EmCe 365 -taloushallinto-ohjelma

Emce logo

EmCe 365 on sähköinen modernin teknologian omaava taloushallintosovellus, jolla voi hoitaa kaikki taloushallinnon työtehtävät, kuten kirjanpidon, ostoreskontran, laskutuksen, ja tilinpäätöksen yhdessä ohjelmassa.

Artikkelin sisältö

Kenelle : Tilitoimistot, kirjanpitäjät, yrittäjät, pk-yritykset
5/5
iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Emce 365 on?

Emce 365 toimii pilvipalveluna, joten yrityksen taloushallinnon voi hoitaa huolettomasti missä ja milloin vain. EmCe 365 on myös vaivaton, käyttäjäystävällinen sekä kustannustehokas. Pilvipalvelun ansiosta käytössä ovat aina ajantasaiset työkalut, tieto on turvassa ja koko yrityksen taloushallinto hoituu sähköisesti. Emce 356 -ohjelmistosta on vuoden 2022 alussa julkaistu mobiilisovellus.

Kenelle?

  • Tilitoimistoille tai kirjanpitäjille, jotka toimivat taloushallinnon parissa päivittäin
  • Yrittäjille
  • Pk-yrityksille

Pyörän ohjaustankoon ohjaavat kädet pitelevät puhelinta ja selailevat Emce 365 -sovellusta.
Taloushallinnon järjestelmä Emce 356 toimii myös mobiilisovelluksena. Kuva: Emce.fi.

Ominaisuudet

EmCe 365 -sovellus mahdollistaa ostolaskujen vastaanottamisen verkkolaskuina tai skannattuina. Paperilaskun pystyy tallentamaan sovellukseen itse. Ostolaskujen tarkasteleminen ja käsittely onnistuvat sovelluksessa. Lisäksi sovellus tarjoaa mahdollisuuden automatisoida laskujen kiertämisen, jolloin laskujen tarkastamiseen ja hyväksymiseen kuluu aikaa vähemmän, ja mahdolliset virheet pystytään minimoimaan. Luonnollisesti myös työtehtävien määrä vähenee, kun osa toiminnoista pystytään automatisoimaan.

Myyntilaskujen luominen ja lähettäminen on yksi EmCe 365 -sovelluksen työkaluista. Sovellus mahdollistaa laskujen lähettämisen sovelluksen kautta verkkolaskuna, sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta. Lisäksi paperilaskuja pystyy myös tarvittaessa tulostamaan suoraan sovelluksesta. Kaikki luodut ja lähetetyt laskut tallentuvat laskuarkistoon, josta ne kaikki löytyvät tarpeen vaatiessa. Myyntilaskujen lähettäminen on siis tehty hyvinkin yksinkertaiseksi ja laskut saa lähetettyä asiakkaille helposti suoraan puhelimesta, tietokoneelta tai tabletista.

EmCe 365 -sovellukseen pystyy liittämään myös pankkiyhteystoiminnon. Pankkiyhteystoiminnolla myös maksujen suorittaminen sovelluksen kautta onnistuu vaivattomasti. Toiminnon käyttöönottaminen yksinkertaistaa ja nopeuttaa taloushallinnon prosesseja kokonaisuudessaan, koska erillistä maksuliikenteeseen tarvittavaa ohjelmistoa ei tarvita. Sovellukseen liitettävä toiminto on turvallinen ja sen käyttäminen on yhtä helppoa, kun sovelluksen käyttäminen muutenkin. Sen käyttäminen myös helpottaa talouden seurantaa, kun kaikki olennaiset asiat pystyy hoitamaan helposti sovelluksen kautta.

Yhtenä olennaisena asiana EmCe 365 -sovellus tarjoaa talousnäkymän, jonka avulla pystyy seuraamaan yrityksen taloudellista tilannetta. Sovelluksesta pystyy seuraamaan yrityksen kannattavuutta mittaavia tunnuslukuja selkeän visuaalisen näkymän kautta. Esimerkiksi kassavirran seuraaminen on helposti ymmärrettävää ja selkeästi visualisoitua sovelluksen kautta. Lisäksi tilitoimiston tekemät raportit on saatavissa suoraan sovellukseen, josta niitä on helppo tarkastella. Tämän ominaisuuden avulla on helppo seurata yrityksen taloudellista tilannetta ja kannattavuutta.

Mies selailee puhelimellaan Emce-sovellusta.
Emce 365 -sovelluksella hoituvat mm. myyntilaskut. Kuva: Emce.fi.

Hinta

EmCe 365 on julkaisemassa ilmaisdemoa, jonka avulla pääsee tutustumaan sovelluksen tarjoamiin erilaisiin toimintoihin. Demoa pystyy sen julkaisemisen jälkeen kokeilemaan milloin tahansa. Hintaa sovellukselle ei ole selkeästi esitelty, mutta sovelluksen hintaa pystyy kyselemään EmCe 365:n asiakaspalvelun kautta, valitut käyttöönotettavat toiminnot ratkaisevat lopulta sovelluksen hinnan. EmCe365 -verkkosivuston kautta pystyy jättämään yhteydenottopyynnön ja sitä kautta pyytää tarjousta sovelluksen hinnasta ja saada lisätietoja sovelluksesta.

Arvostelu/yhteenveto

EmCe 365 – sovellus on selkeästi tehty kokonaisuus, joka kattaa olennaisimmat asiat yrityksen talouteen liittyvissä asioissa. Yrityksen kannattavuuden seuraaminen sekä taloudellisen tilanteen näkymät on tehty visuaalisesti selkeiksi ja helposti ymmärrettäviksi. Toimintojen yhdistäminen sovellukseen helpottaa kaikkia taloushallinnon prosesseja ja tarvittavat aineistot säilyvät sovelluksessa helposti saatavilla, silloin kun niitä tarvitsee. Sovelluksen käyttäminen puhelimella, tabletilla tai tietokoneella on nykyaikaista ja on siis helposti käytettävissä paikasta riippumatta.

Myyntilaskujen lähettäminen asiakkaille on helppoa ja maksujen seuraaminen onnistuu samalla. Yrityksen laskujen vastaanottaminen ja niiden maksamisen mahdollisuus sovelluksen kautta, lisää käyttömukavuutta ja tekee maksuliikenteen ylläpidosta entistä helpompaa. Kaikki taloushallinnon eri toiminnot löytyvät sovelluksesta, joten muita ylimääräisiä ohjelmistoja ei tarvitse. Miinuspuolena voidaan mainita, ettei EmCe 365 ilmoita sovelluksen hintaa ilman tarjouspyynnön tekemistä tai julkaise sitä selkeästi nähtäville. Demon julkaisu auttaa toimintoihin tutustumisessa.

Muita taloushallinnon järjestelmiä

  • Finadeckilla yritys sekä konsernit voivat automatisoida taloutta ja päivittäistä liiketoimintaa koskevan johdon ja hallituksen raportoinnin.
  • Visma Fivaldi on kustannustehokas ja monipuolinen taloushallinnon järjestelmä, joka tarjoaa kattavat myyntilaskutuksen, ostolaskujen, raportoinnin ja muut taloushallinnon ominaisuudet pk-yrityksille.
  • Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa
  • Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja
  • Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön
  • Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin

Lue lisää aiheesta

Tutustu muihin taloushallinnon sisältöihimme.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.