MonsterInsights arvostelu

MonsterInsights-lisäosan logo.

MonsterInsights on WordPressin lisäosa web-analytiikan Google Analyticsia varten. Työkalun avulla pystyt seuramaan sivutosi liikennettä ja analysoimaan, miten sisään tuleva liikenne sivuillasi käyttäytyy. Näin ollen tiedät paremmin, mikä sivustollasi on tehokasta ja mikä ei.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 199 $ /vuosi, 14 päivän kokeilu
Kenelle : Wordpress-verkkokaupoille sekä web-analytiikasta kiinnostuneille
4.3/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä MonsterInsights on?

MonsterInsights on WordPressin lisäosa Google Analyticsia varten. Käytännössä siis kyseessä ei ole erillinen analytiikkatyökalu, vaan MonsterInsights luo Googlen analytiikalle tehokkaan lisäosan, jota voi hyödyntää WordPressissa. Tämän analytiikkatyökalun avulla pystyt yhdistämään Googlen tarjoaman analytiikan sivuillesi. Työkalun avulla pystyt seuramaan sivutosi liikennettä ja analysoimaan, miten sisään tuleva liikenne sivuillasi käyttäytyy. Näin ollen tiedät paremmin, mikä sivustollasi on tehokasta ja mikä ei.

Kenelle ja mihin ongelmaan MonsterInsights tuo ratkaisun

MonsterInsights on hyvä työkalu, jos olet kiinnostunut WordPress-alustalla toimivan verkkosivusi liikenteestä. Työkalu tuo analytiikkaa tarjolle suoraan WP-yleisnäkymään, tarjoten helpon pääsyn tilastoihin samalla, kun päivität verkkosivua. Tilastot kiinnostavat varmasti esimerkiksi verkkokauppaa WP-pohjalla pyörittäviä toimijoita, sillä analytiikan kautta pystyy helposti tulkitsemaan, millä sivuilla ihmiset liikkuvat ja millä osastoilla olisi vielä parannettavaa. Nämä voivat auttaa myynnin lisäämisessä ja kohdentamisessa oikein, jolloin saat parhaan mahdollisen tehon irti verkkokaupastasi.

Mainos:

Ominaisuudet

MonsterInsightsilla pystyt paitsi seuraamaan liikennettä, saat lisättyä analytiikkaan myös muita tärkeitä tekijöitä esimerkiksi verkkokaupan kannalta. Jos kaupastasi löytyy useita tuotteita, voi olla vaikea hahmottaa, mitkä kategoriat ovat parhaita ja mitkä tuotteet kategorian sisällä kiinnostavat ihmisiä. Tämä työkalu tuo ratkaisun tähän ongelmaan ja samalla näet esimerkiksi sen, mikä on konversioaste myyntisivullesi tulevaa asiakasta kohden. Jos konversioprosentti on heikko, voit pyrkiä korjaamaan ongelmaa.

MonsterInsight tarjoaa helpon tavan mitata konversioita.
Konversioiden mittaaminen on helppoa. Jos sivuillasi on useampia lomakkeita, näyttää MonsterInsight selkeäsi sen, mitä lomaketta täytetään useiten.

Nykyään verkkoliikenne siirtyy yhä enemmän mobiilin suuntaan. Kaikki ihmiset eivät välttämättä edes omista tietokonetta, joka ohjaa tällaiset henkilöt väkisinkin saapumaan sivustolle mobiilin kautta. Responsiiviset sivut ovat modernissa verkkoliiketoiminnassa keskeinen asia, jota ei voi painaa villaisella. MonsterInsightsin avulla pystyt seuramaan, millaisista laitteista liikenne sivuillesi tulee. Näin ollen pystyt hahmottamaan esimerkiksi sen, miten suuri osa on mobiilista ja voit päättää, miten asiaan reagoit.

Jos pyörität blogia tai muuta sivustoa, joka julkaisee sisältöjä, on tietysti tärkeää tietää, millainen sisältö parhaiten toimii. Viime kädessä ihmiset tulevat lukemaan sivustollesi houkuttelevaa sisältöä, johon sinun tuottajana tulee reagoida. MonsterInsights auttaa hahmottamaan toimivat artikkelit, joiden lukijamääriä pystyt seuraamaan kätevästi. Jos tarjoat näiden ohessa esimerkiksi jotain ladattavaa, voit seurata työkalun avulla myös sitä, miten paljon ihmiset lataavat tarjoamaasi sisältöä, esimerkiksi tarkemmin sisältöihisi perehtyvää pdf-tiedostoa.

Kuvakaappaus raporteista, jotka ovat selkeitä.
Esimerkki MonsterInsight työkalun selkeistä raporteista.

Hinta

MonsterInsightsia voi kokeilla 14 päivää niin, että voit perua tilauksen ja saada rahasi takaisin ilman erityistä syytä. Muuten työkalun hinnoittelu on kolmiportainen, ja ominaisuudet paranevat hinnan kasvaessa. Edullisin Plus-tilaus on 99 dollaria vuodessa, Pro-tilaus 199 dollaria vuodessa ja Agency-tilaus 399 dollaria vuodessa. Kalleimmalla versiolla työkalua voi käyttää esimerkiksi 25 sivustolla yhtäaikaisesti. WooCommerce-ominaisuudet saa käyttöön Pro-versiolla, joka on vaihtoehdoista toiseksi hintavin.

MonsterInsights arvostelu

Verkkoliiketoiminnassa ja sivustojen ylläpidossa on ensisijaisen tärkeää ymmärtää, paljonko liikennettä on ja mistä liikenne tulee. Sivusto elää siellä käyvistä ihmisistä ja jos liikennettä ei pystytä saamaan, ei synny myöskään myyntiä, eikä siten myöskään liiketoimintaa. Kovan kilpailun keskellä sivustoilla tulee olla vähintään jonkinasteinen työkalu liikenteen analytiikkaan. Jos sivustosi on WP-pohjainen, on MonsterInsights varteen otettava vaihtoehto sivustollesi. Lisäosa on helppo asentaa WP-sivustolle ja yhdistää Google Analyticsiin.

Ollessasi paremmin jyvällä siitä, miten ihmiset sivustollasi käyttäytyvät, olet askeleen lähempänä voittavaa sivustoa. Sivustoliikennettä ja konversioprosenttia tulkitsemalla voit päätellä, mitä tuotteita esimerkiksi verkkokaupassa kannattaa pitää. Verkkokaupoissa laajan tavaramäärän varastointi on ongelma, ja vaikka omaa varastoa ei olisikaan ja hyödynnät dropshippingiä, et kuitenkaan halua myyvien tuotteidesi hukkuvan sellaisten sekaan, jotka eivät tee kauppaansa. Helppokäyttöisyys ja analytiikan moniulotteisuus tekevät MonsterInsightsista hyvän vaihtoehdon WP-sivustolle.

MonsterInsights on erinomainen analytiikkatyökalu WordPress-sivustoille, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja etuja. Se auttaa sinua ymmärtämään paremmin sivustosi liikennettä ja kävijöiden käyttäytymistä. Tässä on kolme plussaa ja kolme miinusta kyseisestä ohjelmistosta:

MonsterInsights plussat

 • Helppo asentaa ja käyttää WordPress-sivustoilla.
 • Integroituu saumattomasti Google Analyticsiin, mikä mahdollistaa kattavan analytiikan hyödyntämisen.
 • Tarjoaa selkeät raportit ja tilastot, jotka auttavat sinua seuraamaan sivustosi suorituskykyä ja parantamaan sitä.

MonsterInsights miinukset

 • Hinta voi olla korkea, erityisesti kattavampien ominaisuuksien ja lisenssien osalta.
 • Tietyt kehittyneemmät analytiikkatoiminnot ja -raportit saattavat vaatia kalliimpia lisenssejä.
 • Vaikka ohjelmisto tarjoaa hyvän perustason analytiikan, joillekin käyttäjille saattaa puuttua tiettyjä syvällisempiä analyysiominaisuuksia.

Yhteenvetona MonsterInsights on suositeltava analytiikkatyökalu WordPress-käyttäjille, kannattaa ennen sen hankkimista pohtia, sopiiko se budjettiisi ja onko siinä kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Se tarjoaa hyvän perustason analytiikan ja on helppokäyttöinen, mutta joillekin käyttäjille saattaa olla tarvetta saada syvällisempää dataa, joka saattaa vaatia kalliimman lisenssin tai vaihtoehtoisen työkalun.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja WordPress analytiikkalisäosia

Suosittuja web-analytiikan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Google Analyticsin avulla verkkosivujen analytiikkaa on helppo seurata. Google Analytics on ilmaine sovellus, joten se sopii niin suureen kuin pieneen tarpeeseen.
 • Oribi on Oribi on all-in-one-markkinointianalyysityökalu.
 • Matomo on avoimen lähdekoodin verkkoanalytiikka-alusta, joka on suunniteltu antamaan täydelliset analytiikkaominaisuudet ja 100-prosenttisen tietojen omistuksen.
 • Microsoft Clarity on kätevä ja ilmainen markkinoinnin työkalu, kun halutaan analysoida yrityksen kotisivujen, tuotekuvastojen tai laskeutumissivujen toimivuutta.
 • Leadfeeder on monipuolinen työkalu, jolla on mahdollista seurata mitkä yritykset ovat tulleet yrityksen sivuille ja mikä heitä on sivulla kiinnostanut.

Muiden WordPress-lisäosien arvosteluita

Aiheeseen liittyvä blogit

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4.5 / 5. Arvioiden määrä: 2

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.