Mailchimp arvostelu

Uutiskirjetyökalu Mailchimpin logo.

Mailchimp on sähköpostityökalu, jonka avulla käyttäjä voi lähettää nopeasti sähköposteja useille eri vastaanottajille kerralla. Mailchimpin käyttäjän ei siis tarvitse kirjoittaa jokaista sähköpostia tai edes jokaista osoitetta erikseen, vaan sovelluksen avulla pystyy rakentamaan erilaisia listoja, joille posteja lähettää.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10 $ kuukaudelta. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Niille, jotka haluavat sähköpostin käyttöön kätevyyttä
4.5/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Mailchimp on?

Mailchimp on sähköpostityökalu, jonka avulla käyttäjä voi lähettää nopeasti sähköposteja useille eri vastaanottajille kerralla. Mailchimpin käyttäjän ei siis tarvitse kirjoittaa jokaista sähköpostia tai edes jokaista osoitetta erikseen, vaan sovelluksen avulla pystyy rakentamaan erilaisia listoja, joille posteja lähettää. Tämän lisäksi myös monia sähköpostin lähettämiseen liittyviä asioita pystyy myös automatisoida. Tämän lisäksi sovellus tarjoaa monia erilaisia työkaluja sähköpostien vastaanottamisen ja lukemisen seurantaan. Tiivistettynä Mailchimp on mainio uutiskirjetyökalu!

Kenelle ja mihin ongelmaan Mailchimp tuo ratkaisun?

Mailchimpin avulla pystyy helpottamaan monia erilaisia sähköpostiin liittyviä toimenpiteitä. Esimerkiksi sen avulla pystyy rakentamaan uutiskirjeitä, jotka voi lähettää oman verkkokauppansa kanta-asiakkaille säännöllisesti. Toinen oiva käyttökohde Mailchimpille on markkinointi sähköpostin kautta, sillä sovelluksen kautta voi lähettää prospektilistalle postia, nähdä ketkä avaavat ja reagoivat saatuun postiin, ja määrittää erilaisia automaattisia jatkotoimenpiteitä, kuten esimerkiksi toisen viestin lähettämisen tietyn väliajan jälkeen ensimmäisen perään. Kyseessä on siis monipuolinen työkalu.

Mainos:

Ominaisuudet

Mailchimpin tärkeimmät ominaisuudet pyörivät kahden eri asian ympärillä. Ensinnäkin ohjelmisto tarjoaa erilaisia työkaluja laadukkaan, ammattimaisen sähköpostiviestinnän rakentamiseen. Mailchimpin avulla kuka tahansa voi nopeasti rakentaa erinomaisen tarjous- tai uutiskirjesähköpostin, joka näyttää kaikin tavoin uniikilta. Ohjelmisto tarjoaa hyvät keinot myös lähettämisen ajoittamiseen ja erilaisia keinoja rakentaa listoja, joihin sähköpostikirjeitä voi lähettää. Mailchimpin voi esimerkiksi integroida omiin verkkosivuihinsa, jolloin rekisteröityneet käyttäjät automaattisesti lisätään postituslistoille.

Toisena tärkeänä asiana Mailchimpin ominaisuudet pyörivät sähköpostin seurannan ympärillä. Mailchimpissä on yksinkertainen näkymä, jonka avulla lähettäjä näkee, kuinka moni ja ketkä vastaanottajista ovat nähneet ja avanneet viestinsä. Raporteilta näkee myös lukuajan ja jos käyttäjät ovat klikanneet viestissä olevia linkkejä. Näiden toimintojen ympärille voi rakentaa erilaisia jatkotoimenpiteitä, joita Mailchimp automaattisesti hoitaa eteenpäin. Esimerkiksi sellaista käyttäjää, joka on avannut viestin, muttei reagoi linkkeihin, voidaan muistuttaa asiasta myöhemmin.

Mailchimp on saatavana myös mobiiliappina.
Mailchimp on saatavana myös mobiiliappina.

Koska Mailchimp tarjoaa hyvät työkalut sekä sähköpostin lähettämiseen että seurantaan, on sovellus hyvinkin monikäyttöinen. Se soveltuu moniin eri myynnin, markkinoinnin ja tiedottamisen käyttöihin. Sovellusta voi käyttää sekä uusasiakkaiden hankintaan, vanhojen asiakkaiden muistuttamiseen ja erilaisten tarjousten ja uutiskirjeiden lähettämiseen. Käyttöliittymä on helppo oppia, mutta sovellus tarjoaa paljon ominaisuuksia vaativaankin käyttöön, erityisesti sovelluksen maksullisissa versioissa. Haittapuolena Mailchimpin lähettämät viestit päätyvät turhan usein roskapostiin.

Hinta

Mailchimp on hinnoiteltu järkevästi. Mailchimp tarjoaa palvelustaan useita eri versioita, joilla on eri kuukausihinnat. Halvimmillaan mukaan pääsee ilmaiseksi, sillä Mailchimp tarjoaa myös ilmaisen “karvalakkiversion”. Siinä on mukana yksinkertaistettuna ja rajoitettuna kaikki sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet. Muut Mailchimpin versiot vaihtelevat hinnaltaan 10 dollarista 300 dollariin kuukaudessa, ja mitä enemmän maksaa, sitä enemmän automaatiota ja ominaisuuksia käyttöönsä saa. Hinnoittelumallinsa ansiosta Mailchimpiltä löytyy sopiva ratkaisu käytännössä kaikkien yritysten tarpeisiin.

Mailchimp kokemuksia

Monen käyttäjän mielestä Mailchimpin käyttäminen on helppo aloittaa. Perusasetukset saa laitettua nopeasti kuntoon ja sovellus on integroitavissa monen eri järjestelmän, kuten WordPressin, kanssa. Helppokäyttöisyyden ja integroitavuuden johdosta moni suositteleekin Mailchimpia aloittelevalle markkinoijalle ja yrittäjille.

Palautetta Mailchimp saa muun muassa heidän tarjoamistaan valmiista sähköpostipohjista, joiden sanotaan näyttävän vanhoilta ja epäkäytännöllisiltä.

Arvostelu

Mailchimp on yksinkertainen mutta tehokas työkalu sähköpostiviestintään. Sovellus toimii todella moniin eri käyttötarkoituksiin, ja hinnoittelu on sopivan joustava monine eri malleineen. Sovellus toimii erinomaisesti asiakasviestintään ja/tai uutiskirjeiden luomiseen. Koska sovellus mahdollistaa sähköpostiviestien ajastamisen ja massaviestinnän, helpottaa se erityisesti pienten yritysten ja käyttäjien toimintaa hektisinä aikoina, kun listojen pitäminen ja säännöllisyys voivat olla haasteita. Sovellus soveltuu siis erityisen hyvin suhteellisen pieneen toimintaan.

Miinuksena sovelluksen lähettämät sähköpostit päätyvät helposti roskapostikansioihin, sillä monet ammattisähköpostilaatikot tunnistavat Mailchimpin lähettämät viestit massaviesteiksi, ja suodattavat nämä automaattisesti pois. Kalliimmat Mailchimpin versiot tosin mahdollistavat laajemman personoinnin, joka auttaa tässä. Mailchimp on kaiken kaikkiaan hintaansa nähden erinomainen sähköpostityökalu, ja kaikkien massapostitusten kanssa pelaavien kannattaa ainakin kokeilla sitä. Koska Mailchimp tarjoaa täysin ilmaisen rajoitetun version sovelluksestaan, kynnys testaamiseen on onneksi sopivan matalalla.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja uutiskirjetyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • AWeber – loistavapaketti erilaisia työkaluja, joiden avulla sähköpostimarkkinoinnin tekemisestä tulee joustavaa ja tehokasta.
  • Mailchimp on yksi suosituimmista markkinoilla olevista uutiskirjetyökaluista. Monipuoliset ominaisuudet saa käyttöönsä edullisimmaan ilmaiseksi.
  • SendGrid tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, muun muassa automatisoinnin, sähköpostimarkkinointia varten.
  • Mailerlite on suosittu työkalu sähköpostimarkkinointia varten. Sen avulla onnistuu esimerkiksi uutiskirjeen lähettäminen, analytiikan kerääminen sekä uutiskirjeen tilaajien kerääminen.
  • ActiveCampaign ontehokas markkinoinnin automatisointityökalu, jota voi hyödyntää myös sähköpostimarkkinointiin.
  • Customer.io on tehokas ja helppokäyttöinen sähköposti- ja markkinointiautomaatioalusta, joka auttaa yrityksiä luomaan dataan perustuvia markkinointikampanjoita.

Muita suosittuja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja (arvostelu tulossa!)

  • Creamailer on kotimainen työkalu uutiskirjeviestintään, markkinointiin ja kyselyihin.
  • Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin sähköpostimarkkinoinnin vaatimukset.
  • Emaileri on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu.
  • Campaign Monitor on suoraviivainen sähköpostimarkkinoinnin työkalu.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Miten aloittaa markkinoinnin automaatio

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Instagram-julkaisun ajastaminen – katso suosituimmat sovellukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.