Brevo arvostelu

Brevo logo

Brevo tarjoaa työkalut markkinointiin ja myyntiin yhdellä alustalla. Sähköposti- ja tekstiviestikampanjat  hoituvat sulavasti Brevon avulla. Automatisoimalla markkinointi- ja myyntiprosessit tarjoukset eri asiakasryhmille lähtevät käden käänteessä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 19 €/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Pienille ja suurille yrityksille
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Brevo on

Brevo-sovellus (aiemmin Sendinblue) tarjoaa työkalut markkinointiin ja myyntiin yhdellä alustalla. Tämä Brevo arvostelu tarjoaa katsauksen Brevon monipuolisiin ominaisuuksiin.

Sähköposti- ja tekstiviestikampanjat hoituvat sulavasti Brevon avulla. Automatisoimalla markkinointi- ja myyntiprosessit tarjoukset eri asiakasryhmille lähtevät käden käänteessä. Brevon avulla koko asiakkuuksien hallinta löytyy yhdestä paikasta. Ammattimaisesti suunnitellut sähköpostiviestit ilmoituksista on helppo muotoilla ja lähettää ilman huolta niiden perillepääsystä.

Brevon monikanavaisen chat-sovelluksen avulla asiakkaiden palveleminen reaaliaikaisesti käy mutkattomasti ja optimoidusti. Myös verkkokaupa on helppo yhdistää Brevoon.

Kenelle Brevo sopii?

  • Verkkokauppiaille
  • Niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille
  • Markkinoinnin ammattilaisille
  • Asiakkaiden tavoittamiseen

Mainos:

Ominaisuudet

Brevo sisältää yksinkertaiset työkalut ammattimaisten sähköpostien lähettämiseen. Brevolla on yli 70 upeaa valmista sähköpostipohjaa, joita voi muokata yrityksen tyyliin sopiviksi. Kaikki valmiit mallit on myös valmiiksi suunniteltu mobiiliystävällisiksi. Vaikka sähköpostipohjia on paljon, niitä on helppo selata, koska ne on luokiteltu eri kategorioihin. Tämän lisäksi käyttäjän on myös mahdollista sähköpostin muokkauseditorin avulla luoda ja tallentaa omia tekstipohjia helposti myöhempää käyttöä varten.

Brevon avulla SMS-markkinointi on todella helppoa. Tämä on iso plussa, koska se on yksi vähiten käytetyistä markkinointikanavista, ja sen käyttö on ollut tähän asti vähemmän tunnettua. Ihmiset kuitenkin viettävät tänä päivänä paljon aikaa puhelintensa ääressä, mikä tekee SMS-markkinoinnista helposti näkyvää. SMS-markkinointi on mahdollista liittää automaattisiin sähköpostikampanjoihin, mikä tehostaa markkinointia huomattavasti. Ohjelma lähettää suoratekstiviestien lisäksi automaattisia, personalisoituja sähköpostiviestejä ja uutiskirjeitä yrityksen yhteystietolistalle.

Brevon ohjelmisto mahdollistaa asiakaspalveluun tarvittavien chatboxien luomisen ja hallinnan, joiden avulla on mahdollista kommunikoida omien asiakkaiden kanssa reaaliajassa. Chat-boksi on mahdollista luoda suoraan omalle verkkosivulle, ja sen ulkonäkö on täysin kustomoitavissa oman maun ja yrityksen brändin mukaiseksi. Chatin luominen on helppoa ja nopeaa, ja sen voi ottaa käyttöön saman tien. Chatin kautta on mahdollista organisoida työtehtäviä myös tiimin jäsenten kesken.

Sähköpostien lähettäminen ja hallinta on yksi olennaisimmista Brevon helppokäyttöominaisuuksista. Siinä saapuneet viestit näkyvät yhteisessä työyhteisöpoolissa, ja jokainen tiimin jäsen pääsee katselemaan ja kommentoimaan sähköposteja ja viestimään toisilleen sähköposteja koskevissa kysymyksissä. Appi mahdollistaa asiakasviestinnän sähköpostiviestien keskittämisen yhteen paikkaan, eli Gmailin, Yahoon ja Outlookin yhdistämisen samaan saapuneiden viestien postilaatikkoon. Myös muita sähköpostipalvelun tarjoajia on mahdollista linkittää samaan viestipooliin. Tämä tekee asiakkaiden kanssa viestinnästä entistäkin helpompaa.

Hinta

Brevolta löytyy erilaisia paketteja erilaisten yritysten tarpeisiin. Brevoa pääsee käyttämään ilmaiseksi. Ilmaisella paketilla pääsee hyvin alkuun, ja sillä saa muun muassa sähköpostikampanjat, tekstiviestimarkkinoinnin ja sähköpostipohjat. Lite-paketti maksaa alkaen 19 euroa kuukaudessa riippuen lähetettävien sähköpostien määrästä. Pakettiin kuuluu ilmaispaketin palvelujen lisäksi sähköpostituki, rajoittamaton päivittäin lähetysmäärä sekä optiona mahdollisuus poistaa Brevo-logo ja A/B-testaus näkyvistä. Premium-paketin hinta on alkaen 49 euroa kuukaudessa.

Brevo kokemuksia

Brevon tarjoamia malleja on kehuttu erinomaisiksi ja niiden on koettu antavan hyviä tuloksia kaikissa alustoissa. Myös sitä on pidetty hyvänä, että alkuun on mahdollista valita ilmainen versio. Brevon on koettu toimivan moitteettomasti ja vievän postin perille virheettömästi.

Kaikkien kokemukset eivät kuitenkaan ole olleet miellyttäviä. Jotkut ovat kokeneet ongelmia vedä ja pudota -toiminnon ja HTML:n kanssa. Joidenkin mielestä Brevon tarjoamat CRM-toiminnot ovat rajallisia.

Brevo arvostelu

Brevo mahdollistaa yrityksen nopean kasvun all-in-one-tyylisellä pakettiratkaisulla. Se tarjoaa pienillekin yrityksille yhdenvertaisen, reilun alustan kasvattaa omaa bisnestä, ja se sisältää viestintää helpottavia ominaisuuksia. Brevon helppokäyttöisyyttä lisäävien työkalujen avulla asiakkaiden houkuttelu, osallistuminen ja asiakassuhteiden hallinta sekä asiakaspalvelu on tehty todella helpoksi ja edulliseksi. Ohjelman avulla on helppoa olla siellä missä asiakkaatkin ovat. Markkinoinnin ja viestinnän automatisointi nostaa turhaa työsarkaa yrittäjän omilta harteilta.

Ohjelmaa on saatavana ilmaiseksi jolloin se sisältää 300 päivittäistä sähköpostin lähetystä ja yhden käyttäjän chatin. Sitä seuraava Lite-versio maksaa vajaan pari kymppiä millä saa A/B-testauksen ja rajattoman määrän sähköposteja. Premium-asiakkuus, joka maksaa 50 € kuussa, sisältää yhden ohjelman hyödyllisimmistä ominaisuuksista, eli viestien lähettämisen ja asiakkaille kohdistetun markkinoinnin automatisoinnin. Muutoin ohjelman ominaisuudet ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja uutiskirjetyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • AWeber – loistava paketti erilaisia työkaluja, joiden avulla sähköpostimarkkinoinnin tekemisestä tulee joustavaa ja tehokasta.
  • Mailchimp on yksi suosituimmista markkinoilla olevista uutiskirjetyökaluista. Monipuoliset ominaisuudet saa käyttöönsä edullisimmaan ilmaiseksi.
  • SendGrid tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muun muassa automatisoinnin, sähköpostimarkkinointia varten.
  • Mailerlite on suosittu työkalu sähköpostimarkkinointia varten. Sen avulla onnistuu esimerkiksi uutiskirjeen lähettäminen, analytiikan kerääminen sekä uutiskirjeen tilaajien kerääminen.
  • ActiveCampaign on tehokas markkinoinnin automatisointityökalu, jota voi hyödyntää myös sähköpostimarkkinointiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 3

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.