Ecom Jet arvostelu

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto töiden ja talouden hallintaan. Sen avulla yrityksen laskutukseen liittyvät asiat sekä töiden järjesteleminen sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Ohjelmisto on kehitetty rakennus- ja talotekniikka-alan tarpeita silmällä pitäen. Ecom Jetin ohjelmistoa voi kokeilla täysin ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 49 €/kk
Kenelle : Rakennus- ja talotekniikka-aloille
/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Ecom Jet on

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto töiden ja talouden hallintaan. Sen avulla yrityksen laskutukseen liittyvät asiat sekä töiden järjesteleminen sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Ohjelmisto on kehitetty rakennus- ja talotekniikka-alan tarpeita silmällä pitäen. LVIS-alan tuotteet ovat valmiina ohjelmiston tuoterekisterissä helpottamassa laskutusta.

Ecom Jet on pilvipohjainen palvelu, jota voi käyttää missä tahansa. Tiedot pysyvät turvassa huippumodernin teknologian ansiosta. Selainpohjainen ohjelmisto toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Kenelle?

  • Talotekniikan alalle
  • Rakennus-alalle
  • Kirjanpidon avuksi
  • Pienille ja isoille alan yrityksille

Ominaisuudet

Erityisesti talotekniikka- ja rakennusalalle suunniteltu Ecom Jetin ohjelmisto osaa ottaa huomioon alan erityistarpeet. Ohjelmisto käsittelee automaattisesti alalle tyypilliset isot tarvike- ja materiaalimäärät. Järjestelmä sisältää kätevästi tukkureiden hinnastot. Työmääräimet ja lähetteet tehdään ohjelmistossa, ja niistä löytyvät suunnitellut työtunnit sekä työssä tarvitut materiaalit ja tarvikkeet. Työn tullessa valmiiksi, on näistä tiedoista helppo tehdä parilla klikkauksella lasku, josta löytyy kaikki tarvittava selkeästi eriteltynä.

Työhön kohdistuneet kulut ovat koko ajan näkyvillä, jolloin yrittäjä on aina perillä työn kannattavuudesta. Yrityksen toiminnan kasvaessa järjestelmä kasvaa sen mukana, tuoden työkaluja projektien toteutukseen ja hallintaan. Ecom Jetin avulla voi varmistua, että yrityksen kirjanpito on lakisääteistä. Ohjelmiston avulla säästyy aikaa, jonka voi käyttää asiakkaiden palvelemiseen. Yrityksen tulojen ja menojen seuraaminen on helppoa, koska kassavirran voi tarkistaa ohjelmistosta milloin tahansa.

Ecom Jetin ohjelmistoa on helppo käyttää, jolloin laskutukseen ja paperitöihin ei tuhlaannu niin paljon aikaa. Myynti-ja ostolaskutukset onnistuvat kätevästi sähköisesti tai paperilla. Ohjelmiston avulla tilausten hallinta käy tehokkaasti. Työtunnit, kulut sekä materiaalit voi kirjata selkeästi työmääräimille, jo työmaalla. Kohderekisterin avulla voi hallita ja seurata asiakkaiden työmaita kätevästi yhdestä paikasta. Tuoterekisteristä LVIS-alan tuotteet löytyvät valmiina. Omien tuotteiden lisääminen käy helposti ja vaivattomasti.

Kirjanpitoaineiston toimittaminen tilitoimistoon käy Ecom Jetistä helposti. Ohjelmistosta löytyy valmiit integraatiot esimerkiksi Finago Procountoriin ja Visma Netvisoriin. Kirjanpitoraportit voi myös lähettää tilitoimistolle sähköisesti tai tilitoimiston kanssa voidaan sopia ohjelmiston yhteiskäytöstä. Ecom Jetin ohjelmistoa ei tarvitse erikseen asentaa, koska se toimii selainpohjaisena pilvipalveluna. Alkuun pääsemiseksi riittää käyttäjäksi rekisteröityminen sähköpostiosoitteella. Ohjelmisto opastaa käytön alkuun, ja tarvittaessa apua on helposti saatavilla ohjelman sisäänrakennetusta käyttötuesta.

Hinta

Ecom Jetin ohjelmistoa voi kokeilla täysin ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia. Ohjelmiston peruspaketti sisältää kaikki peruspalvelut, ja se maksaa 49 euroa kuukaudessa (tilanne 14.12.2021) pääkäyttäjälle sekä yhdeksän euroa kuukaudessa jokaista työntekijää kohden. Ecom Jetin perusohjelmiston lisäksi on mahdollista myös hankkia tilitoimistopalvelut tai Procountorin Taloushallinnon ohjelmisto samassa paketissa. Erillistä maksua vastaan Ecom Jetillä on tarjolla monia hyödyllisiä lisäpalveluita, kuten Maventan verkkolaskut, Ecom Kassaturvan ja Ecom Raportointi.

Arvostelu ja yhteenveto

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto talotekniikka- ja rakennusalan taloushallintoon. Toimialakohtainen ohjelmisto tunnistaa alan erityistarpeet ja vastaa niihin osuvasti. Ohjelmisto säästää aikaa ja tehostaa yrityksen toimintoja. Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu Accountor-konserniin. Yrityksen tavoitteena on nostaa asiakasyritystensä tuottavuutta, ja vähentää rutiineihin kuluvaa aikaa. Ohjelmisto toimii kätevästi selainpohjaisena pilvipalveluna, jolloin sitä voi vaivatta käyttää missä vaan, ja millä tahansa laitteella.

Ecom Jetin avulla myynti- ja ostolaskutukset sujuvat näppärästi. Kirjaukset työtunneista ja materiaaleista voi tehdä helposti jo työmaalla, ja ostolaskujen rivit on helppo kohdistaa oikein. Ecom Jetiä on selkeää ja helppoa käyttää, ja ohjelmistoon sisäänrakennettu asiakastuki auttaa tarpeen vaatiessa. Valmiiden integraatioiden avulla helpottuu esimerkiksi kirjanpitoraporttien toimittaminen tilitoimistolle. Ecom Jetiä on mahdollista kokeilla täysin ilmaiseksi. Ohjelmistoon voi hankkia monia lisäpalveluita, kuten Ecom Kassaturva ja Ecom Raportointi.

Lisää aiheesta

Miksi ottaa ERP käyttöön? Vinkit pk-yrityksille

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3 / 5. Arvioiden määrä: 3

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.