Zervant arvostelu

Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin. Zervantin avulla laskut voi luoda ja lähettää vain hetkessä. Laskun luominen onnistuu jopa 60 sekunnissa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8 €/kk, ilmaiversio saatavilla
Kenelle : PIenyrittäjille, freelancereille ja aloitteleville yrityksille
4.7/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Zervant on

Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin. Zervantin avulla laskut voi luoda ja lähettää vain hetkessä. Peruslaskutuksen lisäksi Zervant tarjoaa verkkolaskutuksen sekä mobiilisovelluksen, jonka avulla laskutusta voi hoitaa missä ja milloin vain. Zervantia pääsee käyttämään luomalla ilmaisen tilin. Laskutusohjelman ilmaista versiota voi käyttää vapaasti ilman aikarajaa ja sillä voi lähettää rajattomasti sähköpostilaskuja. Yrityksen tarpeiden kasvaessa Zervantin maksullisista premium-palveluista löytää kaiken tarpeellisen laskutukseen.

Kenelle?

  • Pienyrittäjille
  • Freelancereille
  • Liiketoimintaa aloitteleville yrityksille
  • Kasvaville yrityksille
  • Helppoa ja yksinkertaista laskutusratkaisua etsiville

Ominaisuudet

Zervantilla laskun luominen onnistuu jopa 60 sekunnissa. Zervantin ilmaisella laskutusohjelmalla onnistuvat myyntilaskut, hyvityslaskut, tarjoukset ja hinta-arviot. Laskuja voi tehdä ALV:llä tai ilman, ja laskuista on mahdollista saada kuitit. Laskuja voi lähettää rajattoman määrän sähköpostilla, ja laskun voi halutessaan ladata PDF-tiedostona. Laskujen tekeminen helpottuu, kun tallentaa tiedot asiakkaista, tuotteista ja palveluista asiakas- ja tuoterekistereihin. Sieltä tiedot on helppo lisätä suoraan laskuun.

Zervant-laskutusohjelma on  ilmainen laskutusohjelma.
Zervanta tarjoaa helppokäyttöisen, mutta monipuolisen laskutusohjelman edulliseen hintaan.

Zervantin avulla myös laskujen seuraaminen käy vaivatta. Myöhässä olevista laskuista tulee ilmoitus suoraan tilin etusivulle. Laskut voi merkitä maksetuiksi ja siten pysyä niistä ajan tasalla. Zervantin raporttien avulla pysyy hyvin kärryillä siitä, miten yrityksellä menee. Myyntiraportissa on mahdollista eritellä tuotteet ja asiakkaat, jolloin näkee helposti mikä tuottaa eniten tuloja. Kirjanpitäjälle raportointikin onnistuu Zervantin avulla. Laskutustiedot voi ladata ja lähettää kirjanpitäjälle Excel- tai PDF-tiedostoina.

Zervantin maksulliset premium-palvelut vastaavat yritysten laskutuksen tarpeisiin laajemmin. Sähköpostilaskun sijaan laskut on mahdollista lähettää myös paperisina. Zervant hoitaa tulostuksen, kirjekuoret ja postimaksut. Laskun toimitustavaksi voi valita helposti myös verkkolaskun. Zervant hoitaa myös myöhässä olevien maksujen muistutukset. Maksumuistutukset voidaan automatisoida lähtemään ennen eräpäivää, eräpäivänä tai eräpäivän jälkeen. Zervantilla pystyy myös valitsemaan, mistä laskuista muistutukset lähetetään. Alkuperäisen laskun mukana lähtevää sähköpostiviestiä voi myös vapaasti muokata.

Zervantin tuntikirjauksen avulla tehdyt työtunnit tulee laskutettua oikein. Asiakaskohtaiset työtunnit voi kirjata tuntilistalle, josta ne on helppo siirtää suoraan laskulle napin painalluksella. Zervantista laskutetut ja laskuttamattomat työtunnit näkee helposti yhdellä silmäyksellä. Zervantin avulla asiakkaalle on mahdollista tarjota myös ennakkomaksua tai osamaksua. Osamaksuvaihtoehdolla asiakkaalle voidaan luoda joustava maksuaikataulu, jolloin voidaan varmistaa tasainen tulovirta myös yritykselle, eikä isoa maksua tarvitse odottaa pitkälle tulevaisuuteen.

Hinta

Zervantin ilmaisversiolla voi lähettää rajattoman määrän sähköpostilaskuja viidelle asiakkaalle. Ilmaisversion käytölle ei ole aikarajaa. Maksulliset Zervantin paketit sisältävät tietyn määrän verkkolaskuja tai postitettavia laskuja. Startti-paketissa laskutettavia asiakkaita voi olla 30. Pro- ja Kasvu-paketeissa asiakkaiden määrää ei ole rajoitettu. Paketit sisältävät erilaisia palveluita maksumuistutuksista aina tuntikirjauksiin. Startti-paketti maksaa 8 euroa, Pro-paketti 15 euroa ja Kasvu-paketti 36 euroa kuukaudessa. Premium-palveluita voi kokeilla 14 päivää ilmaiseksi.

Mainos:

Zervant kokemuksia

Zervant on saanut kiitosta siitä, kuinka helppoa ja nopeaa on luoda lasku uudelle asiakkaalle. Nollasta lähteminen ja laskun valmiiksi saaminen kestää vain minuutteja. Kritiikkiä Zervant on saanut siitä, että erään muutoksen myötä kerralla laskutettavien asiakkaiden maksimimäärää on muutettu. Tämän vuoksi käyttäjät ovat joutuneet poistamaan vanhoja asiakkaitaan, mikä on vienyt aikaa.

Arvostelu

Zervant on suomalainen yritys, jonka lähtökohtana on alusta asti ollut tehdä yritysten laskutuksesta helppoa. Zervantin avulla kaikki yrityksen laskutukseen liittyvät asiat hoituvatkin näppärästi yhden ohjelman kautta. Aloittelevatkin yrittäjät, joilla laskutettavaa ei vielä ole paljon, hyötyvät Zervantin palveluista. Zervantia voi nimittäin käyttää myös ilmaiseksi. Yrityksen kasvaessa ja uusien tarpeiden ilmentyessä, Zervantin voi päivittää tilaamalla yritykselle parhaiten sopivan premium-tason paketin kattavilla lisäpalveluilla.

Zervant tarjoaa myös täysin ilmaisia laskulomakkeita ja laskupohjia. Ne toimivat selaimessa ja ovat vapaasti kaikkien ladattavissa ilman kirjautumista. Zervantilla on nettisivuillaan myös ilmaiset laskurit katetta, viitenumeroa ja arvonlisäveroa varten. Zervantin laskutusohjeman avulla hoituvat niin verkkolaskut kuin maksumuistutuksetkin. Zervantista saatavat raportit auttavat pysymään kartalla yrityksen tilanteesta, ja ne toimivat myös kirjanpidon apuna. Hyödylliset asiakas- ja tuoterekisterit tekevät laskujen tekemisestä helppoa ja vaivatonta.

Tutustu sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihin

  • Finadeckilla yritys sekä konsernit voivat automatisoida taloutta
  • Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa
  • Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja
  • Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön

Lue lisää aiheesta

Tutustu muihin taloushallinnon sisältöihimme.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3.6 / 5. Arvioiden määrä: 9

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.