Isolta Arkhimedes arvostelu

Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön. Se sopii erinomaisesti myös satunnaisesti laskuttaville, sillä pienillä laskumäärillä sitä voi käyttää täysin ilmaiseksi. Yrityksen kasvaessa ja tarpeen vaatiessa on mahdollista laajentaa ohjelman maksullisiin versioihin, ja poimia mukaan hyödyllisiä lisäpalveluita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10,90 €/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Yrittäjille ja satunnaisesti laskuttaville
4.7/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Isolta Akrhimedes on

Isolta Arkhimedes on tehokas laskutusohjelma yritysten käyttöön. Sen avulla ammattimaisten laskujen luominen käy helposti ja nopeasti. Verkkolaskutusta voi käyttää heti ilman operaattorin kanssa tehtävää erillistä sopimusta.

Myyntilaskujen lisäksi Isolta Arkhimedeksen avulla hoituu myös moni muu asia. Sillä voi esimerkiksi ylläpitää asiakkaiden tietoja sekä tuoterekisteriä, seurata suorituksia ja hoitaa myyntireskontraa sekä palkanmaksua. Myynneistä voi luoda kirjanpitäjälle raportteja, ja erääntyneet laskut voi siirtää suoraan perintään.

Kenelle?

  • Kaikille yrittäjille
  • Satunnaisesti laskuttaville
  • Pienille ja isoille laskumäärille

Ominaisuudet

Isolta Arkhimedeksen avulla laskujen lähettäminen onnistuu joko sähköisesti tai paperisena. Laskujen tekeminen helpottuu asiakasrekisteriin sekä tuoterekisteriin tallennettujen tietojen avulla. Asiakasrekisteristä voi seurata asiakkaalle tehtyä myyntiä ja tietoa hyödyntämällä ylläpitää asiakkuussuhdetta. Isoltan avulla voi myös pitää kirjaa maksetuista laskuista sekä lähettää muistutuksia erääntyneistä saatavista. Isolta Arkhimedeksen kautta sähköinen laskutus onnistuu vaivattomasti. Erillistä sopimusta verkkolaskutusoperaattorin kanssa ei tarvita, sillä jokaisella käyttäjällä on valmius sähköiseen laskuttamiseen.

Isoltalla voi lähettää laskuja sähköisesti tai paperisena.
Isoltalla voi lähettää laskuja sähköisesti tai paperisena.

Sähköisen laskun voi lähettää joko verkkolaskuna, sähköposti- tai tulostuspalveluna. Verkkolaskut lähetetään Isoltan yhteistyökumppanin Apixin toimesta asiakkaan verkkolaskuoperaattorille, joka toimittaa laskun perille. Tulostuspalvelun kautta lähetetty lasku tulostetaan, kuoritetaan ja postitetaan Apixin yhteistyökumppanin toimesta, ja Posti kuljettaa laskun perille noin neljän arkipäivän kuluessa. Sähköpostilaskussa asiakas saa sähköpostissa linkin sivuun, josta laskun näkee. Lasku on sen jälkeen mahdollista tulostaa tai ladata PDF-tiedostona.

Yrityksen kirjanpidon hoitaminen helpottuu Isolta Arkhimedeksen raporteilla. Ohjelma tarjoaa kuukausittain selkeät raportit laskutetuista ja maksetuista laskuista sekä myyntisaatavista. Raporteista voi myös seurata, mitkä laskut ovat erääntymässä. Laskuttaminen on Isolta Arkhimedeksen ydintoiminto, mutta koska siihen liittyy paljon muutakin, tarjoaa Isolta Arkhimedes myös lisäpalveluita. Isolta Arkhimedes on yhdistetty Bisnoden yritystietojärjestelmään, jonka kautta voi tarkistaa, onko yritysasiakkaalla maksuhäiriömerkintöjä. Näin asiakkaan maksukyvystä varmistutaan jo ennen sopimuksen tekemistä.

Myös palkanmaksu onnistuu Isolta Arkhimedeksella. Järjestelmään pitää vain syöttää tarvittavat tiedot, ja ohjelma laskee automaattisesti maksettavan palkan sekä hoitaa eri maksut ja viranomaisilmoitukset. Isoltan perintäpalvelu ulkoistaa yksittäisten laskujen muistuttamisen ja perinnän perintätoimistolle. Isolta Maksuvalvonta -palvelu hoitaa laskuihin kohdistuvien maksujen valvonnan. Kassaturva on laskurahoituspalvelu, jonka avulla rahat tulevat tilille heti laskun lähettämisen jälkeen. Näin on mahdollista ennakoida kassavirtaa paremmin, ja tarjota pidempi maksuaika yritysasiakkaille.

Hinta

Pienillä laskumäärillä Isolta Arkhimedesta voi käyttää ilmaiseksi. Kuluttomaan Starter-pakettiin kuuluu kymmenen PDF- tai sähköpostilaskua vuodessa. Pro- ja Premium-paketeissa laskuja voi lähettää rajattoman määrän. Jokaiseen tasoon kuuluu kattavat peruspalvelut, kuten esimerkiksi laskutus, myynnin raportointi ja tilausvahvistukset. Verkkolaskujen lähettäminen onnistuu kappalehintaan. Myös muita lisäpalveluita on mahdollista hankkia. Laskutusjaksosta riippuen Pro-paketti maksaa alkaen 10,90 euroa kuukaudessa ja Premium-paketti maksaa alkaen 19,90 euroa kuukaudessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Isolta Arkhimedes kokemuksia

Isoltaa on kehuttu todella toimivaksi, yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Laskujen luominen Isoltalla on koettu helpoksi ja nopeaksi. Esiin on tuotu myös se, että työkalu kehittyy jatkuvasti. Myös Isoltan asiakaspalvelu on saanut kiitosta.

Mainos:

Arvostelu ja yhteenveto

Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön. Se sopii erinomaisesti myös satunnaisesti laskuttaville, sillä pienillä laskumäärillä sitä voi käyttää täysin ilmaiseksi. Yrityksen kasvaessa ja tarpeen vaatiessa on mahdollista laajentaa ohjelman maksullisiin versioihin, ja poimia mukaan hyödyllisiä lisäpalveluita. Huhtikuussa 2020 voimaan astuneen verkkolaskulain myötä asiakkailla on oikeus vaatia laskut verkkolaskuna. Isolta Arkhimedeksen avulla verkkolaskujen lähettäminen on helppoa, ilman erillisiä sopimuksia operaattoreiden kanssa.

Laskujen tekeminen käy helposti valmiiden selkeiden laskupohjien avulla. Asiakasrekisteristä ja tuoterekisteristä on vaivatonta poimia tiedot laskupohjalle. Selkeät kuukausittaiset raportit ovat esimerkiksi kirjanpidon apuna. Isolta Arkhimedeksen kautta voi myös hoitaa palkanmaksun. Järjestelmä laskee maksettavan palkan ja hoitaa automaattisesti sivukulujen tilittämisen ja lakisääteiset viranomaisilmoitukset. Isoltan maksuton ja avulias asiakastuki auttaa ongelmatilanteissa, tai jos muuten vain tulee jotain kysyttävää. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta.

Tutustu sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihin

  • Finadeckilla yritys sekä konsernit voivat automatisoida taloutta
  • Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa
  • Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja
  • Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin

Lue lisää aiheesta

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4.5 / 5. Arvioiden määrä: 2

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.