SendGrid arvostelu

Sendgrid logo.

SendGrid on viestintäsovellus, jota voi hyödyntää esimerkiksi kaupallisiin ja markkinointiviesteihin. SendGrid -sovelluksen avulla automatisoit esimerkiksi sähköpostiviestit.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 14,95 $ kuukaudelta. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Paljon sähköposteja lähettäville
4.0/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä SendGrid on?

SendGrid on viestintäsovellus, jota voi hyödyntää esimerkiksi kaupallisiin ja markkinointiviesteihin. SendGrid -sovelluksen avulla automatisoit esimerkiksi sähköpostiviestit. SendGrid -sovellus on kehitetty Yhdysvaltojen Denverissä ja yritys on perustettu vuonna 2009 ja yrityksen omistajilla on korkealaatuinen high -tech -tausta. Ottamalla SendGrid -sovelluksen käyttöösi se säästää työaikaasi. Voit keskittyä olennaisiin työtehtäviisi ja kaikki tehtävät tulevat kuitenkin hoidetuiksi. SendGridin avulla saat lähetettyä entistä enemmän viestejä ja saat parempia tuloksia.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

SendGrid -sovellus tuo ratkaisun kaikille niille, jotka lähettävät työssä paljon sähköpostiviestejä esimerkiksi uutiskirjeitä ja markkinointiviestejä. Sovelluksen avulla voit automatisoida viestit ja saat entistä enemmän viestejä lähtemään asiakkaille tai muille yhteistyökumppaneille. Sovellus sopii erityisesti markkinoinnin parissa työskenteleville, markkinointiviestien lähettäjille, mutta myös muut voivat hyötyä sovelluksesta. Enää sinun ei tarvitse käyttää paljon aikaa markkinointiviestien lähettämiseen vaan voit kerralla lähettää ison määrän viestejä!

Mainos:

Ominaisuudet

Voit rakentaa omintakeiset uutiskirjepohjat tai ilmoittautumislomakkeet helposti ja yksinkertaisesti esimerkiksi yrityksen tyylin mukaisesti. Viestit näyttävät kauniilta ja houkuttelevilta. Viesteihin voit upottaa painikkeita tai kuvia. Pystyt testaamaan viestejä ennen kuin lähetät ne oikeasti. Pystyt näkemään, miltä viestit näyttävät yleisimmissä sähköpostiohjelmissa kuten esimerkiksi gmailissa, outlookissa ja muissa ioS- ja Android -pohjaisissa ohjelmissa. Sovelluksessa et tarvitse monimutkaisia koodaustaitoja vaan luot kaiken helposti ja yksinkertaisesti.

Koska sovellus on kehitetty high tech -alan laadukkaiden kehittäjien kanssa, niin se tukee yleisimpiä koodausmerkkivälineistöä kuten esimerkiksi Javaa, Pythonia, Php, Go ja C#. Sovellus ei jää pelkästää sähköpostiviestien lähettämiseen vaan sen etuna on myös se, että pystyt analysoimaan tuloksia. Tulosten avulla voit parantaa tehtyä työtäsi ja se, mikä ei toimi, niin voit aina muuttaa toimintatapaasi ja tehdä asioita vielä paremmin. Tämän takaa sovelluksen analytiikka!

SendGrid -sovellusta käyttävät jo johtavat alansa edelläkävijät kuten esimerkiksi Spotify, Yelp, Airbnb ja Uber. Yrityksen toimialalla ei siis ole väliä ja se soveltuukin lähes kaikille toimialoille. Sovelluksen etuna on sen muokattavuus juuri sinun tarpeisiin. Sovelluksen käytön pystyt aloittamaan nopeasti jopa viidessä minuutissa ja vaatii kirjautumisen. Mikäli sinulle tulee kysyttävää, niin voit aina kysyä sovelluksen tuesta. Saat myyntiin nopeasti yhteyden sivustolla. Yleisimmistä kysymyksistä löydät vastaukset helposti.

Hinta

SendGrid -sovelluksen perusversiota voit kokeilla ja käyttää ilmaiseksi. Jos haluat kuitenkin hieman laajemman version sovelluksesta, niin sovelluksen hinta on 14,95$ alkaen kuukaudessa. Ilmaisversio on hyvä tapa kokeilla sovellusta ja katsoa, onko se sopiva juuri sinun tarpeisiin. Sovelluksesta on olemassa vielä Pro-versio, jonka hinta on alkaen 89,90$ kuukaudessa. Voit kysyä myös sinulle räätälöityä versiota, jossa hinta muodostuu sinun tarpeidesi mukaan. Kokeile ensin ja päätä sitten!

Arvostelu

SendGrid -sovellus vaikuttaa laajalta ja monipuoliselta kokonaisuudelta mm. markkinointialalla työskenteleville. Sovelluksen etuna on ehdottomasti viestipohjien muokkaus omaan tyyliisi ja analytiikan saaminen. Jotta sovellus ei jäisi vain käyttöasteelle, niin pystyt hakemaan dataa ja analysoimaan sitä. Näin varmistetaan, että sovellus toimii parhaiten juuri sinulle. Ja jos ei, niin voit suunnitella ja tehdä parannustoimenpiteitä, jolloin saat parempia tuloksia markkinointiviestinnässä. Sovellus on kehitetty laadukkaiden kehittäjien toimesta.

Sovelluksen 3-4 hintaryhmää takaavat, että sinulle löytyy juuri sopiva versio sovelluksesta. Ilmaisversiolla pääset näkemään perusasiat sovelluksesta ja kuinka se toimii. Jos olet todella kiinnostunut sovelluksesta, pääset aina siirtymään laajempiin versioihin. Koska ecommerce kaupankäynti on yleistynyt ja yleistyy enenevissä määrin, niin sovellus tuo juuri näihin ongelmakohtiin ratkaisuja. Tehokkailla välineillä pystyt parantamaan kaupankäyntiäsi entistä enemmän. Sovelluksessa on laajoja ominaisuuksia ja niiden käyttäminen on helppoa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja uutiskirjetyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • AWeber – loistavapaketti erilaisia työkaluja, joiden avulla sähköpostimarkkinoinnin tekemisestä tulee joustavaa ja tehokasta.
  • Mailchimp on yksi suosituimmista markkinoilla olevista uutiskirjetyökaluista. Monipuoliset ominaisuudet saa käyttöönsä edullisimmaan ilmaiseksi.
  • SendGrid tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muun muassa automatisoinnin, sähköpostimarkkinointia varten.
  • Mailerlite on suosittu työkalu sähköpostimarkkinointia varten. Sen avulla onnistuu esimerkiksi uutiskirjeen lähettäminen, analytiikan kerääminen sekä uutiskirjeen tilaajien kerääminen.
  • ActiveCampaign ontehokas markkinoinnin automatisointityökalu, jota voi hyödyntää myös sähköpostimarkkinointiin.

Muita suosittuja sähkäpostimarkkinoinnin työkaluja (arvostelu tulossa!)

  • Creamailer on kotimainen työkalu uutiskirjeviestintään, markkinointiin ja kyselyihin.
  • Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin sähköpostimarkkinoinnin vaatimukset.
  • Emaileri on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu.
  • Campaign Monitor on suoraviivainen sähköpostimarkkinoinnin työkalu.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Instagram-julkaisun ajastaminen – katso suosituimmat sovellukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.