Ecom Jet arvostelu

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto töiden ja talouden hallintaan. Sen avulla yrityksen laskutukseen liittyvät asiat sekä töiden järjesteleminen sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Ohjelmisto on kehitetty rakennus- ja talotekniikka-alan tarpeita silmällä pitäen. Ecom Jetin ohjelmistoa voi kokeilla täysin ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 6 €/kk
Kenelle : Rakennus- ja talotekniikka-aloille
/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Ecom Jet on

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto töiden ja talouden hallintaan. Sen avulla yrityksen laskutukseen liittyvät asiat sekä töiden järjesteleminen sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Ohjelmisto on kehitetty rakennus- ja talotekniikka-alan tarpeita silmällä pitäen. LVIS-alan tuotteet ovat valmiina ohjelmiston tuoterekisterissä helpottamassa laskutusta.

Ecom Jet on pilvipohjainen palvelu, jota voi käyttää missä tahansa. Tiedot pysyvät turvassa huippumodernin teknologian ansiosta. Selainpohjainen ohjelmisto toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Kenelle?

  • Talotekniikan alalle
  • Rakennus-alalle
  • Kirjanpidon avuksi
  • Pienille ja isoille alan yrityksille

Ominaisuudet

Erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle suunniteltu Ecom Jetin ohjelmisto osaa ottaa huomioon alan erityistarpeet. Ohjelmisto käsittelee automaattisesti alalle tyypilliset isot tarvike- ja materiaalimäärät. Järjestelmä sisältää kätevästi tukkureiden hinnastot. Työmääräimet ja lähetteet tehdään ohjelmistossa, ja niistä löytyvät suunnitellut työtunnit sekä työssä tarvitut materiaalit ja tarvikkeet. Työn tullessa valmiiksi, on näistä tiedoista helppo tehdä parilla klikkauksella lasku, josta löytyy kaikki tarvittava selkeästi eriteltynä.

Työhön kohdistuneet kulut ovat koko ajan näkyvillä, jolloin yrittäjä on aina perillä työn kannattavuudesta. Yrityksen toiminnan kasvaessa järjestelmä kasvaa sen mukana, tuoden työkaluja projektien toteutukseen ja hallintaan. Ecom Jetin avulla voi varmistua, että yrityksen kirjanpito on lakisääteistä. Ohjelmiston avulla säästyy aikaa, jonka voi käyttää asiakkaiden palvelemiseen. Yrityksen tulojen ja menojen seuraaminen on helppoa, koska kassavirran voi tarkistaa ohjelmistosta milloin tahansa.

Ecom Jetin ohjelmistoa on helppo käyttää, jolloin laskutukseen ja paperitöihin ei tuhlaannu niin paljon aikaa. Myynti-ja ostolaskutukset onnistuvat kätevästi sähköisesti tai paperilla. Ohjelmiston avulla tilausten hallinta käy tehokkaasti. Työtunnit, kulut sekä materiaalit voi kirjata selkeästi työmääräimille, jo työmaalla. Kohderekisterin avulla voi hallita ja seurata asiakkaiden työmaita kätevästi yhdestä paikasta. Tuoterekisteristä LVIS-alan tuotteet löytyvät valmiina. Omien tuotteiden lisääminen käy helposti ja vaivattomasti.

Kirjanpitoaineiston toimittaminen tilitoimistoon käy Ecom Jetistä helposti. Ohjelmistosta löytyy valmiit integraatiot esimerkiksi Finago Procountoriin ja Visma Netvisoriin. Kirjanpitoraportit voi myös lähettää tilitoimistolle sähköisesti tai tilitoimiston kanssa voidaan sopia ohjelmiston yhteiskäytöstä. Ecom Jetin ohjelmistoa ei tarvitse erikseen asentaa, koska se toimii selainpohjaisena pilvipalveluna. Alkuun pääsemiseksi riittää käyttäjäksi rekisteröityminen sähköpostiosoitteella. Ohjelmisto opastaa käytön alkuun, ja tarvittaessa apua on helposti saatavilla ohjelman sisäänrakennetusta käyttötuesta.

Mainos:

Hinta

Ecom Jetin valikoimaan kuuluu kuusi eri pakettia. Ohjelmiston Aika-paketti maksaa 6 €/kk käyttäjää kohden ja se on tarkoitettu työajan seurantaan ja laskutuksen helpottamiseen. Basic-paketin perusmaksu on 0 €, asiakas maksaa vain lähettämistään ja vastaanottamistaan laskuista 2,80 €/lasku. Ecom Jet niminen kokonaisuus sisältää Basic-paketin ominaisuuksien lisäksi pari muuta ominaisuutta ja maksaa pääkäyttäjälle 49 €/kk, ja tämän lisäksi 9 €/kk työntekijästä ja 15 €/kk kirjanpitäjästä.

Isoimmat paketit ovat Ecom Talous, Ecom Partner ja Ecom Plus. Talous-paketti on 89 €/kk ja sisältää samat maksut työntekijöistä ja kirjanpitäjistä per kuukausi, kuin Basic. Partner-paketti on suunnattu erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle. Se tarjoaa kyseisille aloille suunnitellun ohjelmiston sekä toimialan tuntevan kirjanpitäjän lähtöhintana 229 €/kk. Plus-paketti on suunnattu isompien yritysten tarpeisiin ja lähtöhinta on 104 €/kk.

Ecom Jet tarjoaa myös muita hyödyllisiä lisäpalveluita, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Arvostelu ja yhteenveto

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto talotekniikka- ja rakennusalan taloushallintoon. Toimialakohtainen ohjelmisto tunnistaa alan erityistarpeet ja vastaa niihin osuvasti. Ohjelmisto säästää aikaa ja tehostaa yrityksen toimintoja. Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu Accountor-konserniin. Yrityksen tavoitteena on nostaa asiakasyritystensä tuottavuutta, ja vähentää rutiineihin kuluvaa aikaa. Ohjelmisto toimii kätevästi selainpohjaisena pilvipalveluna, jolloin sitä voi vaivatta käyttää missä vaan, ja millä tahansa laitteella.

Ecom Jetin avulla myynti- ja ostolaskutukset sujuvat näppärästi. Kirjaukset työtunneista ja materiaaleista voi tehdä helposti jo työmaalla, ja ostolaskujen rivit on helppo kohdistaa oikein. Ecom Jetiä on selkeää ja helppoa käyttää, ja ohjelmistoon sisäänrakennettu asiakastuki auttaa tarpeen vaatiessa. Valmiiden integraatioiden avulla helpottuu esimerkiksi kirjanpitoraporttien toimittaminen tilitoimistolle. Ecom Jetiä on mahdollista kokeilla täysin ilmaiseksi. Ohjelmistoon voi hankkia monia lisäpalveluita, kuten Ecom Kassaturva ja Ecom Raportointi.

Lisää aiheesta

Miksi ottaa ERP käyttöön? Vinkit pk-yrityksille

Parhaat suomalaiset ERP-järjestelmät esittelyssä

Suosituimmat ERP-järjestelmät esittelyssä

Lue lisää toiminnanohjausjärjestelmistä.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4.6 / 5. Arvioiden määrä: 15

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.