AWeber arvostelu

AWeber logo

AWeberilla käyttöön saa loistavan paketin erilaisia yhteensopivia työkaluja, jotka tekevät sähköpostimarkkinoinnin suunnittelusta joustavaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 19,99 $ / kk. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Yrityksille, bloggaajille ja pienyrityksille
4.2/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on AWeber?

Yhdysvaltalainen sähköpostimarkkinointiyritys Aweber on tarjonnut palveluitaan yrityksille jo yli 20 vuoden ajan. Erityisosaamista heiltä löytyy etenkin automaattivastaajasta, joten automatisointi yksi tärkeimmistä osa-alueista heidän toiminnassaan. Työkalun mukana käyttöön saa loistavan paketin erilaisia yhteensopivia työkaluja, joka tekee sähköpostimarkkinoinnin suunnittelusta joustavaa. Uusin yhteistyökuvio on tehty Canvan kanssa ja se tuo viestien graafiseen suunnitteluun helpotusta sekä käyttöön tuhansia valokuvia. Aweberin kehittämiin ominaisuuksiin on mahdollista tutusta rajoitetusti jopa ilmaiseksi.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

AWeber on sovellus sähköpostimarkkinointiin ja siihen luottaa jo yli 100 000 pienyritystä, bloggaajaa ja yrittäjää ympäri maailman. Netissä ja sovelluksen kautta toimiva työkalusarja auttaa yrityksiä kasvamaan pitämällä yhteyttä asiakkaisiin ja mahdollisiin asiakkaisiin sähköpostitse. Yritys on yksi johtavista sähköpostimarkkinointiohjelmistojen tuottajista. Se tarjoaa mahdollisuuden rakentaa, ladata ja hallita yhteystietoja sekä lähettää tyylikkäitä sähköposteja, push -ilmoituksia ja analysoida markkinoinnista saatuja tuloksia kätevästi yhden käyttäjätilin kautta.

Mainos:

Ominaisuudet

Kilpailu yritysten välillä on kovaa, joten vauhdissa mukana pysyminen vaatii jatkuvaa kehitystä toimintojen suhteen. Perustoimintoja tarjoavia sovelluksia löytyy paljon, mutta AWeberillä voit lisäksi muokata viestejä tai tuoda suoraan tilaajalistan muista palveluista. Sähköpostimarkkinointisovellus auttaa muun muassa seuraavissa asioissa: – Voit luoda sähköpostin todella nopeasti käyttämällä URL-osoitetta – Suunnitella ja luoda uutiskirjeitä – Toiminnan voit automatisoida käyttämällä automaattisia vastauksia – Pääset tarkastelemaan ja analysoimaan sähköpostimarkkinointiin liittyviä tilastoja

Maksavat asiakkaat pääsevät käsiksi kaikkiin ominaisuuksiin, mutta ilmaisen version käyttäjillä on käytössä vain rajoitetut mahdollisuudet. Työkalun käyttö onnistuu keneltä tahansa, sillä toiminta perustuu vedä ja pudota -tyyliin. Voit hyödyntää viestien luomiseen valtavaa kuvakirjastoa ja muokata niitä Canva -ohjelmalla poistumatta AWeber -tililtä. Markkinointiviestit voi aikatauluttaa ja asettaa lähtemään juuri itselle sopivalla hetkellä. Käyttäjille luvataan, että markkinointiviestit saapuvat suoraan uutiskirjeitä vastaanottavien postilaatikkoon, -ei roskapostiin.

AWerbissä pääsee analysoimaan sähköpostimarkkinointiin liittyviä tilastoja.
AWerbissä pääsee analysoimaan sähköpostimarkkinointiin liittyviä tilastoja.

Voit järjestää tilaajat tunnisteilla, joka helpottaa viestien kohdistamista juuri oikeaan asiakaskuntaan. AWeber tekee yhteistyötä useiden eri ohjelmatuottajien kanssa. Nyt jo siihen on integroitu yli 1 000 ohjelmaa, joita ovat muun muassa seuraavat: -PayPal -Shopify -WordPress -Burst SMS -Facebook AWeberiltä löytyy kolme mobiilisovellusta. AWeber Statsilla pääset seuraamaan viestien reaaliaikaisia tilastoja, Atom App avulla voi rekisteröidä uusia tilaajia yhdeltä laitteelta ja Curate mahdollistaa viestien valmistelun mobiilissa.

Hinta

Maksutta käyttäjä saa Aweberin käyttöönsä rajoitetuilla ominaisuuksilla alle 500 tilaajalle. Kuukausittain tämän kautta on mahdollista lähettää yhteensä 3 000 sähköpostia. Aivan kaikkia ominaisuuksia ei ilmaiseksi saa käyttöön, koska niistä on rajattu pois muun muassa Aweber -tuotemerkin poistaminen tai suurin osa tilastoista. Halvimmillaan kaikki ominaisuudet saa käyttöönsä 19.99 dollarilla kuussa 500 seuraajaan asti ja yli 25 000 seuraajan jälkeen tarjous tulee pyytää erikseen Aweberiltä.

Arvostelu

Aweber on loistava apuväline kaikille pienille yrityksille. Uusille käyttäjille löytyy paljon apua erilaisten artikkeleiden, videoiden ja podcastien muodossa. Näiden avulla pääsee helposti käsitykseen siitä, miten palvelut toimivat. Hinnoittelun puolesta sovellus on samalla tasolla, kuin muut sähköpostimarkkinointiin suunnatut työkalut. Ulkoasultaan se on aavistuksen vanhahtava, mutta sen käyttäminen on erittäin käyttäjäystävällistä. Kaikki oleellisimmat asetukset löytyvät kahdesta valikosta, josta löytyvät linkit lomakkeille, tilaajille ja raporteille.

Kaiken kaikkiaan Aweber on luotettava apu sähköpostimarkkinointiin. Tarjolla on ominaisuuksiltaan parempia vaihtoehtoja, mutta tässä menee edelle hinta, helppokäyttöisyys ja se pitää sisällään kaikki keskeisimmät ominaisuudet mitä tarvitaan. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat asiakaspalveluun, jonka ansioista teknisten ongelmien ja toimivan tukijärjestelmän takia voit keskittyä täysin sähköpostimarkkinointiin ilman ongelmia. Ilmainen versio on kohtalaisen hyvä, joten pienille tilaajamäärille on mahdollista saada käyttöön useita ominaisuuksia ilman kuukausimaksuja.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja uutiskirjetyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • AWeber – loistavapaketti erilaisia työkaluja, joiden avulla sähköpostimarkkinoinnin tekemisestä tulee joustavaa ja tehokasta.
  • Mailchimp on yksi suosituimmista markkinoilla olevista uutiskirjetyökaluista. Monipuoliset ominaisuudet saa käyttöönsä edullisimmaan ilmaiseksi.
  • SendGrid tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muun muassa automatisoinnin, sähköpostimarkkinointia varten.
  • Mailerlite on suosittu työkalu sähköpostimarkkinointia varten. Sen avulla onnistuu esimerkiksi uutiskirjeen lähettäminen, analytiikan kerääminen sekä uutiskirjeen tilaajien kerääminen.
  • ActiveCampaign ontehokas markkinoinnin automatisointityökalu, jota voi hyödyntää myös sähköpostimarkkinointiin.

Muita suosittuja sähkäpostimarkkinoinnin työkaluja (arvostelu tulossa!)

  • Creamailer on kotimainen työkalu uutiskirjeviestintään, markkinointiin ja kyselyihin.
  • Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin sähköpostimarkkinoinnin vaatimukset.
  • Emaileri on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu.
  • Campaign Monitor on suoraviivainen sähköpostimarkkinoinnin työkalu.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Instagram-julkaisun ajastaminen – katso suosituimmat sovellukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.