Supermetrics arvostelu

Supermetrcis-raportointityökalun logo.

Supermetrics on raportoinnin automaatiota helpottava työkalu. Sen ansiosta markkinoijien ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa raporttien rakentamiseen, vaan sen sijaan he voivat keskittyä tulosten analysointiin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 29 €/kk
Kenelle : Digimarkkinointitoimistot, verkkokauppiaat, markkinointidatasta kiinnostuneet markkinointiimit
4.4/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Supermetrics on

Supermetrics on raportoinnin automaatiota helpottava työkalu. Sen ansiosta markkinoijien ei tarvitse käyttää niin valtavasti aikaa raporttien rakentamiseen, vaan he voivat keskittyä tulosten analysointiin. Supermetricsin avulla pystyy keräämään dataa useista eri lähteistä ja yhdistämään ne haluamalleen alustalle helppoa ja nopeaa raportointia varten. Olipa kyseessä sitten digitoimisto, Start Up tai suuren yrityksen markkinointitiimi, Supermetrics säästää aikaa, auttaa tiedon jäsentelyssä ja mahdollistaa visuaalisesti selkeän raportin tekemisen nopeasti ja tehokkaasti

Ominaisuudet

Supermetricsin voi käsittää eräänlaisena lisäosana, joka otetaan käyttöön halutulle raportointisovellukselle, esimerkiksi Google Looker Studioon (ent. Data Studio) tai Exceliin. Työkaluun yhdistetään tarvittavat datalähteet, minkä jälkeen dataa voi tuoda raporttiin lisäosan avulla. Datalähteen ja Supermetricsin yhdistäminen käy helposti.  

Mainos:

Datalähteitä – tai connectoreita, kuten Supermetrics niitä itse nimittää – on tarjolla runsaasti. Voit tuoda dataa yli 40 eri lähteestä, muun muassa Google Analyticsista, Facebook Adsista, Twitter Adsista ja Linkedin Adsista. Näiden lisäksi tarjolla on myös lukuisia muita vastaavia. Täydellisen listauksen yhteensopivista lähteistä näet Supermetricsin omilta verkkosivuilta.  

Markkinoijalla on usein monta rautaa tulessa ja ajasta on aina pulaa. Useaan eri markkinointikanavaan kirjautuminen ja sieltä analytiikan kerääminen vie oman aikansa ja on muutenkin vaivalloista. Tämä manuaalinen prosessi muuttuu huomattavasti helpommaksi, kun ottaa työkalun apuun. Sen avulla saman datan saa käyttöönsä sekunneissa ja tiedon päivittäminen myöhemmin käy joko automaattisesti tai yhdellä klikkauksella.  

Supermetrics auttaa excel-raporttien tekemisessä
Supermetricsin ansiosta datan vieminen exceliin tapahtuu automaattisesti

Ajoittain raportin tekeminen voi tuntua hankalalta. Raportin rakentaminen helpottuu valmiiden raporttipohjien avulla, joita on tarjolla yli 50 erilaista. Pohjat ovat heti valmiita käytettäviksi, kunhan ensin yhdistää omat datalähteet. Raporttia pystyy tietenkin muokkaamaan oman tarpeen mukaan. 

Supermetrics hinta

Hyvien ominaisuuksien ja helpon käytettävyyden lisäksi Supermetricsin hinta on laskenut maltilliseksi. Edullisimmillaan Supermetricsin saa käyttöönsä 29 eurolla kuukaudessa (tilanne 18.04.2024). Tällöin pystyy yhdistämään yhden datalähteen Googlen Looker Studioon. Tämä vaihtoehto on hyvä tilanteessa, jossa tarvitsee ainoastaan esimerkiksi Facebook Ads -datan yhdistettyä omaan raporttiinsa.  

Tarjolla on useita tuotevaihtoehtoja, joista voi valita omaan tarpeeseen parhaiten soveltuvan: 

 • Supermetrics for Google Sheets 
 • Supermetrics for Excel 
 • Supermetrics for Looker Studio 
 • Supermetrics API
 • Supermetrics for Big Query 
 • Supermetrics for Snowflake
 • Supermetrics for Azure Synapse
 • Supermetrics for Amazon S3
 • Supermetrics for Google Cloud Storage
 • Supermetrics for Azure Storage 

Supermetrics tarjoaa erilaisia paketteja eri alustoille. Valmiita paketteja tarjotaan Google Looker Studiolle, Google Sheetsille sekä Excelille. Yhteen Supermetrics-tiliin voi yhdistää useampia tilejä samasta datalähteestä. Maksun voi suorittaa kuukausittain. Kaikkien Supermetrics-pakettien hinnat ja ominaisuudet voi tarkistaa heidän omilta verkkosivuiltaan tämän linkin kautta.

Harkitseville lukijoille on hyviä uutisia! Supermetrics tarjoaa nimittäin ilmaisen 14 päivän kokeilun, jonka aikana voi vapaasti kokeilla ja testailla omien datalähteiden kanssa, miltä työkalu tuntuu. Kokeiluun ei tarvitse antaa luottokorttitietoja. 

Supermetrics kokemuksia

Supermetricsiä on kehuttu helppokäyttöiseksi ja innovatiiviseksi. Sen on koettu säästävän valtavasti yrityksen aikaa. Supermetricsin ansiosta firmat ovat pystyneet raportoimaan, analysoimaan ja saamaan dataa hyvissä ajoin.

Kritiikkiä Supermetrics on saanut siitä, että sen käyttöliittymää ei ole koettu kaikkein käyttäjäystävällisimmäksi. Latautuminen on ollut joskus hidasta, minkä lisäksi sovellus on kaatuillut ja lakannut toimimasta. Kuitenkin ongelmatilanteissa Supermetricsin asiakaspalvelun tarjoama tuki on ollut hyvää.

Supermetrics arvostelu

Supermetrics on dataa rakastavan markkinoijan paras kaveri. Sen avulla manuaalista työtä voi vähentää ja keskittyä olennaiseen eli tulosten analysointiin. Suurimman hyödyn Supermetricsistä saavat digitoimistot, joilla on useita eri asiakkaita ja lukuisia raportteja tehtävänään. Tosin myös yritykset, etenkin verkkokaupat, saavat siitä paljon irti, varsinkin jos pyörittää mainoskampanjoita useissa eri kanavissa. 

Kokeileminen on helppoa, sillä 14 päivän ilmaiseen kokeiluun ei tarvitse antaa luottokorttitietojaan. Maksun voi lisäksi suorittaa kuukausittain, jolloin ei tarvitse sitoutua vuodeksi kerrallaan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Vaihtoehtoja Supermetricisille (arvostelut tulossa!)

 • Funnel tarjoaa helpon ja edullisen tapa yhdistää eri datalähteitä
 • Advertity tekee tiedolla johtamisesta helppoa tarjoamalla kätevän työkalun useasta eri lähteestä tulevan tiedon analysoimiseen ja yhdistämiseen.
 • Windsorin avulla yhdistät kaikki markkinoinnin datan yhdelle alustalle
 • Improvado on monipuolinen työkalu raportoinnin tueksi, jonka avulla yhdistät eri datalähteet yhdelle alustalle.
 • Rockerbox on apuna tehokkaan cpc-markkinoinnin tekemisessä. Se yhdistä usean eri mainosalustan tiedot yhteen paikkaan.
 • Stitchin avulla yritysten on mahdollista vähentää aikaa, jota menee tietojen keräämisene useasta eri lähteestä.

Muita suosittuja raportoinnin ja analytiikan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Google Analyticsin avulla verkkosivujen analytiikkaa on helppo seurata. Google Analytics on ilmaine sovellus, joten se sopii niin suureen kuin pieneen tarpeeseen.
 • Oribi on Oribi on all-in-one-markkinointianalyysityökalu.
 • Matomo on avoimen lähdekoodin verkkoanalytiikka-alusta, joka on suunniteltu antamaan täydelliset analytiikkaominaisuudet ja 100-prosenttisen tietojen omistuksen.
 • Microsoft Clarity on kätevä ja ilmainen markkinoinnin työkalu, kun halutaan analysoida yrityksen kotisivujen, tuotekuvastojen tai laskeutumissivujen toimivuutta.
 • Leadfeeder on monipuolinen työkalu, jolla on mahdollista seurata mitkä yritykset ovat tulleet yrityksen sivuille ja mikä heitä on sivulla kiinnostanut.

Aiheeseen liittyvä blogit

Google Looker Studio on markkinoijan liittolainen – näin hyödynnät sitä tehokkaammin

Web-analytiikka – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.