Visma Fivaldi arvostelu

Visma Fivaldi logo

Visma Fivaldi on kustannustehokas ja monipuolinen taloushallinnon järjestelmä, joka tarjoaa kattavat myyntilaskutuksen, ostolaskujen, raportoinnin ja muut taloushallinnon ominaisuudet pk-yrityksille. Rajapinnat myynninhallinnan, toiminnanohjauksen ja työajanseurannan järjestelmiin tekevät Visma Fivaldista ketterän ja kokonaisvaltaisen ohjelmiston kaikkeen taloushallintoon.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Pyydä tarjous
Kenelle : pk-yrityksille kaikilla aloilla
/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Visma Fivaldi?

Visma Fivaldi on yksi ensimmäisistä suomalaisista täysin pilvessä toimivista taloushallinnon ohjelmistoista. Fivaldilla voit laskuttaa myynnit, hoitaa ostolaskut ja seurata yrityksesi talouden kehitystä yhdessä tilitoimistosi kanssa, samalla järjestelmällä. Järjestelmä tehostaa yrityksen ja tilitoimiston välistä yhteistyötä ja antaa reaaliaikaisen näkymän yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.

Miksi valita Visma Fivaldi?

Visma Fivaldi tuo helpotusta yrityksen taloushallinnon päivittäisiin rutiineihin. Laskutus ja avointen laskujen seuraaminen, ostolaskujen maksaminen sekä taloustilanteen seuraaminen raporteista onnistuu Fivaldilla helposti. Ohjelmisto on myös suomalaisille tilitoimistoille tuttu järjestelmä, joten yhteistyö on sujuvaa ja taloushallinnon työnjaosta voi sopia joustavasti tilitoimiston kanssa ilman, että ohjelmisto asettaa sille esteitä tai ehtoja.

Kenelle Visma Fivaldi on tarkoitettu?

Visma Fivaldi sopii taloushallinnon ohjelmistoksi kaikenkokoisille pk-yrityksille, joko yhteiskäyttöön tilitoimiston kanssa tai taloushallintonsa itse hoitaville. Erityisen hyvin ohjelmisto sopii yrityksille, jotka haluavat sähköistää taloushallinnon toimintojaan pikkuhiljaa, itselle sopivaan tahtiin. Aloita esimerkiksi myyntilaskuista ja kun niiden tekeminen ja hoitaminen järjestelmässä sujuu, ota käyttöön myös sähköiset ostolaskut.

Kannettava tietokone, jonka näytöllä näkymä Visma Fivaldi -ohjelmistosta.
Visma Fivaldi on monipuolinen taloushallinnon järjestelmä. Kuva: Visma Fivaldi

Visma Fivaldin ominaisuudet

Laskutusohjelma

Visma Fivaldin laskutusohjelma auttaa varmistamaan, että yrityksen kassa pysyy kunnossa, ja että myynti-että ostolaskujen tiedot sekä tositteet tallentuvat reskontraan ja kirjanpitoon, kuten pitää. Sähköisten laskujen lähettäminen sekä ostolaskujen sähköinen kierrätys ja maksaminen onnistuu suoraan ohjelmasta, ilman verkkopankkiin kirjautumista.

Fivaldin laskutusohjelman saatavienhallinta-ominaisuuden avulla seuraat laskujen tilannetta reaaliajassa. Mitkä laskut on maksettu, missä eräpäivä on umpeutunut ja mitkä ovat perittävänä? Laskutusohjelman asiakasrekisteri taas nopeuttaa laskujen tekemistä ja lähettämistä.

Yksi Visma Fivaldin erityisominaisuuksista on porautuvat raportit tarjouslaskujen eri vaiheisiin. Jos esimerkiksi asiakas kysyy, onko laskussa huomioitu tilatun tuotteen tarjoushinta, voi Fivaldilla ajaa laskusta porautuvan raportin, joka erittelee laskun osat.

Raportointi

Visma Fivaldin kattava ja reaaliaikainen raportointi antaa tukea yrityksen päätöksentekoon ja talouden kehittämiseen. Valmiit toiminnalliset raportit tekevät sekä tilitoimiston että yrityksen taloushallinnon arjesta helpompaa.

Fivaldin raportointiominaisuuksiin kuuluvat mm. kustannuspaikkakohtainen seuranta ja raportointi, tase ja tuloslaskelma: kuluva tilikausi, edellinen tilikausi ja vertailu, kuluvan tilikauden liikevaihtotiedot ja vertailu vastaavaan edelliseen kauteen ja budjettiin, tietojen automaattinen siirto palkoista tulorekisteriin, jos käytössä Fivaldin palkkahallinto, alv-ilmoitustietojen automaattinen siirto sekä viranomaisraporttien helppo muodostaminen ja lähettäminen.

Rajapinnat

Visma Fivaldi pitää sisällään monipuoliset rajapinnat muun muassa myynninhallinnan, toiminnanohjauksen ja työajanseurannan ohjelmistoihin. Modernin API-rajapinnan kautta on mahdollista esimerkiksi automatisoida verkkokauppatilauksia verkkokaupasta suoraan Fivaldiin.

Fivaldin myyntilaskutuksella onnistuu asiakas- ja tuotetietojen hallinta

Paljon Visma Fivaldi maksaa?

Tilitoimistot hinnoittelevat Visma Fivaldin osaksi kokonaispalveluaan. Yritys voi pyytää tarjousta omasta tilitoimistostaan, tai tilata suosituimpien taloushallinto-ohjelmien hintavertailu.

Kokemuksia Visma Fivaldista

Visma Fivaldin asiakkaat kokevat, että ohjelmisto on helpottanut yritysten arkea säästämällä aikaa taloushallinnon rutiineista. Ohjelmisto on myös sujuvoittanut yrityksen ja tilitoimiston välistä yhteistyötä. Erityisesti laskutusohjelman myynninhallinnan toiminnot ovat saaneet kiitosta intuitiivisuudesta, helppokäyttöisyydestä ja selkeydestä.

Näppäilen Fivaldiin kolme ensimmäistä kirjainta paikkakunnan nimestä ja kaikki tiedot ovat valmiina. Muokkaan vain hoitopäivien lukumäärää ja mahdollisia lisätietoja, ja verkkolasku on tehty. Voin seurata maksua ja tehdä mahdollisen korjaus- ja hyvityslaskun helposti. Ylimääräinen sähläys jää pois, kun ei tarvitseviedä kirjeitä postiin ja soitella maksujen perään.

Anne Riissanen, Perhekoti Nurmipirtti

Visma Fivaldi arvostelu

Visma Fivaldi on moderni, monipuolinen ja helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelma pk-yrityksille. Se sopii erinomaisesti yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön tehden yhteistyöstä sujuvaa ja vaivatonta. Laskutus ja laskujen tilanteen seuraaminen onnistuu ohjelmalla helposti ja reaaliaikaisesti, joten yrityksen taloudellinen´tilanne on aina tiedossa ja päätöksenteon perustaksi saa aina reaaliaikaista tietoa.

Muita taloushallinnon järjestelmiä

  • Finadeckilla yritys sekä konsernit voivat automatisoida taloutta ja päivittäistä liiketoimintaa koskevan johdon ja hallituksen raportoinnin.
  • EmCe 365 on sähköinen modernin teknologian omaava taloushallintosovellus, jolla voi hoitaa kaikki taloushallinnon työtehtävät
  • Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa
  • Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja
  • Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön
  • Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin

Lue lisää aiheesta

Tutustu muihin taloushallinnon sisältöihin.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.