WP Rocket arvostelu

Wp Rocket-työkalun logo.

WP Rocket on WordPress-lisäosa, jolla saa tehostettua sivujen nopeutta, pystytään parantamaan hakukoneoptimointia ja lisättyä myyntiä. WP Rocket mahdollistaa laajojenkin sivujen pakkaamisen ja purkamisen suoraan selaimessa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 49 $ / vuosi
Kenelle : WordPress-käyttäjille
4.4/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä WP Rocket on?

WP Rocket on WordPress-lisäosa, jolla saa tehostettua sivujen nopeutta, pystytään parantamaan hakukoneoptimointia ja lisättyä myyntiä. Sovellus on liitettävissä kaikkiin WordPress-sivuihin, olipa kyseessä sitten blogi, yrityksen verkkosivut tai verkkokauppa. Se on tehokas työkalu, jolla kotisivujen ylläpito ja sisällöntuotanto tehostuu ja hakukoneet tunnistavat sivut paremmin. Kotisivujen näkyvyys hauissa paranee ja sillä voidaan helposti tehostaa yrityksen tunnettavuutta uusien asiakkuuksien keskuudessa.

Kenelle ja mihin ongelmaan WP Rocket tuo ratkaisun?

Kotisivut ovat lähinnä jo vaatimus kaikille yrityksille ja sivujen näkyvyys hakukoneiden tuloksissa on tuottanut merkittävästi haasteita yrityksille. Jos sivut latautuvat hitaasti, on se jo ensimmäinen pullonkaula uusien asiakkuuksien saamisessa. hitaat sivut eivät anna yrityksestä sitä kuvaa, jota halutaan ja WP Rocketilla tätä voidaan merkittävästi tehostaa. Sovelluksen SEO optimointi parantaa sivujen näkyvyyttä hakutuloksissa ja tyypillisesti se on mielletty haastavaksi osa-alueeksi kotisivujen sisällöntuotannossa.

Mainos:

Ominaisuudet

WP Rocket mahdollistaa laajojenkin sivujen pakkaamisen ja purkamisen suoraan selaimessa. Tämä tekee sivuista nopeasti latautuvat, jota asiakkaat osaavat arvostaa. Hakukoneet listaavat nopeat sivut hakutuloksissa korkeammalle kuin hitaasti latautuvat sivut ja parempi hakutulos mahdollistaa paremmat liidit ja lopulta myynnit. Sivujen pakkaaminen ja purkaminen ei vaadi mitään koodausosaamista, vaan kaikki ominaisuudet on käytettävissä visuaalisen ja selkeän käyttöliittymän kautta. WP Rocket auttaa myös laatimaan SEO optimoitua sisältöä.

Kuvakaappaus WP Rocketin optimointi-sivusta.
Tiedostojen ja sivujen optimointi tapahtuu helposti

Kaikki muutokset, jota kotisivuille tehdään latautuvat välimuistiin ja ovat välittömästi asiakkaiden nähtävillä. Välimuistin hyödyntäminen kotisivuilla nopeuttaa sivuja merkittävästi. Asiakkaille saa tarjottua nopeasti päivitettyä tietoa ja hakukoneet huomioivat aktiiviset sivut paremmin. Tämä ominaisuus parantaa merkittävästi kotisivujen sijoitusta hakutuloksissa. Myös omiin aktiivisesti käytettyihin tiedostoihin on ylläpitäjällä nopea pääsy, joka mahdollistaa nopeamman sisällöntuotannon ja sivujen päivittämisen. Sivujen ylläpitoon ei tarvita ulkopuolista teknistä osaamista tai kallista markkinointigurua.

Kuvakaappaus WP Rocketin välimuisti-näkymästä.
Kattavat säädöt välimuistin optimoimiseksi

WP Rocket on asennettavissa niin blogiin, kotisivuihin kuin nettikauppaan ja se on yhteensopiva kaikkien suosituimpien valmiiden WordPress teemojen kanssa. Valmiista suosituista teemoista saa muokattua täysin yrityksen imagoon ja brändiin sopivan ilman, että yhteensopivuus kärsii. Sovellus tekee nettikaupoissa asiakkaan ostokokemuksesta sujuvan, kun sivut toimivat nopeasti. Hidas maksutapahtuma etenkin voi herättää asiakkaassa negatiivisia näkemyksiä yritystä kohtaan aiheettomasti, joten sivujen nopeuteen kannattaa kiinnittää huomiota.

Hinta

WP Rocketista ei ole olemassa ilmaista kokeiluversiota, mutta hinnoittelu on varsin kohtuullinen ja vuosimaksullinen. Sovelluksella on myös 14 vuorokauden rahat takaisin takuu, joten sitä voi testata riskittömästi. Sovelluksen hinnoitteluperusteena on kotisivujen lukumäärä. Edullisin peruspaketti maksaa 49 dollaria vuodessa ja lisäosa on asennettavissa yhdellle kotisivulle. Jos tarvetta on useammalla sivulla, niin 3 sivulle asennettava lisäosa maksaa 99 dollaria vuodessa. Rajoittamaton paketti maksaa 249 dollaria vuodessa.

Arvostelu

WP Rocket on monipuolinen ja tehokas työkalu, jolla WordPress pohjaisia kotisivujen, blogien ja nettikauppojen nopeutta saadaan helposti tehostettua. Samalla saadaan parannettua kotisivujen hakukonenäkyvyyttä ja lisäosa ei vaadi mitään koodausosaamista käyttäjältään. Tämä tekee siitä erittäin näppärän lisäosan kaikenkokoisille yrityksille ja yhden hengen yrittäjäkin saa tehostettua kotisivujensa nopeutta yksinkertaisesti. Sovellus myös helpottaa SEO optimoidun sisällön tuottamista, vaikka SEO optimointi olisikin vielä uudehko osa-alue.

WP Rocket toimii vain WordPress pohjaisilla sivuilla ja on yhteensopiva suosituimpien valmiiden teemojen kanssa. Tämän takia sivun teema voi olla esteenä lisäosan asentamiselle. Suositut teemat ovat muokattavissa kuitenkin juuri yrityksen imagoon ja brändiin sopiviksi, joten kotisivujen teeman päivittäminen voi olla ajankohtaista. Uusia teemoja kehitetään koko ajan ja lisäosa on usein äniden kanssa yhteensopiva. Vaikka kyseessä on maksullinen lisäosa, niin sen hinnoittelu on sopiva kaikenkokoisille yrityksille.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Nopeuta WordPress-sivustoasi näiden lisäosien avulla (arvostelu tulossa)

Muiden WordPress-lisäosien arvosteluita

Aiheeseen liittyvä blogit

WordPress-sivun hakukoneoptimointi – mitä, miksi ja miten?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

WP Rocket - WordPress Caching Plugin

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.