Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän arvostelu

Lemonsoftin ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmä on liikkeenjohdon ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat hallita toimintaansa tehokkaasti ja lisätä tuottavuuttaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : hintatiedot saat suoraan Lemonsoftilta
Kenelle : mm. tilitoimistoille sekä asiantuntija- ja palveluyrityksille
/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on

Lemonsoftin ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmä on liikkeenjohdon ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat hallita toimintaansa tehokkaasti ja lisätä tuottavuuttaan. Se on kattava ja integroitu sovellus, joka sisältää moduulit rahoitukseen, hankintaan, tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen, laadunvarmistukseen sekä uusien tuotteiden kehittämiseen. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden virtaviivaistaa prosesseja materiaalien hallinnasta asiakaspalvelun parantamiseen. Lemonsoft on kotimainen ohjelmistotalo, jonka tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidensa liiketoiminnan kehitys ja kasvu.

Kenelle?

  • Tilitoimistoille
  • Tukku- ja erikoistavarakaupoille
  • Tuotannonohjaukseen valmistavaan yritykseen
  • Rakentamisen ja urakoinnin toimialalle
  • Asiantuntija- ja palveluyrityksille

Mainos:

Ominaisuudet

Lemonsoft ERP -järjestelmä on suunniteltu automatisoimaan manuaalisia prosesseja päivittäisessä liiketoiminnassa, jotta yritykset voivat vähentää inhimillisiä virheitä ja keskittyä strategisiin tavoitteisiin. Tämä toiminnanohjausjärjestelmä kattaa kirjanpidon molemmat puolet, tarjoaa reaaliaikaista tietoa yrityksen kaikilla toiminnallisilla alueilla ja tukee koko yrityksen välistä yhteistyötä. Lemonsoft pitää sisällään kaikki keskeisimmät yrityksen toiminnot samassa paketissa ilman erillisiä ohjelmistoja eri osa-alueille. Näin tieto löytyy ja liikkuu saumattomasti.

Lemonsoftin ominaisuuksia on muun muassa manuaalisten prosessien automatisointi, joka vähentää inhimillisiä virheitä. Tämä vähentää valvontaan käytettyä aikaa ja tehostaa prosessien etenemistä. Sillä on myös vaivatonta hallita päivittäisiä liiketoiminnan osa-alueita, koska reaaliaikaisiin tietoihin pääsee helposti käsiksi yhdellä alustalla. Työntekijöiden ja johdon käytettävissä oleva toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa yrityksen sisäistä yhteistyötä, koska kaikki tieto löytyy samasta ohjelmistosta nopeasti. Automaatioiden avulla syötetyt tiedot myös kommunikoivat keskenään säästäen työaikaa.

Lemonsoftin mukana tulee myös valmiiksi mietitty liiketoimintatiedon hallinta -ratkaisu. Sen avulla voi parantaa liiketoiminnan tehokkuutta asiakkuudenhallinnan, projektinhallinnan, tuotannon, materiaalinhallinnan sekä taloushallinnon näkökulmasta. Käytössä on yli 1000 vakioraporttia ja lomaketta, joita voi myös muokata itse. Automatisoidun raportoinnin ansiosta reaaliaikainen tieto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla. LemonFiles-ratkaisun avulla tiedot ovat pilvipalvelussa aina saatavilla. Tiedostoja hallitaan niiden sisällön ja merkityksen avulla.

Lemonsoft on avoin ohjelmisto, johon pystyy palvelurajapinnan avulla liittämään helposti kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. LemonHub-palvelun avulla voi esimerkiksi lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia. Lemonsoft tarjoaa asiakkailleen toimivat tukipalvelut. Asiakaspalvelu hoitaa käyttöönotot ja tarvittavat koulutukset. Servicedesk tarjoaa kaikki ohjelman päivittäiseen käyttöön liittyvät tukipalvelut. Ongelmien ilmaantuessa on suoraan ohjelmasta saatavilla käyttöön puhelinpalvelu, ohjelmaan integroitu chat, etäkoulutukset sekä tukipyyntöjen kirjaukset.

Hinta

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on tehokas järjestelmä, joka pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot samassa paketissa. Jokainen yritys voi rakentaa Lemonsoftin palveluista yritykselle parhaiten sopivan kokonaisuuden. Järjestelmään voi valita omalle yritykselle tarpeellisimmat toiminnot, jolloin ylimääräisestä ei tarvitse maksaa. Lisää osia ja toimintoja on mahdollista hankkia tarpeen mukaan myöhemmin lisää. Investointina Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä maksaa itsensä takaisin. Tarkempia hintatietoja sekä tarjousta voi pyytää suoraan Lemonsoftilta.

Arvostelu ja yhteenveto

Lemonsoft on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka tehostaa yrityksen toimintaa sen eri osa-alueilla. Yhdistämällä kaikki tarvittavat järjestelmät yhteen kokonaisuuteen säästetään rahaa lisensseissä, ylläpidossa ja päivitystyössä. Tiedot liikkuvat samassa järjestelmässä ja ovat helposti löydettävissä. Niin taloushallinnon, henkilöstöhallinnon kuin myös asiakkuudenhallinnan toiminta-alueet tulevat hoidettua Lemonsoftilla muiden mukana. Ohjelmistoja kehitetään jatkuvasti alan asiantuntijoiden ja saadun asiakaspalautteen avulla. Toiminnanohjausjärjestelmän työkalut ovat helppoja käyttää, ja ne vapauttavat aikaa muihin töihin.

Suomalaisten yritysten liiketoiminnan tarpeisiin suunniteltu Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä automatisoi manuaalisia prosesseja. Automatisoitu raportointi säästää arvokasta työaikaa, kun tietoja ei tarvitse manuaalisesti kerätä eri lähteistä. Lemonsoft tarjoaa toimivia ratkaisuja monille eri aloille, kuten tilitoimistoille, tukkukauppiaille, rakennusalalle ja asiantuntijayrityksille. Järjestelmän palvelurajapinta mahdollistaa ulkopuolisten ratkaisujen liittämisen helposti. Lemonsoftin toimiva asiakaspalvelu tarjoaa kattavat tukipalvelut järjestelmän käyttöön. Lemonsoftin tarjoamista palveluista jokainen yritys voi koota sen tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Tutustu myös

  • Finadeck on suomalainen uuden sukupolven älykäs pilvipohjainen talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto.
  • Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa
  • Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja
  • Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön
  • Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin

Lue lisää aiheesta

Lue lisää toiminnanohjausjärjestelmistä.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.