Netvisor

Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja. Netvisor on erilaisten hyvin toimivien ominaisuuksiensa puolesta ehdottomasti kärkituotteita. Ohjelmisto sopii sellaiselle yritykselle, joka pyrkii hyödyntämään taloushallinnon automaatiota äärimmilleen ja on valmis panostamaan taloudellisesti saadakseen markkinoiden kärkituotteen käyttöönsä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 15 €/kk, ilmainen kokeilujakso
Kenelle : Yritykselle, joka haluaa saada mahdollisimman paljon irti taloushallinnon automaatiosta
/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Netvisor on

Netvisor on tällä hetkellä Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja. Netvisorin taustalla on norjalainen ohjelmistotalo Visma Solutions, jonka muita tuotteita ovat esimerkiksi Severa ja Sign sekä monet muut erilaiset sovellukset. Netvisor on alkujaan kotimainen ohjelmistotuote, jonka juuret ulottuvat vuoteen 2002.

Kenelle?

  • Netvisor sopii yritykselle, joka haluaa saada mahdollisimman paljon irti taloushallinnon automaatiosta.
  • Yrityksen koolla ei ole suurta merkitystä.
  • Hinnassa Netvisor ei välttämättä pysty kilpailemaan, joten pienimmille yrityksille se ei ole paras.

Ominaisuudet

Netvisor tarjoaa helppokäyttöisen myyntilaskujen teon ja -lähetyksen, mutta markkinoiden parhaaseen käyttökokemukseen se ei yllä. Myyntilaskujen tekoon tarjotaan esimerkiksi mahdollisuus tuoda laskumateriaalia Excelin avulla. Myös massalaskutus, kuluttajaverkkolaskutus, sopimuslaskutus ja koontilaskutus onnistuvat Netvisorissa. Netvisor myös mahdollistaa tarjousten ja tilausten käsittelyn. Netvisorista löytyy euro- ja kappalemääräinen ikkuna, joka kertoo, montako tilausta on laskuttamatta. Netvisor tarjoaa factoring-ominaisuuden, jolla yrittäjä voi rahoittaa myyntisaatavansa ja nopeuttaa näin kassan kiertonopeutta.

Netvisorin dashboard.
Netvisorin dashboard.

Netvisorin vahvuuksiin kuuluu mahdollisuus rakentaa lähes kaikki hallinnossa tarvittavat asiat yhden ohjelmiston alle. Netvisorin ominaisuuksiin kuuluu lisäksi varastonhallinta, joka sisältää muun muassa tuotenimet, kappalemäärät, tuotevariaatiot, varasto- ja hyllypaikkojen hallinnoinnin, varastojen välisten siirtojen hallinnoinnin, integraatiot verkkokauppoihin, tuotekuvien hallinnoinnin ja tuotetietojen laajan hallinnoinnin. Monet ominaisuudet yhdistettynä mahdollisuuteen tehdä ostotilauksia ja luoda huomautuksia tuotteiden loppumisesta tekevät Netvisorista loistavan työkalun niin pienen kuin keskisuurenkin yrityksen hallinnon työkaluksi.

Paperilaskujen käsittely aiheuttaa kustannuksia PK-yrityksissä. Kustannukset syntyvät piilokuluina, mutta laskettaessa ne auki saadaan isoja lukuja ostolaskujen käsittelyn kustannuksiksi. Netvisor tarjoaa ostolaskujen kierrätyksen ja tarkistuksen, jossa on mahdollisuus luoda vakioituja ostolaskujen kierrätyksiä. Netvisor on edelläkävijä ostolaskujen automatiikan luonnissa ja kehityksessä. Esimerkiksi toistuvat vuokralaskut voidaan tarkistaa ja saattaa maksuun automaattisesti, kunhan ohjelmiston asetukset on säädetty oikein. Ostolaskujen käsittelyn automatisoinnin suhteen Netvisor on kilpailijoita edellä.

Netvisor erottuu edukseen nykypäivänä tärkeiden mobiiliominaisuuksiensa puolesta. Netvisoriin kuuluu samanniminen mobiilisovellus, jossa voidaan tarkastella näppärästi ohjelmiston tärkeimpiä asioita. Liikevaihdon ja kassavirtaennusteen tarkkailu onnistuu mobiiliversiossa yhtä hyvin kuin muutenkin. Yrityksille tärkeitä lukuja, kuten käyttökateprosenttia ja liikevoittoprosenttia sekä pankkitilien saldoja, on helppo tutkia toimivan mobiilisovelluksen avulla. Lisäksi mobiilisovelluksessa toimii muun muassa myyntitilanteiden tarkistelu, palkkalaskelmien tutkiminen sekä matka- ja kulukorvauksissa ajan tasalla pysyminen.

Hinta

Netvisorin hinnoittelu ei ole markkinoiden halvin, vaikka vuonna 2019 tehty hinnoittelumallin muutos laskikin hintoja. Hinnoittelu muodostuu peruspaketista, johon lisätään transaktiot. Hinnoitteluun vaikuttaa myös oleellisesti yrityksen liikevaihto, henkilöstömäärä sekä erilaisten tapahtumien (esimerkiksi myyntilaskujen-, ostolaskujen- ja muiden tapahtumien) määrä. Netvisorista löytyy erilaisia paketteja Basicista Premiumiin, joista ohjelmistopalvelu itse kertoo Basic-version olevan suosituin. Hinnoittelu lähtee 15 eurosta kuukaudessa (tilanne 23.11.2021), joten melko pienellä panostuksella Netvisorin saa hankittua itselleen.

Netvisor kokemuksia

Netvisor on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään ja talouden reaaliaikaisesta seurannasta. Integraatioita on pidetty toimivina.

Kaikki eivät kuitenkaan ole pitäneet Netvisoria helppokäyttöisenä. Jotkut ovat kuitenkin kritisoineet työkalua sekavaksi ja pitäneet sen hintaa ja kalliina.

Mainos:

Arvostelu ja yhteenveto

Netvisor on erilaisten hyvin toimivien ominaisuuksiensa puolesta ehdottomasti kärkituotteita. Ohjelmisto sopii sellaiselle yritykselle, joka pyrkii hyödyntämään taloushallinnon automaatiota äärimmilleen ja on valmis panostamaan taloudellisesti saadakseen markkinoiden kärkituotteen käyttöönsä. Ohjelmiston kehitys Netvisorilla on markkinoiden kärkeä ja uusia ominaisuuksia tuodaan kokoajan tarjolle. Lisäksi vanhoja ominaisuuksia parannetaan, mikä takaa hyvän käyttökokemuksen myös jatkossa. Vaikka se ei ole edullisin vaihtoehto, se on joka pennin arvoinen.

Mikä tahansa järjestelmä toimii aivan kuten pitääkin, kun yrityksen henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen ylimääräistä huomiota. Tähän vaikuttaa luonnollisesti myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista yritysten muihin järjestelmiin. Vaikka yrityksellä olisi käytössä lukuisia eri integraatioita, kaikki tieto liikkuu silti automaattisesti, eikä mitään tarvitse manuaalisesti hakea tai siirtää järjestelmästä toiseen. Netvisor tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, joka kannattaa hyödyntää.

Tutustu sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihin

  • Finadeckilla yritys sekä konsernit voivat automatisoida taloutta
  • Visma Fivaldi on kustannustehokas ja monipuolinen taloushallinnon järjestelmä
  • Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa
  • Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön
  • Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin
  • EmCe 365 on sähköinen modernin teknologian omaava taloushallintosovellus

Lue lisää aiheesta

Tutustu muihin taloushallinnon sisältöihimme.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.