. Pinnacle ratkaisee ja tehostaa vanhojen tallenteiden käyttöä videoprojekteissa tukemalla myös näitä tallenteita. Erilaisten koulutusvideoiden tekeminen on vaatinut myös näytön nauhoittamiseen oman sovelluksensa, mutta Pinnaclessa erillistä sovellusta ei tätäkään varten tarvita. Pinnaclella kaikki videomateriaali saadaan digitaaliseen ja muokattavaan muotoon yhdellä ohjelmistolla.

Mainos:

Ominaisuudet

Vanhoilla tallennemuodoilla on paljon yhä hyödyllistä materiaalia ja niiden hyödyntäminen on ollut työläs prosessi ja vaatinut niiden muokkaamista digitaaliseen muotoon. Pinnacle tehostaa tätä prosessia merkittävästi, kun materiaalia voidaan muokata digitaaliseen muotoon yksinkertaisesti ja nopeasti. Lisäksi monipuolisissa ominaisuuksissa löytyy myös äänenmuokkausta, joka niin ikään on ollut vanhoissa tallenteissa vaatimattomampi kuin mihin nykytekniikka antaa mahdollisuuksia. Pinnaclella voidaan muokata myös ääniraitoja samalla, kun koostetaan videota kokonaisuudessaan.

Olipa videoprojektissa käytettävissä oleva materiaali vanhempaa tuotantoa tai uudempaa, niin materiaalien värimaailmat voivat poiketa merkittävästi toisistaan kirkkaudellaan ja sävyllään. Pinnacle tarjoaa mahdollisuuden muokata videoprojektin kuvanauhojen värejä yhteneväksi, jolloin saadaan korkeatasoinen teos vaikka lähtökohdat olisivatkin vaatimattomammat. Etenkin vanhoissa tallennemuodoissa helposti näkyy heilauhduksia ja vääristymiä, joita valmiiseen teokseen ei haluta. Videon vakautta ja liikkeen heilahduksia voidaan korjata helposti Pinnaclella, jolloin saadaan korkeatasoinen teos aikaan.

Pinnaclen avulla materiaalia voidaan muokata digitaaliseen muotoon yksinkertaisesti ja nopeasti.
Pinnaclen avulla materiaalia voidaan muokata digitaaliseen muotoon yksinkertaisesti ja nopeasti.

Monipuolisissa ominaisuuksia myös näytön nauhoittaminen ja useamman kameran käyttäminen videotuotannossa yhtä aikaa tekee ohjelmistosta aivan omaa luokkaansa. näyttöä nauhoittamalla voidaan esimerkiksi tuottaa henkilöstön tarpeisiin havainnollisia opetusvideoita tai tallentaa erityistä materiaalia oman tietokoneen näytöltä. Näyttöä nauhoittaessa pystyy myös nauhoittamaan puhe samalla kertaa eikä erillisiä ääninauhoja tarvitse erikseen nauhoittaa. Useamman kameran tuesta on myös hyötyä, kun halutaan näyttää samaa tilannetta useammasta kuin yhdestä kulmasta.

Hinta

Pinnaclesta ei ole tarjolla ilmaista kokeilujaksoa, mutta ohjelmiston kehittäjällä on vaihtuvia tarjouskampanjoita tuotteistaan. Ohjelmisto on koottu 3 erilaiseksi paketiksi, joista voi valita tarpeitaan vastaavan. Peruspaketti sisältää videoeditoinnin ja on normaalihintaisena 59,95 dollaria ja paketti kaikilla mahdollisilla ominaisuuksilla on 99,95 dollaria. Maksu on kertaluontoinen lisenssimaksu ja siihen sisältyy 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Ohjelmiston voi helposti ostaa netistä ja ladata sen suoraan omalle koneelleen.

Arvostelu

Pinnacle mahdollistaa videoeditorina sen, mistä monen muun editorin kanssa saa harmaita hiuksia eli vanhojen tallenteiden hyödyntämisen uusissa projekteissa. Sen lisäksi se toimii täysiverisenä videoeditorina värien ja äänenmuokkauksineen ja mahdollistaa laajojen ja vaativienkin projektien tehokkaan työstämisen. Lisäksi jopa 6 kameran tuki tuo monipuolisia kuvakulmia ja niillä voidaan hyödyntää erilaisissa tapahtumissa tai koostaa materiaalia useammasta kuvakulmasta samanaikaisesti. Näillä ominaisuuksillaan Pinnacle nousee aivan omaan luokkaansa videoeditorina.

Vaikka Pinnacle kuulostaa jo täydelliseltä ohjelmistolta jokaisen videotuottajan tarpeisiin nähden, niin kehitettävääkin vielä löytyy. Ohjelmisto vaatii toimiakseen Windows- tai iOS -käyttöjärjestelmällä toimivat laitteet ja Linux -käyttäjät jäävät ohjelmiston monipuolisuudesta paitsi, elleivät käytä sitä erillisen ohjelmiston sisällä. Lisäksi edullisin paketti kattaa vain videoeditoinnin, joskin laajin paketti ei ole liian kallis investointi pienellekään yrittäjälle. 30 päivän rahat takaisin takuu tuo myös mielenrauhaa testata ohjelmistoa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja videoeditointiohjelmia (arvostelu tulossa)

 • Adobe Premiere Pro on johtava videoiden editointi -ja muokkausohjelmisto.
 • OpenShot -videoeditori on suunniteltu helppokäyttöiseksi, nopeasti opittavaksi ja yllättävän tehokkaaksi. Se toimii Linuxilla, Windowsilla sekä Macilla.
 • Final Cut Pro on ammattitason videonmuokkausohjelma, jota on käytetty monien suosikkielokuvien tekemiseen.
 • Corel VideoStudio Ultimate on monipuolinen ja laajat ominaisuudet sisältävä videoeditori.

Tutustu myös näihin videoeditointiohjelmiin

Softia.fi on arvostellut seuraavat videoeditointisovellukset

 • Pinnacle on täysiverinen videoeditointiohjelma, joka mahdollistaa laajojen ja vaativien videoprojektien tehokkaan työstämisen.
 • Movie Maker Online on ilmainen, selaimessa toimiva videoeditori. Siihen nähden se tarjoaa yllättävän hyvät ominaisuudet.
 • DaVinci Resolve yksi markkinoiden monipuolisimmista videoeditointiohjelmista.
 • HitFilm Express on ilmainen videonmuokkausohjelma, joka pitää sisällään ammattimaiset työkalut videon editoimiseen.

Suosittuja videoeditointisovelluksia puhelimeen

 • InShot tarjoaa kattavat ominaisuudet videoiden edioimiseen iOS ja Android -puhelimilla.
 • iMovie mahdollistaa huippuluokan videoeditoinnin iPhonella, iPadilla sekä Mac-tietokoneilla.
 • Adobe Premiere Rush on videoiden all-in-one-muokkaussovellus videoiden luontiin liikkeellä oltaessa. Voit kuvata, muokata ja jakaa laadukkaita videoita missä tahansa.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Videoeditointiohjelmat – Laatua saa myös ilmaiseksi

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

2 vastausta

 1. Kokeilin kerran Pinnaclen videoeditointiohjelmaa, mutta se ei soveltunut diginauhojen käsittelyyn. Minulla oli aikaisemmin videokamera, joka tallensi videon diginauhalle. Ongelma oli siinä, että kun leikkasin otoksen, kahden uuden leikkeen välille tuli ruskea ruutu, jota ei voinut poistaa. Silloin ei löytynyt ratkaisua ongelmaan, joten kysyn toimiiko uudempi versio paremmin nauhalla olevan videon kanssa? Nykyinen video-ohjelma selviää tästä ongelmasta.

 2. Itse olen editoinut vanhoja digi-nauhoja ja myös leikannut ja koskaan ei ole tullut tuollaista “ruskea ruutu” mihinkään kohtaan. Ongelmia tosin on ollut kun Pinnaclen ohjelma joskus ei vastaa tai putoaa päältä.
  Muuten käyttökelpoinen ohjelmisto. Omistan myös Adobelta video-editointi ohjelman jonka olen kokenut
  turhan vaikeaksi ja sentähden en käytä sitä ollenkaan. Corelia en ole kokeillut mutta omistan valokuvan muokkaus ohjelmia samaiselta merkiltä. Hyvä pari videoiden tekoon on: Pinnacle ja Nero. Niillä saa jo paljon aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.