Movie Maker Online arvostelu

Movie Maker Online on monelle tuttu videoeditori, jossa on paljon näppäriä ominaisuuksia, joita voi kaivata videotuotannossa. Movie Maker Online on ilmaiseksi videoeditoriksi varsin monipolinen sovellus, joka sopii hyvin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa esitettävien videoiden tuottamiseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : ilmainen
Kenelle : Aloitteleville videotuottajille
3.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Movie Maker Online on

Movie Maker Online on monelle tuttu videoeditori, koska se ei vaadi ohjelmiston asentamista koneelle. Nettipohjaisena editorina se on käytettävissä missä ja milloin vain. Sovelluksessa on myös mahdollisuus hyödyntää tekijänoikeuksista vapaata musiikkia ja kuvia yksinkertaisesti lataamalla ne suoraan työn alla olevaan projektiin. Myös oman materiaalin lataaminen projektiin on mahdollista. Se on myös yksi suosituimmista ja monipuolisimmista ilmaisista videoeditoreista, joita alalla on tarjolla.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Moni aloittava videotuottaja tuskastelee monipuolisten ohjelmistojen lisenssien hinnoittelun kanssa. Kun ura videotuottajana on vasta alkumetreillä, niin suuret investoinnit panostetaan mieluummin laitteistoon kuin ohjelmistojen lisensseihin. Ilmaiset ohjelmistot taas eivät aina vastaa tarpeita ja joudutaan käyttämään monia eri ohjelmistoja, että teos saadaan tuotettua loppuun. Tämä on paitsi hidasta, niin usein samalla myös videon laatu voi päästä kärsimään. Movie Maker Online onkin ollut monen aloittavan videotuottajan pelastus alkumetreillä.

Mainos:

Ominaisuudet

Movie Maker Onlinessa on paljon näppäriä ominaisuuksia, joita voi kaivata videotuotannossa. Kuvanauhoja voidaan muokata monipuolisesti ja kohdetta voidaan kääntää, sumentaa ja värejä pystytään muokkaamaan. Sovelluksessa on laaja valikoima valmiita taustoja ja teemoja, joita voi hyödyntää projektissa. Vaihtoehtoisesti voi hyödyntää myös kokonaan omaa materiaalia. Kaikessa videotuotannossa vain mielikuvitus ja luovuus on rajana ja Movie Maker Online mahdollistaa ideoiden toteuttamisen helposti ja tehokkaasti.

Movie Maker Onlinessa on hyvin kattava valikoima tekijänoikeuksista vapaaseen materiaaliin. Olipa kyseessä sitten kuva, musiikki tai ääniefekti, niin ilmaisia kirjastoja kannattaa hyödyntää. Jos tekijänoikeuksista vapaasta kirjastosta ei omaan projektiin sopivaa materiaalia löydy, niin aina voi myös ladata omaa materiaalia työstettäväksi. Varsinaista omaa ääniraitaa ei sovelluksella pysty tuottamaan, esimerkiksi puhetta ei pysty nauhoittamaan ja tätä varten voi tarvita jotain toista sovellusta, esimerkiksi Audacityä.

Elokuvan muokkaaminen käy näppärästi suoraan verkossa.
Elokuvan muokkaaminen käy näppärästi suoraan verkossa.

Ominaisuuksiin lukeutuu myös sovelluksen helppokäyttöisyys. Mitään reksiteröitymistä ei sovelluksen käyttöön vaadita. Projektiin ei liitetä mitään vesileimaa nettiosoitteineen ja sovelluksen käyttö on myös ilmaista. Movie Maker Online toimii nimensä mukaisesti selaimessa ja mitään asennuksia omalle tietokoneelle tai puhelimeen ei tarvita ja silti monipuolinen videoeditori kulkee mukana matkassa. Materiaalia voi lisätä monista eri laitteista ja lähetistä ja niiden editoiminen tapahtuu “leikkaa – liimaa – askartele” -periaatteella.

Hinta

Movie Maker Online on todella kattava ilmaisohjelma. Sovelluksen käyttö on kokonaan ilmaista ja se ei missään vaiheessa kysy maksutietoja. Maksullista versiota ei ole olemassa vaikka jotkut käyttäjät ovat sitä toivoneetkin. Toistaiseksi ainakin sovellus on ja pysyy ilmaisena ja sen ominaisuuksia pyritään parantamaan jatkuvasti. Aloittavalle videotuottajalle juuri ilmainen videoeditori voi mahdollistaa uran luomisen ja siksi Movie Maker Online onkin monelle tuottajalle tuttu.

Arvostelu

Movie Maker Online on ilmaiseksi videoeditoriksi varsin monipolinen sovellus, joka sopii hyvin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa esitettävien videoiden tuottamiseen. Somessa postattavat videot täytyy usein saada muokattua nopeasti missä ja milloin vain, ja tässä Movie Maker on aivan omaa luokkaansa. Editoija voi myös itse valita tallennusformaatin julkaisualustan mukaan. Laajemmissa ja vaativissa projekteissa se voi osoittautua työlääksi käyttää, mutta pienemmissä se on osoittanut olevansa varsin näppärä sovellus.

Vaikka Movie Maker Online onkin monipuolinen sovellus videoiden editoimiseen, niin kokeneempi editoija voi kaivata lisää ominaisuuksia. Lisäominaisuuksia ei ole saatavilla edes maksullisen version muodossa. Lisäominaisuuksien puuttuminen voi vaatia muiden sovellusten käyttöä esimerkiksi äänen muokkaamisessa ja se hidastaa hieman videoprojektin aikataulutusta. Tämä kannattaa huomioida jo projektin suunnitteluvaiheessa ja etsiä projektiin sopivat ohjelmistot ajoissa. Movie Maker Online on pienistä puutteista huolimatta varsin pätevä videoeditori aloittavan editoijan tarpeisiin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja videoeditointiohjelmia (arvostelu tulossa)

 • Adobe Premiere Pro on johtava videoiden editointi -ja muokkausohjelmisto.
 • OpenShot -videoeditori on suunniteltu helppokäyttöiseksi, nopeasti opittavaksi ja yllättävän tehokkaaksi. Se toimii Linuxilla, Windowsilla sekä Macilla.
 • Final Cut Pro on ammattitason videonmuokkausohjelma, jota on käytetty monien suosikkielokuvien tekemiseen.
 • Corel VideoStudio Ultimate on monipuolinen ja laajat ominaisuudet sisältävä videoeditori.

Tutustu myös näihin videoeditointiohjelmiin

Softia.fi on arvostellut seuraavat videoeditointisovellukset

 • Pinnacle on täysiverinen videoeditointiohjelma, joka mahdollistaa laajojen ja vaativien videoprojektien tehokkaan työstämisen.
 • Movie Maker Online on ilmainen, selaimessa toimiva videoeditori. Siihen nähden se tarjoaa yllättävän hyvät ominaisuudet.
 • DaVinci Resolve yksi markkinoiden monipuolisimmista videoeditointiohjelmista.
 • HitFilm Express on englantilaisen FXhomen kehittämä videoeditointityökalu, joka on ilmaiseksi ohjelmistoksi varsin laadukas ja monipuolinen.

Suosittuja videoeditointisovelluksia puhelimeen

 • InShot tarjoaa kattavat ominaisuudet videoiden edioimiseen iOS ja Android -puhelimilla.
 • iMovie mahdollistaa huippuluokan videoeditoinnin iPhonella, iPadilla sekä Mac-tietokoneilla.
 • Adobe Premiere Rush on videoiden all-in-one-muokkaussovellus videoiden luontiin liikkeellä oltaessa. Voit kuvata, muokata ja jakaa laadukkaita videoita missä tahansa.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Videoeditointiohjelmat – Laatua saa myös ilmaiseksi

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.