Procountor

Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa. Se on käytössä sekä tilitoimistoilla että eri aloilla toimivilla yrittäjilläkin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 19,00 € kuukaudessa
Kenelle : PK-yritysten taloushallinto
/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa. Se on käytössä sekä tilitoimistoilla että eri aloilla toimivilla yrittäjilläkin. Procounterista puhuttaessa puhutaan sähköisestä ja monipuolisesta taloushallinnon järjestelmästä. Ohjelmiston kehityksestä vastaa Finago, joka kuuluu Accountor Groupiin. Järjestelmä on suomalainen ja Suomessa kehitetty.

Accountor tarjoaa itsekin erilaisia taloushallinnon palveluita monilla eri aloilla toimiville yrityksille. Konserni työllistää reilut 2000 työntekijää, ja asiakkaitakin on noin 30 000 yhteensä seitsemässä maassa.

Kenelle Procountor sopii?

Yrittäjä, joka tarvitsee ratkaisun hallitakseen yrityksensä tuloja ja kuluja, hyötyy varmasti Procountorin ominaisuuksista. Tämä laskutusohjelma mahdollistaa lisäksi niin verkkopankin kuin kuittisovelluksenkin käytön.

Liiketoimintansa kehittymisestä kiinnostuneet tarvitsevat sujuvaa yhteistyötä myös kirjanpitäjänsä kanssa. Siihenkin Procountor soveltuu, sillä ohjelma tekee mahdolliseksi yrityksen järjestelmällisen ja päivittäisen taloushallinnon.

Procountor sopii toiminimellä toimiville ja osakeyhtiöille. Parhaat hyödyt ohjelmasta saa, mikäli liikevaihto on vuositasolla alle 500 000 €. Arvonlisävero yrityksellesi voidaan laskea suoritettujen maksujen perusteella. Kirjanpitäjäsi saattaa tätä tarkoittaessaan puhua maksuperusteisesta kirjanpidosta.

Mikäli toiveissasi siis on mahdollisimman yksinkertainen kirjanpito ja edullinen ohjelmisto, Procountor on sinulle sopiva vaihtoehto.

Procountorin ominaisuudet

Procountor tarjoaa kasvua tukevia taloushallinnon ohjelmistoja eri kokoisille yrityksille.

Procountor Taloushallinto on ohjelmistona varsin helppokäyttöinen ja lisäksi fiksu. Se taipuu niin laskutukseen, kirjanpitoon kuin palkanmaksuunkin. Ohjelmistoa voi käyttää paikasta ja ajasta riippumatta missä ja milloin vain. Procountor Taloushallinnolla voit pitää kuitit ja tositteet hienosti ajantasalla. Luonnollisesti kaikki hoituu täysin tietoturvallisesti.

Procountor Solo

Procountor Solo on paremmin yksinyrittäjälle sopiva ja siihen tarkoitukseen suunniteltu ohjelmisto. Se on niin helppokäyttöinen, että varmasti jokainen yrittäjä osaa sitä käyttää. Bonuksena on iloinen kirjanpitäjä.

Yhdestä paikasta voit lähettää kuitit ja lähettää myyntilaskut. Ostolaskujen maksaminenkin käy vaivattomasti aina yhdestä paikasta. Parasta kaikessa lienee kuitenkin se, että homma toimii mistä vain. Solo kulkee mukana toimien suoraan mobiilisti kaikilla eri päätelaitteilla.

Hinta

Procountorin hinnat ovat markkinoilla vertailukelpoisia, joskaan eivät aivan halvimmasta päästä. Aina löytyy kuitenkin myös kalliimpia vaihtoehtoja.

Kaikkiin Procountor Taloushallinnon versioihin sisältyy aina rajaton määrä käyttäjiä. Voit tehdä ohjelmalla matka- ja kululaskut ja käyttää palkanlaskentaohjelmaa. Kaikkiin versioihin kuuluu myös kirjanpito ja raportointi. Mahdollisiin kysymyksiin ollaan asiakaspalvelussa valmiina, ja voitkin soittaa ilmaiseksi neuvoja saadaksesi. Toki käyttäjän pakettiin kuuluu aina myös ohjekirja ja ohjevideot.

Procountor Kevyt

Procountor Kevyt -paketti maksaa 19,00€/kuukausi. Tämä kyseinen paketti sisältää kuitenkin vain 10 tositetta kuukaudessa. Tositteiksi lasketaan myynti- ja ostolaskut, sekä matka- ja kululaskut. Muita tositteiksi luettavia ovat mm. palkkalaskelmat sekä myynti- ja ostotilaukset. Kirjanpito tuottaa myös muistiotositteita, alv-laskelmia, viranomaisilmoituksia jne. Hinta nousee helposti, kun lisätosite maksaa 1,82€/kpl.

Käytännössä Procountor Kevyt -pakettia voi suositella pienille yhtiöille, joilla myös tositemäärä on pieni. Suurempiin paketteihin tositteita sisältyy enemmän, hinnan ollessa silti aika korkea.

Procountor Plus

Procountor Plus -paketin hinta on 249,00€ kuukaudessa ja se sisältää 200 tositetta. Käytännön työssä tämä määrä ei oikein tahdo riittää. Mikäli vaikka myyntilaskuja on 70 ja ostolaskuja 80, niin muut tapahtumat tuottavat lisätositteita jatkuvasti.

On hyvä huomioida, että kirjanpitäjän toimilla on vaikutuksensa ohjelmiston hintaan. Muistiotositteet, jotka liittyvät täsmäytyksiin tai oikaisuihin, maksavat erikseen. Kirjanpitoon voi liittyä myös muita kirjauksia, jotka nostavat hintaa.

Muut maksut

Kirjanpidon luonteeseen kuuluvat tositteet ja niiden korkea lukumäärä tekee siitä ymmärrettävästi selvempää. Kirjanpitoa eivät parhaiten palvele pienet tositemäärät. Procountorin hinnastossa positiivista on se, että käyttäjiä voi olla haluttu määrä ilman lisämaksuja. Näin esimerkiksi jokainen myyjä voi käyttää omia tunnuksiaan, joilla pääsee tekemään vaikka matkalaskun ja kätevästi suoraan ohjelmaan.

Kuukausimaksut ovat asiakkaalle kiinteitä. Sen lisäksi maksetaan palvelunavaamisesta. Edullisimmillaan palvelun avaus maksaa 95 €. Käytäntö on opettanut, että verkkolaskujen vastaanotto ja -lähetys kannattaa kyllä aktivoida ja ottaa käyttöön. Mikäli tarvetta on käyttöönottokoulutukselle, sitä saa kyllä, maksua vastaan.

Procountor arvostelu

Monet Procountoria käyttäneet ovat pitäneet ohjelmasta ja ovat kovasti kiitelleet sen monipuolisuutta. Aivan pienimmille yrityksille se ei kuitenkaan liene oikea vaihtoehto. Toki Procountor Kevyt on oiva vaihtoehto pienemmille yrityksille, mikä pärjää 10 tositteella kuukaudessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että tarjolla on monia kokonaan ilmaisia laskutusohjelmia, mikäli käyttö on hyvin vähäistä.

Procountor-kokemuksia ja asiakastarinoita voi käydä lukemassa Procountorin asiakastarinat -sivulta.

Tutustu sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihin

  • Finadeckilla yritys sekä konsernit voivat automatisoida taloutta
  • Visma Fivaldi on kustannustehokas ja monipuolinen taloushallinnon järjestelmä
  • Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja
  • Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön
  • Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin
  • EmCe 365 on sähköinen modernin teknologian omaava taloushallintosovellus

Lue lisää aiheesta

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.