Beaver Builder arvostelu

BeaverBuilder logo

Beaver Builder on WordPressin lisäosa, jolla WordPress-pohjaisista verkkosivusta saa rakennettua mieleisensä ja yrityksen imagoon sekä brändiin sopivat.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 99$ / vuosi
Kenelle : Aloitteleville yrittäjille
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Beaver Builder on?

Beaver Builder on WordPress-sivunrakentaja, jolla WordPress-pohjaisista verkkosivusta saa rakennettua mieleisensä ja yrityksen imagoon sekä brändiin sopivat. Vaikka WordPressille on runsaasti valmiita ulkoasuja tarjolla, niin ne eivät mahdollista täysin yksilöllistä sivun rakentamista ja helposti sivu hukkuu massan joukkoon. Usein valmiilla ulkoasulla joudutaankin tinkimään joistakin toivotuista toiminnoista. Beaver Builderillä sivun rakentaminen on yksinkertaista ja sillä saa sivusta täysin yrityksen imagoon sopivan ja massasta erottuvan kokonaisuuden.

Kenelle ja mihin ongelmaan Beaver Builder tuo ratkaisun

Etenkin aloittava yrittäjä haluaa sivunsa tukevan yrityksen imagoa ja brändiä. Kotisivun pitää olla houkutteleva ja erottua massasta, että se jää asiakkaiden mieleen. Samalla sivun pitää olla yksinkertainen käyttää. Tällaisten ratkaisujen rakentaminen on perinteisesti vaatinut mainostoimiston ja koodarin pitkää työtä, mutta WordPress ja Beaver Builder ovat tehneet siitä myös yksinkertaisen. Jopa niin yksinkertaisen, että varsinaista koodausosaamista ei tarvita, vaan lisäosan käyttäminen sivun rakentamisessa on erittäin yksinkertaista.

Ominaisuudet

Beaver Builder tarjoaa valmiita ulkoasupohjia, joiden avulla sivujen rakentamisen saa käyntiin helposti. Valmiita pohjia voit muokata yrityksen imagoon ja brändiin sopivaksi helposti. Muokkaaminen on tehty hyvin yksinkertaiseksi ja varsinaista koodausosaamista siinä ei tarvita. Sivulle voidaan lisätä erilaisia lomakkeita, videoita, karttaa, hinnastoa, varauskalenteria yksinkertaisesti ja nopeasti. Beaver Builder säästää näiden ominaisuuksien asentamisessa aikaa, kun ne ovat helposti saatavilla ja liitettävissä sivustolle perilla klikkauksella.

Yhä useammin yrityksen asiakkaat kaipaavat online-varausmahdollisuutta, jos yrityksen toiminta vaatii varauksen tekemistä. Etenkin yksinkyrittäjälle kotisivuille laitettu varauskalenteri mahdollistaa paremmin keskittymisen varsinaiseen työhön, oli kyseessä sitten parturi-kampaajana toimiminen, hieroja tai yksityinen lääkärin vastaanotto. Tilausperiaatteella toimiva yrittäjä taas hyötyy yhteydenottolomakkeesta, jolla asiakas voi pyytää tarjouspyynnön tai pyytää yrittäjää ottamaan yhteyttä. Nämä molemmat ominaisuudet ovat paljon käytettyjä ja ne on helppo lisätä sivuille Beaver Builderin avulla.

Beaver Builderin ominaisuudet ovat kaikki kehitetty responsiivisiksi ja vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Rajattomilla sivun muokkausmahdollisuuksilla voi aina kuitenkin olla varma, että sivu mukautuu mille tahansa laitteelle mutkattomasti ja Beaver Builderin ominaisuuksissa onkin korostettu mobiiliystävällisyyttä. Niin loppukäyttäjän kuin sivun ylläpitäjän näkökulmasta. Kotisivujen päivitys onnistuu silloin millä laitteella tahansa ja missä tahansa. Tätä käyttäjät ovat erityisesti kiitelleet, kun ylläpito ei vaadi toimistolla istumista.

Hinta

Beaver Builder ei ole ilmainen lisäosa, mutta maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin. Toisinaan erilaisia tarjouskampanjoita voi olla tarjolla, mutta ilman kampnajoitakin lisäosan käyttäminen on hyvin edullista. Perusversion ensimmäisen vuoden vuosimaksu on alkaen 99$ vuodessa ja kaikken laajimman paketin saa 399$ vuosimaksulla. Ensimmäisen vuoden jälkeen vuosimaksuun saa 40% alennuksen ja tilaus uusiutuu automaattisesti ellei sitä ole perunut. Kyseessä on siis toistaiseksi voimassa oleva vuosisopimus.

Arvostelu

Beaver Builder arvostelu voidaan aloittaa toteamalla sen olevan monipuolinen työkalu, jonka avulla kuka tahansa pystyy rakentamaan näyttävät ja mieleisensä kotisivut. Vaikka ohjelma onkin maksullinen, niin sen hinta-laatusuhde on kohdallaan. Verrattuna esimerkiksi mainostoimistojen ja koodareille maksettaviin summiin, Beaver Builder säästää merkittävästi aikaa ja kustannuksia, kun kotisivuja rakennetaan. Käytännössä mitä tahansa mielessä onkaan laittaa sivustolle, niin se onnistuu helposti Beaver Builder -lisäosalla.

Beaver Builder on WordPressin lisäosa, joten se ei toimi muiden julkaisujärjestelmien kanssa. WordPress on kuitenkin kotisivujen julkaisujärjestelmissä markkinajohtaja ja Google suosii WordPressiä sen selkeyden ja luotettavuuden takia sivuillaan tehtävissä hauissa paremmin kuin muita julkaisujärjestelmiä. Tämä seikka kannattaa huomioida, kun yrityksen kotisivuja alkaa rakentamaan. WordPress itsessään on jo yksinkertainen käyttää, mutta Beaver Builder tekee kotisivujen rakentamisesta vielä yksinkertaisempaa ja luo rajattomat mahdollisuudet kotisivujen muokkaamiseen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja WordPress-pohjaisten verkkosivujen sivunrakennustyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Outgrow on tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä tehostamaan markkinointiaan hyödyntämällä interaktiivista verkkosisältöä kohdeyleisön sitouttamiseen.
  • Divi on Elegant Themesin kehittämä WordPress-teema ja sivurakentaja, jonka avulla voidaan luoda niin kotisivuja, verkkokauppoja kuin blogejakin.
  • SeedProd on WordPress-lisäosa, jonka avulla laskeutumissivujen tekeminen onnistuu käden käänteessä ilman koodaustaitoja.
  • Visual Composer on WordPress-pohjaisille verkkosivuille tarkoitettu sivunrakennustyökalu, jonka avulla voit muokata sivuasi monipuolisesti.
  • Beaver Builder on WordPressin lisäosa, jolla saa rakennettua mieleisensä ja yrityksen imagoon sekä brändiin sopivat verkkosivut.
  • Elementor on WordPress-pohjaisille sivuille tehty sivunrakennustyökalu, jonka avulla voi rakentaa verkkosivuja yksinkertaisen ja kätevän visuaalisen editorin avulla.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

WordPress-lisäosta verkkosivujen tukena

Verkkosivut helposti – llmainen vai maksullinen alusta?

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Yksi vastaus

  1. Olen ollut tyytyväinen Beaver Builderiin, mutta mobiiliin nopeuteen pitäisi heidän panostaa enemmän, heidän teemoilla nopeutta ei saa sellaiseksi kuin muiden kilpailijoiden ohjelmilla. Sivuston rakentaminen oli kyllä helppoa ja tuki palvelusta saa nopeasti apua jos tulee ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.