MailerLite arvostelu

MailerLite-työkalun logo.

MailerLite on täysin netissä toimiva sovellus sähköpostimarkkinointiin. Visuaalinen käyttöliittymä auttaa laatimaan näyttäviä ja toimivia kampanjoita, joilla kohderyhmää saadaan sitoutettua paremmin yritykseen ja voidaan kasvattaa myyntiä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10 $ kuukaudelta. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Sähköpostikampanjoiden laatijoille
4.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä MailerLite on?

MailerLite on täysin netissä toimiva sovellus sähköpostimarkkinointiin. Visuaalinen käyttöliittymä auttaa laatimaan näyttäviä ja toimivia kampanjoita, joilla kohderyhmää saadaan sitoutettua paremmin yritykseen ja voidaan kasvattaa myyntiä. Sovelluksella voidaan kasvattaa sähköpostilistaa ja sen kautta saadaan reaaliaikaista dataa sähköpostikampanjoista, joita voidaan käyttää kampanjoiden kehittämisen tukena. Se toimii myös Applen mobiililaitteilla, joka tekee siitä tehokkaan työkalun myös liikkuvassa työssä. sitä voidaan käyttää myös kotisivujen kehittämisen tukena.

Kenelle ja mihin ongelmaan MailerLite tuo ratkaisun?

Monet yritykset ovat huomanneet, että sähköpostikampanjat toimivat edelleen hyvin markkinoinnissa, mutta kampanjoiden laatiminen ja aktiivisena pitäminen on vaatinut merkittävästi työtä. Kampanjan laatiminen on vaatinut aikaa ja kampanjoiden tuloksia on ollut haastavaa arvioida. MailerLite on kehitetty helpottamaan sähköpostikampanjoiden laatimista ja seurantaa ja data saadaan reaaliaikaisesti helposti luettavassa ja visuaalisessa muodossa. Sovellus luo automaattisesti myös mobiiliystävälliset sähköpostit, joka aina ei ole ollut niin itsestään selvää muilla sovelluksilla.

Mainos:

Ominaisuudet

MailerLiten ominaisuudet ovat laajat. Sovelluksella on helppo laatia erilaisia sähköposteja erilaisille kohderyhmille. Visuaalinen käyttöliittymä ja “vedä ja pudota ” -toiminnolla rakennettavat sähköpostit ovat yksinkertaisia ja nopeita toteuttaa. Valmiit pohjat ovat muokattavissa yksilöllisiksi ja vastaamaan yrityksen brändiä ja imagoa. Ja sähköpostilistaa voidaan segmentoida tarkastikin eri kohderyhmiin, jolloin sähköpostit ovat juuri kyseisen kohderyhmän tarpeita vastaavia. Sovelluksella voidaan myös laatia pop up -ikkunoita esimerkiksi kotisivuille tai laskeutumissivuille, joilla lukija voi liittyä sähköpostilistalle.

Sovelluksella voidaan tehdä myös kotisivuja, joka tekee siitä monipuolisen työkalun yritysten käyttöön. Myös laskeutumissivuja voidaan laatia esimerkiksi digitaalisille tuotteille, kuten e-kirjoille tai -kursseille. Sovelluksesta löytyy myös kuvankäsittelyeditori, jolla saadaan kuvia muokattua yrityksen tarpeita vastaaviksi ja sähköpostia tukeviksi. Myös tiedostoja voi helposti hallita sovelluksen kautta ja markkinointimateriaalit ovat helposti löydettävissä. Kun kaiken voi tehdä vielä Applen mobiililaitteilla, niin sovellus on erittäin toimiva työkalu aktiivisesti liikkuvassa työssä.

MailerLite tarjoaa laajasti ominaisuuksia laidasta laitaan.
MailerLite tarjoaa laajasti ominaisuuksia laidasta laitaan.

MailerLite on vahvasti sähköpostikampanjoita automatisoiva sovellus ja sillä voidaan testata tehokkaasti sähköpostikampanjan toimivuutta ennen suurelle joukolle kampanjan lanseeraamista. Kohderyhmiä voidaan jakaa myös aikavyöhykkeiden perusteella, jolla yritys voi tavoittaa juuri oikeaan aikaan kohderyhmänsä eri aikavyöhykkeillä. Sovelluksen keräämä data antaa muun muassa reaaliaikaista tietoa kampanjan toimivuudesta ja sillä voidaan nähdä se mistä päin sähköposti on avattu ja mitä klikkauksia lukija on tehnyt sähköpostia lukiessaan.

Hinta

MailerLiteä voi kokeilla 14 vuorokautta ilmaiseksi ja sen jälkeen sovellus muuttuu maksulliseksi. Hinnoitteluperusteena käytetään sähköpostilistan kokoa. Pienillä, alle 1000 sähköpostin listoilla, sovelluksen käyttö on ilmaista. Yli 1000 osoitteen listojen hinnat alkavat 10$ kuukaudessa. Valittavana on joko kuukausittainen tai vuosittainen laskutus ja vuosihinnoittelussa saa 30% alennuksen kuukausihinnoista. Ilmaisversiossa on jo paljon ominaisuuksia, mutta maksullisessa versiossa tarjolla on kaikki mahdolliset herkut mitä voi kuvitella tarvitsevansa.

Arvostelu

MailerLite on erittäin monipuolinen ja selkeä sovellus yrityksen sähköpostikampanjoiden laatimiseen ja hallintaan. Yksikertainen ja visuaalinen käyttöliittymä on helppo käyttää ja sähköpostikampanjoiden laatiminen on nopeaa. Automaatio auttaa kohdentamaan sähköpostit kaikille segmenteille sopiviksi ja ajastuksella saadaan uutiskirjeet toimitettua kohderyhmille parhaimpaan aikaan aikavyöhykkeestä riippumatta. Monipuolinen ja reaaliaikainen data kertoo kampanjoiden toimivuudesta. Kun sovellus vielä tukee Applen mobiililaitteita, niin se on varsin toimiva työkalu paljon liikkuvassa työssä.

Maksuttomalla versiolla saa jo varsin otimivia sähköpostikampanjoita laadittua ja se sopiikin pienen yrityksen tarpeisiin. Isommalle tai kasvavalle yritykselle maksullinen versio tuo paljon lisäominaisuuksia, joista on merkittävästi hyötyä yrityksen markkinoinnin tukena. Hinnoitteluperusteena sähköpostilistan koko on reilu ja avoin, ja se vastaa yrityksen tarpeita. Myös pienen tai aloittavan yrityksen kannattaa pohtia maksullisen version käyttöön ottamista, koska ilmaisversion sähköpostilistan kokorajoitukset voivat tulla nopeasti vastaan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja uutiskirjetyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • AWeber – loistavapaketti erilaisia työkaluja, joiden avulla sähköpostimarkkinoinnin tekemisestä tulee joustavaa ja tehokasta.
  • Mailchimp on yksi suosituimmista markkinoilla olevista uutiskirjetyökaluista. Monipuoliset ominaisuudet saa käyttöönsä edullisimmaan ilmaiseksi.
  • SendGrid tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muun muassa automatisoinnin, sähköpostimarkkinointia varten.
  • Mailerlite on suosittu työkalu sähköpostimarkkinointia varten. Sen avulla onnistuu esimerkiksi uutiskirjeen lähettäminen, analytiikan kerääminen sekä uutiskirjeen tilaajien kerääminen.
  • ActiveCampaign ontehokas markkinoinnin automatisointityökalu, jota voi hyödyntää myös sähköpostimarkkinointiin.

Muita suosittuja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja (arvostelu tulossa!)

  • Creamailer on kotimainen työkalu uutiskirjeviestintään, markkinointiin ja kyselyihin.
  • Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin sähköpostimarkkinoinnin vaatimukset.
  • Emaileri on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu.
  • Campaign Monitor on suoraviivainen sähköpostimarkkinoinnin työkalu.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Instagram-julkaisun ajastaminen – katso suosituimmat sovellukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Yksi vastaus

  1. Palvelu tuntui alkuun ihan hyvältä. Saimme sillä hyviä tuloksia aikaan, kun lähestyimme asiakkaitamme. Valitettavasti muutama asiakaslistaamme oli jäänyt muutama poistuneen asiakkaan sähköposti, koska asiakkaamme olivat käyttäneet työsähköpostejaan ja vaihtaneet työpaikkaa. Epäilimme että muutama tili ja sitä kautta sähköposti on ollut feikki. Saimme kampanjastamme näin ollen myös torjuttua sähköposteja. Tämän jälkeen Mailer Lite tulkitsi todennäköisesti meidät spämmääjäksi ja sellainen kuva heidän toiminnastaan jäi. Osoitimme heille että emme ole, mutta heidän päätöksensä ovat kuulemma aina pysyviä ja näin ollen he eivät enää avanneet tiliämme minkä sulkivat. Rahojakaan ei suostuta palauttamaan koska näin kuulemma lukee tilausehdoissa. Itse en sellaista kohtaa sieltä löytänyt. Huijareita koko porukka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.