SeedProd arvostelu

Seedprog-työkalun logo.

SeedProd on WordPress-pohjaisille verkkosivuille tehty lisäosa, jonka avulla laskeutumissivujen tekeminen onnistuu käden käänteessä ilman koodaustaitoja.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 79 $ /vuosi
Kenelle : Helppokäyttöistä WordPress-lisäosaa etsiville
4.2/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä SeedProd on?

SeedProd on WordPressin lisäosa, joka mahdollistaa laskeutumissivun rakentamisen. Sivunrakennustyökalu on yksinkertainen käyttää, ja sillä saadaan helposti ohjattua uusia asiakkaita yrityksen varsinaisille kotisivuille ja suorittamaan haluttu toiminto, oli se sitten lisätiedon hakeminen, ilmaisen tuotteen lataaminen tai yrityksen tuotteen ostaminen. Etenkin sähköisten kirjojen ja verkkokurssien yhteydessä SeedProd on osoittautunut erittäin toimivaksi ja näppäräksi työkaluksi. Yrittäjä saa helposti rakennettua toimivan laskeutumissivun ja tuotteitaan paremmin asiakkaiden tietoisuuteen.

Kenelle ja mihin ongelmaan SeedProd tuo ratkaisun?

Yrityksillä on poikkeuksetta aina uusia tuotteita tulossa. Etenkin verkkokurssit ja sähköiset oppaat ovat olleet parina viime vuonna kuluttajien suosiossa, ja moni yrittäjäkin on näitä halunnut kehittää vastaamaan kuluttajien tarpeeseen. Pelkkä verkkokurssi tai opas ei itsestään mene kuitenkaan kaupaksi, vaan se vaatii myös markkinointia, ja kiinnostavasta tuotteesta on saatava asiakkaalle kattavasti tietoa ostopäätöksen tueksi. SeedProdilla laskeutumissivun tekeminen on yksinkertaista ja nopeaa.

Mainos:

Ominaisuudet

SeedProdissa on monia näppäriä ominaisuuksia. Laskeutumissivun rakentaminen onnistuu vedä ja pudota-toimintona, joten mitään koodaamisosaamista ei tarvita lainkaan. Ominaisuus on nopeakäyttöinen ja laskeutumissivun saa luotua tyhjästä minuuteissa. SeedProdilla tehty laskeutumissivu on myös poikkeuksetta responsiivinen mukautuen laitteen näytön koon mukaan, ja se on aina myös mobiililaitteille yhteensopiva. Reilusti yli puolet kuluttajista surffailee netissä mobiililaitteella, joten sivujen responsiivisuus ja mobiiliystävällisyys ovat vähimmäisvaatimuksia.

SeedProdilla saa kerättyä helposti sähköpostilistaa asiakkaista, jotka haluavat yrityksestä lisätietoa. Lisäosassa on monia markkinointia tukevia toimintoja, kuten call to action -toimintoja ja vakiotiedotteita esimerkiksi liittyen evästeilmoituksiin tai GDPR-säädöksiin. Näiden liittäminen laskeutumissivulle on yhtä yksinkertaista kuin sivuston rakentaminen muutenkin, eikä niiden miettimiseen tarvitse käyttää sen enempää aikaa. SeedProd on myös yhteensopiva monien sähköpostilistasovellusten, kuten MailChimpin, ActiveCampaign ja ConvertKitin kanssa. Tämä mahdollisuus yksinkertaistaa sähköpostilistan ylläpitoa.

Laadukas sähköpostilista on yrittäjälle rahanarvoinen ja arvokas ominaisuus. Botit ja huijarit ovat kuitenkin huomanneet, että suojaamattomien sähköpostilistojen kautta voi päästä helposti lähettämään spämmiä. Spämmin ehkäisyyn SeedProdissa on ReCaptcha-ominaisuus, jolla saadaan varmistettua helposti, että laskeutumissivulla suoritettu toiminto on aito eikä sisällä roskapostia, botteja tai huijausliittymisiä. ReCaptcha on jo kauan havaittu toimivaksi tavaksi suojata sähköpostilistoja ja laskeutumissivuja, joten tätä ominaisuutta kannattaa hyödyntää jokaisella sivulla.

Hinta

SeedProd on maksullinen lisäosa, josta on valittavissa neljä erilaista kokonaisuutta. Hinnoittelu on maltillista, ja tarjolla on toisinaan erilaisia alennuksia. Normaalihintaisena perusversio maksaa 79 $ vuodessa ja kaikkein monipuolisin versio 599 $ vuodessa (tilanne 15.11.2021). Hinnoittelussa on 14 vuorokauden rahat takaisin -takuu, mikäli käyttäjä ei ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, mutta sen voi koska tahansa perua päättymään kuluvan kauden loppuun.

Arvostelu ja yhteenveto

Laskeutumissivun rakentaminen uudelle yritykselle tai uudelle yrityksen tuotteelle on tärkeää. SeedProd-arvostelu onkin kirjoitettu yrittäjiä varten, jotta he löytäisivät helppokäyttöisiä työkaluja liiketoimintansa ja markkinointinsa tueksi. Kaiken kaikkiaan laskeutumissivun rakentaminen on monesti ollut haastavaa, mikäli ei ole ollut tarkkaa tietoa mitä kaikkea sivulla olisi oltava. Onneksi SeedProd on tehnyt laskeutumissivun rakentamisesta yksinkertaista ja nopeaa, mikä säästää merkittävästi yrittäjän aikaa muihin yrityksen toimintoihin ja töihin.

Hinta-laatusuhteeltaan SeedProd on vastaavien työkalujen kärkeä. Kuten kaikissa WordPress-lisäosissa, on SeedProdissakin panostettu sovelluksen yksinkertaiseen käyttöön. Koodausosaamista ei tarvita lainkaan, ja sovellus maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun toimivan laskeutumissivun saa tehtyä nopeasti ja helposti. Sovelluksen kokeiluun ei liity minkäänlaista riskiä, sillä 14 vuorokauden kokeilujakson aikana lisäosaan ehtii tutustua rauhassa ja nähdä sen toimivuuden käytännössä. Yritys, jolla on tarvetta laskeutumissivulle, hyötyy tästä lisäosasta merkittävästi.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja WordPress-pohjaisten verkkosivujen sivunrakennustyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Outgrow on tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä tehostamaan markkinointiaan hyödyntämällä interaktiivista verkkosisältöä kohdeyleisön sitouttamiseen.
  • Divi on Elegant Themesin kehittämä WordPress-teema ja sivurakentaja, jonka avulla voidaan luoda niin kotisivuja, verkkokauppoja kuin blogejakin.
  • SeedProd on WordPress-lisäosa, jonka avulla laskeutumissivujen tekeminen onnistuu käden käänteessä ilman koodaustaitoja.
  • Visual Composer on WordPress-pohjaisille verkkosivuille tarkoitettu sivunrakennustyökalu, jonka avulla voit muokata sivuasi monipuolisesti.
  • Beaver Builder on WordPressin lisäosa, jolla saa rakennettua mieleisensä ja yrityksen imagoon sekä brändiin sopivat verkkosivut.
  • Elementor on WordPress-pohjaisille sivuille tehty sivunrakennustyökalu, jonka avulla voi rakentaa verkkosivuja yksinkertaisen ja kätevän visuaalisen editorin avulla.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

WordPress-lisäosta verkkosivujen tukena

Verkkosivut helposti – llmainen vai maksullinen alusta?

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.