Visual Composer arvostelu

Visual Composer logo.

Visual Composer on WordPress-pohjaisille verkkosivuille tarkoitettu sivunrakennustyökalu, jonka avulla voit muokata sivuasi monipuolisesti.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Yhdelle sivustolle 49$ vuodessa, kolmelle sivustolle 99$ vuodessa
4.4/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Visual Composer on?

Visual Composer on WordPress-pohjaisille verkkosivuille tarkoitettu sivunrakennustyökalu, jonka avulla voit muokata sivuasi monipuolisesti. Visual Composer oli yksi ensimmäisistä työkaluista, joilla pystyi muokkaamaan WordPress-sivuja raahaa ja tiputa -menetelmällä. Mentelmä on tehnyt verkkosivujen rakentamista yksinkertaisempaa ja helpommin ymmärrettävää kaikille käyttäjille. Tämä sivunrakennustyökalu ei rajoitu ominaisuuksiltaan vain tiettyihin teemoihin, vaan sitä voi hyödyntää käytännössä minkä tahansa teeman kanssa. Monen teeman mukana Visual Composer tulee kuitenkin kaupanpäällisenä.

Kenelle ja mihin ongelmaan Visual Composer tuo ratkaisun?

Ennen pelkkä verkkopreesens riitti monelle yritykselle toimintansa eteenpäin viemiseen. Nykyään vaatimukset verkkoympäristössä ovat kasvaneet ja verkkosivulta vaaditaan olemassaolonsa lisäksi myös sulavaa toimivuutta ja näyttävyyttä. Visual Composer on yksi työkalu, jolla näyttävien sivustojen rakentaminen on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi. Sivunrakennustyökalun avulla WordPress-sivustoa pystyy muokkaamaan pitkälti haluamaansa suuntaan ilman, että osaamista koodaamisesta tai esimerkiksi ymmärrystä CSS:stä löytyy. Lisäominaisuuksia on toki tehty myös osaavemmille sivujen rakentajille.

Mainos:

Ominaisuudet

Visual Composer on melko pelkistetty työkalu, jonka avulla voit muokata sivustoasi raahaamalla valmiita elementtejä sivuille parhaaksi katsomallasi tavalla asetettuihin laatikoihin. Työkalu päivittää tekemäsi muutokset reaaliajassa ja näin ollen pystyt jatkuvasti selvillä, miltä sivustosi muutosten jälkeen näyttää. Voit laittaa muokkaustöidesi ajaksi sivustollesi päälle ylläpitotilan työkalun kautta, jolloin muutokset eivät näy heti ulos. Myös jokaista raahattavaa elementtiä voi vielä erikseen muokata niin halutessaan.

Visual Composer on Drag & Drop tyylinen sivunrakennustyökalu
Visual Composer on ns. Drag and Drop -tyylinen sivunrakentaja, jolla raahaat haluamasi elementit sivuston rakennusalueelle

Työkalun toimivuus ei rajoitu valitsemaasi WP-teemaan, vaan voit käyttää sitä minkä tahansa teeman kanssa. Monien muiden sivustonrakennustyökalujen tapaan myös Visual Composer tarjoaa mahdollisuuden teeman keskeisten elementtien muokkaamiseen. Et ole siis sidottu valmisteemaan, vaan voit joko muokata sitä tai rakentaa alusta saakka kokonaan uuden teeman muokkaamalla esimerkiksi headereita tai footereita. Esimerkiksi header ja footer ovat esillä sivulla joka paikassa, joten ne on hyvä pitää kunnossa.

Visual Composer käyttöliittymä on selkeä ja monipuolinen
Visual Composerin käyttöliittymä on selkeä

Visual Composerilla pystyt muokkaamaan myös sivujen pohjien rakennetta. Blogissa näyttävät blogisivut voivat tuoda lukijalle lisäarvoa, ja toisaalta antaa kirjoittajalle mahdollisuuden luoda esimerkiksi näyttävän aloitussivun, joka kenties voi houkutella tutkimaan blogia pidemmälle. Vaikka koodaamista ei tarvitse osata, voit muokata tyylimuokkaimella sivuston rakennetta muun muassa CSS-koodilla, jos osaamista löytyy. Visual Composer Hubin kautta tarjolla on myös valmiita sivupohjia ja elementtejä, joita voi hyödyntää sivuston suunnittelussa.

Visual Composerin valmiit teemat
Visual Composer tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valmiita teemoja, jotka on helppo mukauttaa omaan tarpeeseen.

Hinta

Visual Composerista on saatavilla ilmaisversio, jossa ominaisuuksia on luonnollisesti karsittu maksullisiin versiohin verrattuna. Esimerkiksi teemojen rakentaminen ja WooCommercen yhteensopivuus eivät ole käytössä ilmaisversiossa. Yhdelle verkkosivulle työkalu maksaa kaikilla ominaisuuksillaan 49 dollaria vuodessa ja kolmelle sivustolle 99 dollaria vuodessa. Työkalun kehittäjäversio, jolla pääset käsiksi kaikkiin ominaisuuksiin ja voit käyttää sitä haluamallasi sivustojen määrällä, maksaa 349 dollaria vuodessa. Maksullisia versioita voi kokeilla ilmaiseksi 15 päivää.

Arvostelu

Visual Composer on helppokäyttöinen rahaa ja tiputa -periaatteella toimiva työkalu erityisesti sivustoja ensi kertaa rakentaville verkkomaailman tulokkaille. Hyvin yksinkertaisilla elementeillä sivustojen muokkaaminen tapahtuu helposti ilman suurempia ongelmia – näet käytännössä koko ajan, mitä olet sivustolla muokkaamassa. Miinuspuolena taitavammille editoreille voidaan mainita, että työkalusta aiemmin löytynyt back end -editori on poistunut ja työkalu keskittyy nyt vain front endiin, joka on tämän Visual Composer -arvostelun suurin yksittäinen havaitsema puute.

Perinteinen sivunrakentaja pärjää kuitenkin sillä työkalulla, mikä tällä hetkellä on tarjolla. Muokkautuvia elementtejä on tarjolla paljon, ammattimainen sivusto on helppo luoda, teemaa on mahdollisuus muokata myös itse melko pitkälle ja monet laajennukset ovat hyvin yhteensopivia Visual Composerin kanssa käytettäviksi. Visual Composerin käyttöliittymä on välillä hieman hidas, mutta jos se ei ole ongelma, saa työkalulla luotua helposti ammattimaisen vaikutelman antavat responsiiviset verkkosivut esimerkiksi yrityksellesi.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja WordPress-pohjaisten verkkosivujen sivunrakennustyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Outgrow on tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä tehostamaan markkinointiaan hyödyntämällä interaktiivista verkkosisältöä kohdeyleisön sitouttamiseen.
  • Divi on Elegant Themesin kehittämä WordPress-teema ja sivurakentaja, jonka avulla voidaan luoda niin kotisivuja, verkkokauppoja kuin blogejakin.
  • SeedProd on WordPress-lisäosa, jonka avulla laskeutumissivujen tekeminen onnistuu käden käänteessä ilman koodaustaitoja.
  • Visual Composer on WordPress-pohjaisille verkkosivuille tarkoitettu sivunrakennustyökalu, jonka avulla voit muokata sivuasi monipuolisesti.
  • Beaver Builder on WordPressin lisäosa, jolla saa rakennettua mieleisensä ja yrityksen imagoon sekä brändiin sopivat verkkosivut.
  • Elementor on WordPress-pohjaisille sivuille tehty sivunrakennustyökalu, jonka avulla voi rakentaa verkkosivuja yksinkertaisen ja kätevän visuaalisen editorin avulla.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

WordPress-lisäosta verkkosivujen tukena

Verkkosivut helposti – llmainen vai maksullinen alusta?

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.